Şimdi Ara

İnsanlardaki laf sokma çabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç anlamam şu insanlarda ki laf sokma çabası niye ya da sen iyi niyetle bir şey söylersin o hiç olmadık yere çeker ya hepsinin nesli tükensin Mümkünse yok olsunlar bir bitsinler artık !
    Özellikle üniversite ortamında sayıları daha çok malesef kesinlikle az insan diyorum çok huzur diyorum ...Şöyle bir bakıyorumda hayat değil gereksiz insanlar yoruyor

• amaç: üniversite okuyorum.
  • Kişisel gelişim eksikliği ve karakter bozukluğu ile ilgisi var bence..Bazen kurduğun bir cümle farkında olmadan devrik veya anlamsız olabiliyor yada ne bileyim sağa sola çekilebilecek türden yani yanlış anlamaya müsait bir laf ediyorsun ama ne senin öyle bir amacın var ne de ortam öyle bir ortam ama işte baltanın biri çıkıyor aklınca laf ebeliği yapıveriyor..Tamam he he deyip geçmek lazım yapacak bir şey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

amaç: üniversite okuyorum.

Alakası yok hoşlanmam bu tarz şeylerden özellikle ordaki ortamın böyle olmasından yakındım hepsi bu yani her yerde var öyle insanlarda mesela lisede daha azdı üniversite ortamında sayıları gittikçe artıyor
  • Dostum laf sokanlar varsa cevrende sende onlara agzının payını ver, veremiyosan bıdı bıdı yapma. Birinin sana karşı saygı seviyesini kendin belirlersin, laf sokmalarına sessiz kalırsan olacagı bu
  • söyle hadi söyle nasıl laf soktular sana söyle
  • anladık 18 yaşında her şeyin farkındasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıskançlık meselesi ve Paranoya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

söyle hadi söyle nasıl laf soktular sana söyle

Kişisel bir şey değil bir arkadaş grubumuz var biraz fazla dikkat çekiyor diğerlerine göre daha aktif,sosyal bir grubumuz var yani bireysel bir şey değil hepimize karşı yapılıyor .Bir olay olduğu için değil genel konuştum var yani böyle insanlar çok anlamsız işsiz geliyolar bana ne bileyim laf sokma çabası içinde olmak komik geliyor yani
  • bir insan bir insana durup dururken neden laf soksunki
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroxonline

bir insan bir insana durup dururken neden laf soksunki

Di mi ne kadar saçma ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sare mina

quote:

Di mi ne kadar saçma ?

bence sizdede vardır hata
  • Verebileceği mantıklı bir cavab yoksa kendi çapında oraya birşeyler yazar.Türklerde inatlaşma üst seviyede olduğu içinde o mesaj nedir necidir denmeden cevab verilir.Bu sebeble Trollerin beslendiği forumlar arasındaki yerimiz sağlamdır.
  • quote:

quote:

quote:

Di mi ne kadar saçma ?

Benle ilgisi olmadığı kesin çünkü benim zaten herkesle aram iyi ama arkadaşlarımı dinledim onlarda biz bir şey yapmıyoruz bir şey söylemiyoruz görüyosun diyorlar .Bence cidden var böyle problemli olup çevreye laf sokma çabasında olan insanlar .Ben de sizin gibi düşünüyordum biri birine bir şey yapmazsa öbürü de bir şey yapmaz zihniyetindeydim ama çeşit çeşit insan var işte zamanla tanıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Heimerdinger

Dostum laf sokanlar varsa cevrende sende onlara agzının payını ver, veremiyosan bıdı bıdı yapma. Birinin sana karşı saygı seviyesini kendin belirlersin, laf sokmalarına sessiz kalırsan olacagı bu

Budur.
  • AÇIK DELİK BIRAKMAMAK LAZIM SONUÇTA (QAPAQ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

amaç: üniversite okuyorum.

üniversite okumak marifet mi sanıyorsun adam sana neden üni okudugunu belli etmek istesinki eminim sen bile okumuşsundur :D
  • kendini havalı gösterme çabaları
  • Katılıyorum, çok itici yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

kendini havalı gösterme çabaları

• quote:

quote:

quote:

Di mi ne kadar saçma ?

"sizde de"

iyi miymiş?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.