Şimdi Ara

insanlar neden kendi araçlarını yüceltir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam emek vermiş alınmıştır emeğe saygım sonsuzdur ,parayı,emeği kenara koyalım,her aracın donanımı ,sürüşü, gidişi,duruşu farklıdır ,objektifimdir en konforsuz aracı bile kötülemem ama gerçekler vardır, otomobil tutkunuyumdur benim için araba sadece ulaşım aracı değildir,1.6 105 beygir benzinli araç kullanıyorum sürekli ,1.4 tdi sürdüm araç alt devirlerde cansız nazlı gaz tepkileri hissiz ,direksiyon sert ve kararlı geldi frenlerde net ve güzeldi,araç resmen yerinden kalkmak istemiyor 2200d/den sonra anca canlanıyor ,bunları güzelce belirttim hemen sanki arabayı kötülüyormuş havasına sokuldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stresli adam -- 3 Kasım 2013; 13:08:09 >

• cahiliye döneminde her kabile kendi putunun en üstün olduğunu iddia ederdi,insanın yaratılışı ile ilgili bir durum olsa gerek ...
  • sadece araçta değil her şeyde
  • Kargaya yavrusu sahan görünürmüş bosuna söylenmemistir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçların yüceltildiğini yada övüldüğünü bu forumda hiç görmedim bugüne kadar.
  • siz siz olun kimsenin aracını malını kötülemeyin.çünkü kimse objektif değerlendirme yapamıyor.herkesin malı çok iyidir.yoksa aranız bozulur.
  • Kendi düşüncelerinin galibiyetidir aslında afişe ettikleri.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bizim Toplumu Anlamıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mabadına don alamazken araba alanlar pek tabii varını yoğunu arabaya yüklediğinden kendinden dahi üstün görürler. Onlara bir şey olsun ama arabalarına olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Araçların yüceltildiğini yada övüldüğünü bu forumda hiç görmedim bugüne kadar.

• quote:

Güzel ironi...
  • quote:

• Bununla ilgili 10 numara atasözu varda yazamıyorum el ile baslayan

• quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Kargaya yavrusu sahan görünürmüş bosuna söylenmemistir ya

+1

• benim araçta kalkışlarda biraz hantal ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

benim araçta kalkışlarda biraz hantal ..

1.4 3 silindir vw motoru 2000 devirlere kadar resmen banane gitmem diyor
  • insanlar sadece ezilme duygusunu bastırmak için 3 kuruşluk malını 5 kuruş gösterme çabasın da tabi yersen .

bir arkadaşım honda civic almadan önce yerden yere vururdu kullanıcı kitlesini kendisine 99 model civic aldı gören de reis-i cumhur oldu sanır yani anlayacağınız türk insanı her zaman abartmayı sever .
  • quote:

Orijinalden alıntı: stresli adam

quote:

4 silindir motor fakat alt devirlerde cansız ama 3k dan sonra ucak moduna giriyor ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stresli adam

quote:

4 silindir motor fakat alt devirlerde cansız ama 3k dan sonra ucak moduna giriyor ..

eve 3 binden sonra gidiyor ama dizel araba yüksek devir çevirdim mi ekonomi nerde kalıyor bunu mantığım almıyor motorda 3 silindir 4 değil
  • Türk milletine has bir şey bu.Her konuda böyle, telefon alır bundan iyisi yok der, araba alır en iyisini aldım der.Aldığımız birşeyin en iyi olduğunu iddia etmeye bayılırız ve kusurlarını görmeyiz.
  • Dedelerimiz bir kaç asır önce soruna şöyle cevap vermişler... " Her yiğit bindiği atı över...." Bizde çok daha abartılı hal alıyor...Hindistan da ineğe tapanlar gibi 4 tekeri bir motoru olup benzin, mazotla, gazla çalışan insanlara hizmet için üretilen bir makinayı yüceltip bulutların üzerine çıkarıyoruz...Övünme, gösteriş aracı olarak görüyoruz..Çok zaman gülünç oluyoruz..Kıçı kırık arabasını gidip 520 BMW ile, boy ölçüştüren hatta yolda çok rahat tokatlayan yazıları forumda sık sık okuyoruz..Gülüp geçiyoruz...Her insan aynı değil....Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Kasım 2013; 14:35:34 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.