Şimdi Ara

İnsanlar neden böyle davranıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlar sizlere akıl danışmak istedim. Muzdarip olduğum konu insanlarla olan ikili ilişkilerim. Nedenini anlamadığım bir şekilde çoğu insanla samimi olamıyorum. Bazı arkadaşlara bakıyorum herkesle iyi ama kendime baktığımda belli başlı arkadaşmlarım var insanlarla iyi geçinmek dost olmak istiyorum kimseye zararım dokunmasın arkadaşça takılalım diyorum, ama bi gün iyiyiz bi gün kötüyüz çocukla ve çabuk insan silebiliyorlar, bi gün samimi konuştuğun adam yanından geçerken suratına bakmıyor selam vermiyor acaba selam vermeyi alçaklıkmı olarak görüyorlar bilemiyorum. Benim aklım almıyor güzelce dost kalıp güven içinde temiz bi arakdşlık etmek varken bu kadar şerefsizlik niye? vefasızlık niye? . Düşünüyorum acaba bende bir kusurmu var ama bulamıyorum belki biraz fazla konuşuyorumdur. Onlara baktığımda sıçsan gülüyolar. Durum böyle son bi kaç gündür bu konu hakkında baya bi bunalıma girdim, sizlerin düşüncesi tavsiyesi nedir ?

• herkesle samimi olma olayına pekte inanmıyorum

herkesle selamlaşılmasıda ihitmal dahilinde deil

bazen selamlaşan insanlar birden selamı sabahı kesebilir

bunları duşunmekle uğraşılmaz

selamlaşan selamlaşaır samimi oldukların olur hiç takmayanda olur

zaten duşunsene binlerce insan tanıyorsunuz hepsiylede samimisin hangine kaçar dakika ayırabileceksinizki

bu yuzden böyle konulara fazlada takılmamak gerek

boşa kafa yorgunluğu
  • Seni beta olarak görüyorlar muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslik olaylarini hic ciddiye almam.yanlis bisey yapsa niye boyle yaptin demekle ugrasmam.araya her zaman mesafe koyarim.ben de samimi olamiyorum bu yuzden.belki kendimle ilgili konulara takintili oldugum icin ciddiye alamiyorumdur

• İnsanlarla ilişkilerinde sistemli davranmazsan böyle oluyor maalesef. Söylediğin her şeye dikkat edeceksin, dozunu ayarlayacaksın. Kendi halinde kafana göre takılırsan insanlarda kafasına göre takılır.
  • Toplum bozuk

Kendini ayarla buna göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alâkası bile yok. İnsanlarda artık gruplaşma diye bir şey var. Aralarında 5-10 samimi olduğu arkadaşlar var belki onlarla yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Ama geri kalanıyla kavga ediyor kimiyle eğleniyor kimini kullanıyor. İnsanoğlu böyle nankör varlık maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Aileler Neden Böyle
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sende problem var.
  • aynısı lise çağlarımda ben de düşünürdüm. sende bir sıkıntı yok, ayrıca eminim ki çok güçlü bir empati yeteneğin de vardır ve bunu kullan.

insanlar, daha doğrusu türkiye'deki insanlar ne yazık ki birçoğu ahlâksız, seni kullanma niyetinde, üzerine basıp bir yerlere gelme amacı güdüyorlar. sana selam verip sonra yüzüne bile bakmamalarının sebebi bu olabilir mi acaba? kendince bir çıkarı vardı ve ya aldı ya da sonra alamayacağını düşündü.

ikinci bir husus da bizim toplumumuz iki yüzlüdür arkadaşım, senin yüzüne gülüp ardından iş çevirir. bu sebepten herkese hemen güvenme. ben de dışarıdan buz dolabı gibi adamım ancak samimi olunca işler değişiyor. çevremde fazla arkadaşım ve hatta dostum neredeyse yoktur. böyle daha mutluyum, sen de öğreneceksin.

seni kullanmaya çalışacaklar, yıldırmaya çalışacaklar, yüzüne gülüp ardından demedik laf bırakmayacaklar vs. vs. vs. lütfen hiçbirine aldırma ve insanların amaçlarını öğrenmeyi öğren. ben bu bahsettiğim düzenin bir parçası olmadığım, olmayı reddettiğim için çevremde insan yok.

• Konuyu benmi açtım diye baktım.Uzun zamandır böyle bir konu açmayı düşünüyordum kafama çok takıyorum bu durumu.

• aresblade kullanıcısına yanıt
    Hocam bir yerden sonra cidden insanın canını sıkmaya başlıyor bu durum. İnsanlarla çok çabuk samimi olan biri değilim. Samimi olmak için biraz birlikte vakit geçirmem lazım. (Liseden çok yakın dostum olan 3-5kişi vardır).Ancak üniversitede her ders farklı insanlarla olduğum için sürekli vakit geçirdiğim insan yok denecek kadar az. Sadece 1 tane sürekli konuştuğum arkadaşım var, o da benim gibi sanırım o yüzden beraberiz. Arada sırada derslerde denk geldiğimizde konuştuğumuz insanlar da var ancak bundan öteye gitmiyor. Millet okul çıkışı ya da haftasonu birbiriyle vakit geçiriyor ben genelde evde takılıyorum. Bazen bu güzel geliyor yalnız olmayı da seviyorum ancak bir süre sonra gerçekten bunaltıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.