Şimdi Ara

İnsanlara güvenmemeliymiş.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O asla yapmaz dediğim ne varsa yaptı, o asla söylemez dediğim ne varsa söyledi.
    Bana mı denk geldi bilmiyorum ama, dengesiz insanlarla uğraşmak çok kötü.

Bir gün ömür boyu sevecek gibi, bir gün yarın çekip gidecekmiş gibi davrananla olmaz.

Melek gibi görünen, 3 ay boyunca asla ciddi sorunlarınız olmayan insan, bir anda gamsız, vicdansız, karaktersiz biri olabiliyormuş.
    Evet, çok şaşırdım. Hayatımdaki en büyük hayal kırıklığımı yaşadım belkide. Lakin bunlar bana bir ders niteliğinde. Hayata karşı artık daha temkinli yaklaşacağım.
    Bundan sonra olanlar için değil, bundan önce yaşadıklarımdan ders çıkartıyorum.

İnsanlara gözünüz kapalı güvenmeyin. Bu kim olursa olsun. Dilerseniz babanız olsun. Gerçekten de doğruymuş insanların dedikleri; "babana bile güvenmeyeceksin."

Erkek arkadaşlara özellikle söylüyorum, bakın; ben hata yaptım. Evet büyük bir hata. Siz siz olun, sorgulayın. Arkasını bırakmayın ve asla ama asla güvenmeyin.

Şimdi aranızdan, "ya sana öyle denk gelmiş, herkes öyle değil" diyenler çıkacaktır.

Bakın; benimkide melek gibi bir insandı. Öyle bir melekti ki, sen gerçek misin diyordum içimden... O kadar iyi niyetli, sevecen, düşünceli, eğlenceli... Zaman geçiyordu yanındayken, durmuyordu hiç.

Ama bir gün, bir an geldi... Bu melek dediğim insanın ağzından hiç ummadığım şeyler duydum, bir anda... Sorunumu kimlerle paylaştıysam herkes "Yok artık" tepkisiyle karşıladı beni.
    Evet, gerçekten de yoktu artık.. Hayatımda yeri yoktu...

Ama asla onu sinemaya girmeden önce, yüzüstü bırakıp gittiğime ve eşyalarını toplatıp kapıdan çıkarken kapıyı suratına kapattığıma pişman olmadım. Aksine, içimde kalmamış oldu bazı şeyler.

Çok iyi niyet gösterdim, çok sabrettim, çok direndim kendi içimde, çok sustum ama artık bir yere kadardı.

Ve o melek dediğim, sonradan şeytana dönüşen; şeytan demesem de gamsız ve vicdansız birine dönüşen insanı, bir şehirde bıraktım.
    Kendi istediğini bana yaptırdı, kendi söyleyemediklerini bana söyletti, yaptığı hareketlerle, söylediği cümlerle... Ben bırakamıyorum, sen beni bırak dedirtti adeta.

Gittim... Ardımda bir sürü soru işaretini bırakıp, yaşadığım şehire geri döndüm. Lakin beni düşünderen sevip sevmediği değil. Beni tek düşündüren, bir insan nasıl birden bire bu kadar kısa zamanda bambaşka bir karaktere bürünebilir? Nasıl ağzından çıkanı kulağı duymazcasına konuşabilir?

Ama haklıydı sanırım.... Onu bırakırken, bu sen misin dediğimde bana verdiği cevaptan sonra haklıydı... "Benim" dedi...

Benim cevabım ise, o kadar acıttı ki canımı...

"Ben seni çok yanlış tanımışım, yazıklar olsun."

• okumadım ama haklısın heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu konu dışına açmışım. Burada arkadaşlar dalga konusuna alacaklar. Rica etsem Konu Dışı Özel'e taşıtabilir misiniz şikayet edip?
  • cok gecmis olsun okudum huzunlendim
    bakalim bize ne olacak ileride...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabul edersiniz etmezsiniz ama size bir dost tavsiyesi; anı yaşayın. Plan yapmayın, hayal mi? Asla kurmayın. Bir gün gelir öyle şeyler yaşarsınız ki, benim gibi " bu sen misin " der kalırsınız.
  • hacı çok uzun yazmışsın ya
  • escober12 kullanıcısına yanıt
    Okumayı seven arkadaşlar okuyacaklardır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocuk bana zulmediyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savage Garden

okumadım ama haklısın heralde

Bunu yazacaktım

• Turbo sandım, değilmiş.

• Okumadim ama insanlara güvenilmeyecegini biliyorum.

• Ben okudum ve hiç şaşırmadım,aynısını yaşamış biri olarak bir kızdan ne alırsan kar diyorum,artık onunda önemi kalmadı ya nasıl olsa kendini birine kapaklıyorlar ahmak mı yok hesabı.yinede en olmaz şeylere kadar yapmalı insan sonrasında bunları düşünüp eğlenmeli kendince.önünde ki karanlık günlerde bir teselli olur.
  • Canı yanmayan seni anlamaz

• iyi erkek çok üzülüyor, kötü erkek çok seviliyor.
  • Bir kıza bel bağlamak mı asla . Kız kesin başka birisini bulmuştur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitron84

Ben okudum ve hiç şaşırmadım,aynısını yaşamış biri olarak bir kızdan ne alırsan kar diyorum,artık onunda önemi kalmadı ya nasıl olsa kendini birine kapaklıyorlar ahmak mı yok hesabı.yinede en olmaz şeylere kadar yapmalı insan sonrasında bunları düşünüp eğlenmeli kendince.önünde ki karanlık günlerde bir teselli olur.

Özele girmek istemiyorum ama alacağımı aldım diye düşünüyorum.

Ama bir anda bu kadar değişmesi beni düşündürdü, başka bir şey değil... Dengesiz biriydi.. Yüzüne de söylemiştim zaten.
  • @go_can Birini bulmuş mudur bilmiyorum ama arkadaş ortamı, apart ortamında o kadar kızın arasında kakara kikiri derken çok kafasına taktığını düşünmüyorum.
    Salı günü akşamı ayrıldık zaten. Kapıyı kapatma, sinemada bırakıp gitme olayı da o akşam oldu.
    Ama elbet ki, tek başına kalacak. Arkasından dediğim gibi, "umarım vicdanın seni rahat bırakmaz, vicdan azabı çekersin inşallah"

Elbet odasına çekilecek, elbet gece olacak, elbet aklına geleceğim, -ki bu üç beş günlük ilişki değil, ben aklına gelmediğimi de düşünmüyorum hatta aksine sürekli beni düşündüğüne adım gibi eminim. Ama diyeceğim tek şey, inşallah daha çok çeker. Allahtan bunu diliyorum. Ben onun için onun yanına, bilmediğim bir şehire geliyorum, üstelik 1 hafta, bir gün de değil.
    O ise bana bunları yaşatıp, bunları söylettiriyor.

@Masquerade89 Haklısınız. Ben de canı yanan, beni anlayacak arkadaşlara anlatmış olayım durumu...

@haklısın toprAAm Biraz öyle, biraz da karşınızdaki insanda vicdan, vefa ve karakter olacak.

• Métropol kullanıcısına yanıt
    O halde buralarda sızlanma,git başka ovalarda otlan kardeş,neyini düşünecen daha.ya biri vardır ya gözü parada puldadır ki zaten böyle bir insan sana yaramaz kimseye yaramaz.kız sana iyilik yapmış seni daha fazla kandırmamış,sende aldıklarınla bu hikayeyi geride bırak.başka hatunlarda teselli ara yoksa unutamaz ve kendini yer bitirirsin.

Edit:sen yukarıda yazmışsın beni sürekli düşündüğüne eminim diye,o halde hala umut ediyorsun sana döneceğini.Vazgeç,böyle birşey olmayacak seni düşündüğü senin varsayımın yada umudun.unut bunları,yeni hatun bul,eğer yanılmıyorsan ve sana dönerse bu da extrası olur işin.Fazla duygusal olma yakacaksın kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozitron84 -- 1 Kasım 2014; 13:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitron84

O halde buralarda sızlanma,git başka ovalarda otlan kardeş,neyini düşünecen daha.ya biri vardır ya gözü parada puldadır ki zaten böyle bir insan sana yaramaz kimseye yaramaz.kız sana iyilik yapmış seni daha fazla kandırmamış,sende aldıklarınla bu hikayeyi geride bırak.başka hatunlarda teselli ara yoksa unutamaz ve kendini yer bitirirsin.

Parayla pulla alakası yok durumun hocam.
    Neyse, sağolun... Daha ayrıntıya girsem anlarsınız da, sayfalar almaz..
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    Ah, haklısın fakat hayaller, hayaller de lazım.
    Gerçi pek yaradığını görmedim fakat...
    Ben de uğraşıyorum bir şeylere bakalım...
    Hüzünlendim yazacak bir şeyim yok aslında bakıyorum öyle yazdıklarına...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.