Konuşma tıkandığında derin bir sessizlik olur ya hani, öyle anlarda açmak için hangi konular uygun? Buraya bir liste yapalım bence herkes faydalanabilir. |
İnsanlarla konuşacak hiçbir şeyim olmuyor

-
-
sessizlik oldumu bırak sessiz kalsın doğasına bırak keyfine bak niye zorluyosun
-
Benim bi arkadaşım var tencere imalatçısı.. diyerek giriş yapılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşler nasıl gidiyor diye gir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ömrümün bu yarısı sessizlikle geçti, artık ben de normal bir insan gibi sohbet edebilmek istiyorum
-
normal insan aşırı sohbet etmezki, kafelerde gördüğün adamlar nüfusun yüzde 2si, normal insanlar evlerinde tüm gün sessizce oturuyo temek ihtiyaçları için konuşma gereği duyuyolar yada iş için. kafelerde gördüğün aysular metecanlara özeniyorsan onlardan biri olabilirsin ancak bu iş beyinle ilgili yetenek gibi birşey ağzın laf yapmalı, tabi sonradan kendini eğiterekte yapabilirsin ancak ben olsam zorlamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 13 Aralık 2022; 18:38:2 > -
ben anormal düzeyde sessiz bir insan olduğum için takıntı haline getirdim hocam, insanların gözünde ucube gibi gözüktüğümü hissediyorum
-
Müsait vakitlerinde insanlarla vakit geçirmeye çalış. Ne kadar vakit geçirirsen o kadar konuşacak konu olur, diğer türlü zorlanman normal. Öte yandan konuşmayı sevmiyorsan bence zorlama. Ben de çok konuşmam, beni o şekilde kabul ediyorlar ve muhabbeti genelde onlar sürdürüyor.
İçten içe söyleyeceğin şeyler hakkında insanlar acaba nasıl yaklaşır veya ne der, doğru konuştum mu gibi endişe ve kaygın varsa istediğin kadar konu bul, bir yerden sonra yine konuşacak bir şey kalmaz
bu olay paradoks gibi. konuşacak şeyin olmadığı için de konuşamıyosun, konuşmadığın için konuşacak bir şeyin olmuyor çözüm kendini böyle kabullenmek ben yıkığım mesela olmuyor üstüne gitmiyorum artık
-
insanların umrunda değilsin
-
seve seve umurlarında olcam artık, eski yıkık ben yok, değişim başladı artık kimse güvende değil
-
bu sorun bendede var ve o sessiz anlar geldiği zaman çok akward bi durum oluşuyo. O histen nefret ediyorum
-
hadi bakim junior alfa
Olur arada öyle. Her zaman konuşacak bir şey olmayabilir
pc in witcher 3 next gen kaldiriomu de rt ultra 4k da
-
Bendede hiç konuşmama isteği var. Mesela evdeyim yapcak birşey yok, birisini çağırsam çıkalım mı diye o da olmaz çünkü konuşmuyorum. Tuhaf birşey hayat böyle gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X