Şimdi Ara

insanlar neden bu kadar basit ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üniversitede okuyorum, etrafımdaki arkadaşlarım sürekli kızlarla ilgileniyorlar ve onlara gerektiğinden fazla değer veriyorlar. sürekli tenefüste kızları kesip, onları yorumluyorlar aralarında.

Onları uyardım dedim ki ' kızları üstün varlık olarak görmeyin ' ' kızlara hak etmediği fazla ilgiyi gösterip şımartmayın '

Bu sözler karşısında resmen beni filozof ilan ettiler. Mandıra filozofu diyorlar bana. Hem de sadece bu sözler yüzünden.

yani bu sıradan ve gerçekci sözler yüzünden beni tahta çıkarttılar tabiri caizse

bunu nasıl yorumlarsınız ? insanlar arasında basit bir farklılık onların gözünde ne kadar büyük. Sadece - gay değilim - tenefüste sürekli kız kesmediğim, ilgilenmediğim ve onlara fazla ilgi gösterilmemesinden bahsettiğim için namım arttı.

basit farklılık bu kadar mı önemli ? Ve neden herkes kız delisi. Bunu anlayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üniversitede okumak zihniyeti değiştirmiyor. Bazı insanlar kendilerini yetiştirmemek için direniyorlar çünkü. Mesafeyi korumak en iyisi.
  • aç lar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    9 ay önce açıldı
    Neden bu kadar karışık?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.