Şimdi Ara

İnsanlar için yapılan Başkent Kopenhag - Danimarka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Danimarka’ya giden gemi yolculuğu gayet iyi geçti. 4 kişilik odaya kimse gelmedi. Tek başıma yolcuk yaptım. Aslında yolculuğumda yaptığım bu gemi seyahatlerinde bir yol arkadaşı fena olmaz. Tanışır muhabbet eder arkadaş olursun. Gemi karaya vardığında bisikletimin başına geçtim. Yetkililer araçlardan önce bana öncelik verdi. Eh olacak o kadar. Gemiyi terk etmemle birlikte bisiklet işaretleri başladı. Bisikletli şuradan gitsin.

Danimarka’ya ilk gelişim. İnternetten yaptığım araştırmalar ve önceden öğrendiğim bilgiler doğrultusunda bisiklet ülkesine girmiş bulunmaktayım. Bisiklet konusunda Çin gerçeğini görmüş biri olarak Danimarka veya her hangi bir ülke hakkında bisikletle ilgili bir woow dedirtecek bir şey dendiğinde hep tebessüm ederim. “Eee Çin?” : ) Bisiklet ulaşımı konusunda beni etkileyebilecek Çin’den başka bir ülke olacağını sanmıyorum. Bizim bisiklet yolu dediğimiz yerlerde adamların otobanları var...

Fotoğraf Albümü

Kaynak

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet dandik ve vasat bir ulke kizlari cirkin full irkcilik var ve konaklama problemi var bu yuzden sokaklarda yatan var. ve ulke somalili gocmenden gecilmiyor. hayat cok pahali ayrica ve biralarinin da tadi kotu.Turkiyemin gozunu seveyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 5 Ekim 2013; 16:30:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrica ulke kucucuk saglik sistemi berbat mesela sokakta yere dus kimse donup bakmaz bile orada can cekis kimsenin umrunda olmaz. adamlarin saglik sistemi o kadar kotu ki millet amelyat sirasi beklerken ölüyor. disciler o kadar pahali ki millet dis tedavisi icin baska ulkelere gidiyor. mcdonaldsa bir menu 30€ falan. ulkeden ziyade buyuk bir tarla bence cunku kopenhag disinda birsey yok o da istanbuldaki bir semt kadar. ulke soguk 6 ay gece millet sikintidan kafasina sikiyor. kisaca sukretmeyi bilin sukretmeyi;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 5 Ekim 2013; 17:11:23 >
  • Vay be

• Ben de ileride bu adamın yaptıklarını yapacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 milyon nufuslu ulke mi olur!!!!! istanbuldan adam toplasak aliriz orayi.... konustuklari dil barbar konusmasini andiriyor bu kadar kulaga kotu tinlayan bir dil yoktur !!

• Dursun şurada
  • Off uzun zamandır bisiklet kullanmıyorum. Video özletti valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

5 milyon nufuslu ulke mi olur!!!!! istanbuldan adam toplasak aliriz orayi.... konustuklari dil barbar konusmasini andiriyor bu kadar kulaga kotu tinlayan bir dil yoktur !!

hocam amacın ne anlayamadım sabahtan beri ülkeyi aşşağılıyosun tmm anladık ülke senin hoşuna gitmiyor fakat benim hoşuma gidiyor şimdi yine başlarsın şuda yok buda yok diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

ayrica ulke kucucuk saglik sistemi berbat mesela sokata yere dus kimse donup bakmaz bile orada can cekis kimsenin umrunda olmaz. adamlarin saglik sistemi o kadar kotu ki millet amelyat sirasi beklerken ölüyor. disciler o kadar pahali ki millet dis tedavisi icin baska ulkelere gidiyor. mcdonaldsa bir menu 30€ falan. ulkeden ziyade buyuk bir tarla bence cunku kopenhag disinda birsey yok o da istanbuldaki bir semt kadar. ulke soguk 6 ay gece millet sikintidan kafasina sikiyor. kisaca sukretmeyi bilin sukretmeyi;)

hocam bu kadar ucuza bu kadar kaliteli sağlık hizmetleri dünyanın başka yerinde verilmiyordur herhalde ama bizim halkımız beğenmiyor.parası olmadığı için acile alınmayan insanların durumunu,uzman muayenesi için 6 ay bekleyenlerin durumunu göstereceksin.görseler de anlayamaz bazı angutlar ya neyse

• Ülke hakkında çok detaya sahip değilim. Sadece ülkede bisiklet kullanımı çok yaygın ve saygı had safada.

Ülke küçük ve soğuktur nüfusda 5 milyon kadardır.

@Drug Free

Şu videoyu izleyin bari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.