Sil < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-81A4B5570 -- 20 Ekim 2024; 17:3:43 > |
Sil

-
-
e-ticaret için geç kaldığını düşünüyorum. bu sıralar bütün npc'ler e-ticarete sardı, bence ustalık öğrenip gelene geçene geçirmek lazım. sosyal fobiyi anti depresanla tedavi ediyorlar. doktora git, 6 ay - 1 yıl kadar kullandırsın bakalım.
-
Sosyal fobi bendede var. Travmalarım yüzünden evden çıkamıyorum. Uyduruk devlet hastanesine gittim 2 dakka tuttu. İlaç yazdı. ALmadım kullanmıcam. Yıllarca kullandım. Gene itin dötüne girdim.
Bu başkaları içinde öle olucak demek değil. Faydasını görende var.
Zenginler uzun yaşar. Paran varsa harcayabileceksen, özelde uzman psikoloğa yada pskiyatriste git. Devlet dötüm gibi bu konuda. O yüzden sokakta geçen herkes şizofren durumda birbirini kesiolar.
Ben 1 sene kadar yazılım işine yatıırm yaptım çok ciddi. Lakin sene sonunda piyasaya gireyim dedim. Aman allahım. Kurtlar sofrası. Emekli olucak yaştaki adamda işsiz orda iş arıo, ünimesite bitirmiş, gençte işsiz gene orda. Öle böle değil. Ben bide genç de değilim.
Aileden kalma ev para iş yoksa, dışarısı cehennem. Bu şartlarda kaos çıkması her yerde isyanlar protestolar çıkması lazım ama buda bize yok. Onun yerine instagramdan hırsız takip edip bir gün ben de böle olucam diolar.
Tanıdıkla torpille işe girmeyi dene. Sen yapamayacağından ailen yada akraban bunu yapabilirse yapsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 28 Eylül 2024; 17:23:55 >
-
insan iliskilerin sifirsa bi defa esnafligi unut. ayrica kurumsal isler de olmaz. isveren veya musteriyle minimum temas iceren freelance evden yapabilecegin bi meslek ogrenmen lazim.
yeminli tercuman bi arkadasim var agir sosyal ve psikolojik sorunlari olan biri ama bi kac tane ceviri burosuyla anlasmis, buro buna cevirisi yapilacak yaziyi maille atiyor buda ceviriyi yapip yolluyor adamlarda parasini yolluyor hepsi bu. patron-calisan muhabbeti hic yok. iyide para kazaniyo genc yasta ev aldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kuryelikte şöyle bir sorunla karşılaşabilirsin mesela yanlış adres verme olabilir ya da sen adresi bulamayabilirsin navigasyon bir türlü bulamaz ya da kişi evde değildir o an vs kişiyi araman gerekirse napcaksın ?
en kralı tırcılık olur derim ama onda da diş göstermek gerekebilir yol boyunca teksin ama mal yükle-boşaltta felaket mağdur edebilirler seni
-
gece güvenlik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X