Şimdi Ara

İnsanlar değişiyor arkadaşlıklar bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lisenin başından beri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaş grubumuz var(dı). Bu arkadaş grubundan da gerçekten dostum diyebildiğim 1-2 kişi vardı. Lise son sınıfın başına kadar beraber çok zaman geçirdik, sevincimiz üzüntümüz beraber olurdu birbirimizin arkasında dururduk, aramızda hiçbir şeyin lafı olmazdı. Ama ne olduysa son 3 aydır bir anda bana karşı soğuk davranmaya, dışlamaya başladılar, artık kimse halimi hatrımı bile sormaz oldu, ben yanlarına gidip konuşmasam hiçbiri yanıma gelmiyor, zaten yanlarına gittiğimde de artık adam yerine konmamaya başladım, kendi aralarında buluşup beni çağırmıyorlar bile. Ben çağırdığımda da hep bir bahaneleri oluyor o yüzden uzun süredir artık kimseyi çağırmıyorum. İnsanları çok kolay silebilen birisiyim, artık mecbur kalmadıkça konuşmuyor ve yanlarına gitmiyorum ama bir anda yalnız kaldım, bu benim için sorun değil kendi kendine eğlenebilen birisiyim ama bu insanların birden böyle davranması bana çok koydu arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 7 Aralık 2021; 17:47:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Welcome to real life

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatın gerçeği işte. Lisede benim de çok yakın arkadaşlarım vardı. Beraber tatile mi gitmedik, rakı mı içmedik, kulüplerde hatun mu kovalamadık. Neler neler. 2 sene önce biraz sitemde bulundum eskisi gibi değiliz diye. Küfür kıyamet havada uçuştu. Hepsi ayrı ayrı kendi yollarına gitmiş. Şu an arasam ya da bi yerden eklesem takmazlar bile. Liseden sonra gerçek dostluk bitiyor bence.

  • aynı durumu yaşadım ama böyle durumları üzülüp tek kaldım demek yerine insanlar değişip farklı çevrelere girebilir diyip olgunca karşılamak gerek. farkında olmasak da bizim de zamanla uzaklaştığımız insanlar var normal bir durum yani. boşuna takma gerek duyuyorsan başka arkadaşlıklar kurmaya çalış

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.