Şimdi Ara

İnsanlardan nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir kez daha insanlara güvenilmemesi gerektiğini anladım. Ben kimseyi kırmamak için sürekli kendim üzülürken insanlar gözünü bile kırpmadan kırıyor. Arkadaşlık ilişkilerinin yalan dolan olduğunu düşünürdüm bu yüzden pek de arkadaşım yoktu ama tek arkadaşım tarafından sırtımdan bıçaklanmış olmak baya koydu.

Sevgilisi ve arkadaşı tarafından ortada bırakılmış, 24 yaşında yapayalnız kalmış eziğin tekiyim.

• Bu hayattan ve insanlardan beklentini 0 a indirmelisin bunu çok acı yollarla öğrendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nükerbüker kullanıcısına yanıt

Beklentim yok zaten ama insan yaptığı iyiliklerin karşılığını görmek istiyor. Ben arkadaşım için fedakarlık yapmışken karşılığında ihanete uğruyorum. Ve acı olan ne biliyor musun, bu arkadaşım için sevgilimin kalbini bin kere kırmıştım. Değmezmiş.

• İyilik yaparsan karşılığında suratına bir tokat yersin dünyanın adaleti budur iyilik yapacaksan sadece çocuklara masumlara yaşlılara yani hakeden insanlara yap onun dışında ki insanlar iyiliği pek hak etmez

• Kaç kere dost kazığına uğradığımı hatırlamıyorum bir ilişkimde aldatıldım diğerinde ise ilişki başlamadan ihanete uğradım ve ikisinde de pişman oldular affetmem falan beklendi çok basit bir kuraldır ama söyleyeyim seveni s... s... severler (:

• Hayat da böyle kötü tecrübelerden öğreneceksin canını sıkma yol yakınken ikisinden de uzaklaş bir daha görüşme. Hayatta bak kardeşim bencil ve sadece kendi çıkarların için hareket edeceksin ancak o zaman karşılığını alırsın birşeylerin üzgünüm ama sen ne kadar iyi olursan ol insanlara kendi menfaatleri için seni gözünü kırpmadan kullanıyorlar o yüzden iyi yerine ve kişiye göre olacaksın ben de çok iyiydim benimde hayattan aldığım tecrübe sadece kendini düşüneceksin eşi dost, sevgili, akraba değil bak sadece kendin kendine odaklan hayatını yaşa kimi ne kadar görmek istiyorsan hayatında onu o kadar al, herkesle arkadaş olma herkesi dostum sanıp herşeyini anlatma gün gelir sırtından vururlar sıkma canını olan ve ölene çare yok demişler bundan sonra emin adımlarla yoluna devam et.

• Hayvanlarla aranız nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    4 ay önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    7 ay önce açıldı
    Okuldan nefret ediyorum
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsanlarla tanışmadan önce sokaktsn geçenlere poşet muamelesi yap tanıştıkça yükselt her insana değer verme kendini yavaş yavaş ver (ne bilim olm ben de bilmiyom)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hynque -- 22 Temmuz 2020; 12:58:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.