Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    P90X kolay bir program değil ki günde 2 farklı program takip etmek yarardan çok zararda verebilir kasların gelişebilmesi için aynı zamanda dinlenmeye'de ihtiyacı vardır . insanity'de takip etseniz p90x'de takip etseniz her video vücudun başka bölgesine odaklanır siz bu düzene başka bir program daha eklerseniz kas yıkımına sebep olursunuz . Protein takviyesi olayına çok takılmayın o videodaki hareketlerin hepsini süreklilik içinde nizami bir şekilde zaten yapamıyoruz ve ona göre'de kayıplar kazançlar birbirini dengeleyecektir sadece beslenmenizi düzenleyin kendinizi tutun günleri aksatmayın ve başladığınız işi bitirin gerisini metabolizmanıza bırakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: C3nK35

P90X kolay bir program değil ki günde 2 farklı program takip etmek yarardan çok zararda verebilir kasların gelişebilmesi için aynı zamanda dinlenmeye'de ihtiyacı vardır . insanity'de takip etseniz p90x'de takip etseniz her video vücudun başka bölgesine odaklanır siz bu düzene başka bir program daha eklerseniz kas yıkımına sebep olursunuz . Protein takviyesi olayına çok takılmayın o videodaki hareketlerin hepsini süreklilik içinde nizami bir şekilde zaten yapamıyoruz ve ona göre'de kayıplar kazançlar birbirini dengeleyecektir sadece beslenmenizi düzenleyin kendinizi tutun günleri aksatmayın ve başladığınız işi bitirin gerisini metabolizmanıza bırakın

Haklısınız galiba.
    Ben beslenme olarak nasıl davranacağımı pek iyi bilmiyorum. Kendimi aç bırakıyorum.

• PhotoJava kullanıcısına yanıt
    Aç kalmak vücut'u kıtlık durumuna sokacaktır buda yağ depolanmasına neden olur öncelikle düzenli bir beslenme programı edinmelisiniz sık sık ama az yiyin mantığı'da buradan gelir aslında metabolizma sürekli çalışır durumda olduğu için yağ yakımı daha kolay olacaktır ama bunu 1-2 program takip ederek hayatta yapamazsınız . Her yer'de karşınıza çıkacak kilo verme taktiği %70 BESLENME %30 SPOR ile olur Şuan 90 kg civarındayım %20-19 arası yağa sahibim insanity bitirdim p90x yapıyorum yinede yavaş bir şekilde devam ediyor tabi kiloları birgünde almadığımız gibi bir gündede veremeyiz
    Arkadaşım şimdi senin kafan bayağı karışık sanırım.Uzunca yazıp yardımcı olmaya çalışayım.
    Boyun 1.78 Kilon 130. Bir kere bu çok fazla.Ben de 175 boyundayım.75 kiloyum.Ancak insanity yapıyorum.Benim de kas kütlem hayli fazla.Göbeğim yok.75 kilo birine göre zayıf duruyorum.Ancak yine de İnsanity yapıyorum.Neden peki ? Yağları atmak için.Aynı zamanda da kondisyon kazanmak için.Ben bu haldeyken İnsanity yapıyorsam senin de korkmaman gerekir.Senin kas kütlen ne kadar fazla olursa olsun üzerindeki yağ tabakasını atmadıkça ancak kilolu görünürsün.Açık konuşayım p90x ve focus T25 aynı anda yürümez.Birkaç gün yürür.Sonra aksar.Sen İnsanity yap.Kas kütlene bir şey olmaz merak etme.Ne adamlar tanıyorum.Günlük 1200 kalorinin altında beslenmelerine rağmen çok büyük bir kas kaybı yaşamadan kilo verdiler.İlk etapta kas kaybını kafandan çıkar.Öncelikle hedefin kilo vermek olsun.Kilo verip de kas kaybetmedim diyen yalan söyler.Mutlaka bir kayıp olur.Senin amacın bunu minimuma indirmek olmalı.Ancak ilk etapta değil.Öncelikle hedefin kilo vermek olsun.Önceki mesajlarımda da birkaç arkadaşa söyledim.Sana da söyleyeyim.İnsanity sürecinde protein hesabından ziyade kalori hesabı yapman senin için daha doğru olur.Günlük 1200 kalorinin altına düşmezsen vücut kas kaybetmez.Zaten normal şartlarda senin günlük alman gereken kalori 3500-4000 arası.Çünkü kilon fazla.Sen bu rakamı 1500-2000'e çektiğinde vücut doğal olarak kilo vermeye başlar.Ve bu kilo kaybının sana zararı olmaz.Beslenme konusunda da kabataslak bir şeyler söyleyeyim;

Sabahları mümkünse yumurta beyazı ye.Ben hafta içi 4 hafta sonu 7 tane yiyorum.Hem kalorisi düşük.Hem tok tutuyor.Hem de mükemmel bir protein kaynağı.
    Ekmeği kes dememe gerek yok herhalde biliyorsundur sen zaten.İlle de yiyeceğim diyorsun 1 dilim tam buğday ekmeği ye.
    Sulu yemeklerin kesinlikle suyunu yeme.Suyu yağdır.Makarna yiyeceksen tercihin kepekliden yana olsun.
    Beyaz pirinç yerine bulgur tercih et.
    Sabahları aç karnına cardio yapman kaslarına zarar vermez.Direk yağ yakarsın.Ancak 40 dakikadan fazla yapma.
    Akşamları mümkünse 20.00'dan sonra bir şey koyma ağzına.
    Gün içerisinde kahve içmen yararına olur.Doğal metabolizma hızlandırıcıdır kafein.
    Antrenman sonrası yemeğe çok yüklenme.Hafif şeyler ye.Meyve salatası gibi.Ya da ton balıklı salata gibi.
    He bir de yemekleri yavaş ye.Bu çok önemli.Doyduğunu hissederek ye.Çünkü İnsanity sonrası vücuttaki şeker ani yükseliş ani düşüş gibi şeyler yaşayabiliyor.Bununla birlikte de ani açlık hissi doyabiliyor.Sende bunu dindirmek için deli gibi yersen.Sana zararı olur.Yavaş yavaş sindire sindire ye

Şimdilik aklıma gelen bunlar.Sorun olursa müsait zamanlarımda yardımcı olurum.

• Hocam insanity e baslamadan once kac kiloydunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam insanity e baslamadan once kac kiloydunuz ?

• Bu programı bitiren herkste aynı sonuçlar yaşanmaz bunun değişik sebepleri beslenme,ilgi,motivasyon,amaç,ne kadar çabaladığınızdır bu yüzden Kg konusunda bilgi vermem sizi yanlış yanılgalara sevk eder o yüzden miktar belirtmeme taraftarıyım. insanity zaman ve video süreleri olarak p90x'a göre daha kısa daha çok kondisyon ve yağ yakma amaçlı . Fit test videosu ile kendinizi denemenizi öneririm
  • Verin hocam hi sorun degil ben insanity yapiyorum zaten :) bugun 6.gunum

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

Boyunuzu bilmiyorum.Ancak yinede 135 kg çok fazla.Kas oranınız iyi olabilir.Yine de İnsanity'i bırakmamanızı öneririm.Ayrıca p90x ve focus t25 i aynı gün yapmak çok yorucu olur.Yine de diretiyorsanız ben yapacağım diye.Şöyle bir öneride bulunayım.
    Focus t25'i sabah uyandığınızda aç karnına yapın.
    P90x'i de gün içerisinde yapın.

boy 1,78 felandır.
    Aynı gün yapamam havalar soğudu sabah sıcak su olmaz duş için. Bilmiyorum kararsızım şuan

Kendini fazla yorma bence günde sadece 1 program yeterli olur. Yediklerinize dikkat ederseniz kısa sürede (uzun da olsa farketmez) zayıflarsın. Zaten kilon epey bir fazla. Kendini fazla yorma. Hem vücudun hamdır. 100-90'lara düştüğünde hem vücudun da alışmış olur. Biraz arttırabilirsin tempoyu.
    Yanlışım varsa düzeltin. Bende tecrübesiz sayılırım 75 kilo birine göre.(aha ölçüldüm 73 olmuşum sonunda. Bu kadar et sonrası birde yatarak nasıl oldu bilmiyorum. Yatma dediysek 4 gün ama.)

Ayrıca oyun hazır mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 20 Ekim 2013; 16:35:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bankai20

quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

quote:

Boyunuzu bilmiyorum.Ancak yinede 135 kg çok fazla.Kas oranınız iyi olabilir.Yine de İnsanity'i bırakmamanızı öneririm.Ayrıca p90x ve focus t25 i aynı gün yapmak çok yorucu olur.Yine de diretiyorsanız ben yapacağım diye.Şöyle bir öneride bulunayım.
    Focus t25'i sabah uyandığınızda aç karnına yapın.
    P90x'i de gün içerisinde yapın.

boy 1,78 felandır.
    Aynı gün yapamam havalar soğudu sabah sıcak su olmaz duş için. Bilmiyorum kararsızım şuan

Kendini fazla yorma bence günde sadece 1 program yeterli olur. Yediklerinize dikkat ederseniz kısa sürede (uzun da olsa farketmez) zayıflarsın. Zaten kilon epey bir fazla. Kendini fazla yorma. Hem vücudun hamdır. 100-90'lara düştüğünde hem vücudun da alışmış olur. Biraz arttırabilirsin tempoyu.
    Yanlışım varsa düzeltin. Bende tecrübesiz sayılırım 75 kilo birine göre.(aha ölçüldüm 73 olmuşum sonunda. Bu kadar et sonrası birde yatarak nasıl oldu bilmiyorum. Yatma dediysek 4 gün ama.)

Ayrıca oyun hazır mı.

Olmak üzere

• Px90 ve insanity yeni başlayanlar için çok ağır gelebilir vücudu zorlamamak gerek videoda yapılanları körü körüne uygulamayın mühim olan nabzı yüksek tutmak. Misal o 5dk içinde 1 dk ara veriyorsa siz 3dk içinde 1 dk ara verin sonra devam edin. Egzersizlere başlamadan 20-30dk önce koca bir bardak süt için veya enerji vericek yağ oranı az olan karbonhidrat veyaa protein ağırlıklı besinler tüketin. Tabi bu egzersiz sonrası içinde geçerli. Ayrıca bazı arkadaşlar kendni yemeden içmeden kesmiş kilo vericem diye kaş yapalım derken göz çıkarmayın.. İşin ucunda olan kasların erimesi veya verilen kiloların kısa zaman içinde geri alınması muhtemeldir böyle yaparsanız. İster ağırlık çalış ister egzersiz yap, yapılan hareketler kilo vermenin %50si ise geri kalan %50side beslenmedir. Karbonhidrat, protein, yağ dengesini beslenmede çok iyi ayarlamak gerek, 3 beyazdan uzak durmak gerek. Hiç birşey bilmeyenler diyet sitelerini değilde body sitelerini araştırırlarsa dha sağlıklı program bulabilirler kendilerine uygun.

• Bugün 21 EKİM PAZARTESİ 2013

Önceki mesajlarımda da ufak ufak bahsetmiştim.İnsanity yaparken aynı zamanda evdeki ekipmanlarımla vücut geliştirme de yapıyorum.Vücut geliştirme antrenmanlarım hacimlenmekten ziyade şekillenmeye yönelik.Çünkü evde yeteri kadar ağırlığım yok.Bu nedenle de kasları yeteri kadar uyaramıyorum.Hafif ağırlıklarla fazla tekrarlar yapıyorum.Ancak yine de vücut geliştirme antrenmanlarından sonra bir türlü ağrıyı hissedemiyordum.Bu nedenle büyük kas gruplarını ayrı gün girmeye karar verdim.Geçtiğimiz 2 gün içerisinde Sırt antrenmanı yaptım.Maximum tekrarlarla 3 farklı hareket girdim.Şuan sırtımdaki ağrı hissediliyor.Bu güzel bir şey.Antrenman işe yarıyor.Dün de göğüs ve ön kol antrenmanım vardı.Göğüsten 3 farklı hareket maximum tekar,Ön koldan 2 hareket max tekrar yaptım.Şuan alt göğüste hoş güzel bir ağrı var.Yani her şey şu anlık iyi gidiyor.Gel gelelim İnsanity'e ;

Bugün Cardio Power&Resistance antrenmanım var.Okul tekrar başladığı için aç karnına yapmak zorunda kalıyorum.Antrenman sonrası buralardayım.

Antrenman sonrası edit: Cardio power öyle bir şey ki tam enerjim tükendi diyorum.Shatun T motivasyonu yükseltiyor ve devam ediyor.Yine de inanılmaz yoruldum ve zorlandım.Antrenman sonrası sağlam bir yemeği hakettim diye düşünüyorum.Bu yemek tabiki ev yemeği olacak.Fast food şeyler değil.Sadece porsiyonu biraz fazla olacak.Pilav+ciğer+cacık kombinasyonu yapmayı planlıyorum.Bugün de böyle bitti.Herkese iyi sporlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunsaclıkeladam -- 21 Ekim 2013; 18:21:45 >

• 57.güne başlayacağım ancak başlayamıyorum.Kızım Şirin uyandığında başlayabileceğim ancak :).Antrenman sonrası buradayım.Son 2 günden de bahsedeceğim.
  • quote:

Bugün 21 EKİM PAZARTESİ 2013

Önceki mesajlarımda da ufak ufak bahsetmiştim.İnsanity yaparken aynı zamanda evdeki ekipmanlarımla vücut geliştirme de yapıyorum.Vücut geliştirme antrenmanlarım hacimlenmekten ziyade şekillenmeye yönelik.Çünkü evde yeteri kadar ağırlığım yok.Bu nedenle de kasları yeteri kadar uyaramıyorum.Hafif ağırlıklarla fazla tekrarlar yapıyorum.Ancak yine de vücut geliştirme antrenmanlarından sonra bir türlü ağrıyı hissedemiyordum.Bu nedenle büyük kas gruplarını ayrı gün girmeye karar verdim.Geçtiğimiz 2 gün içerisinde Sırt antrenmanı yaptım.Maximum tekrarlarla 3 farklı hareket girdim.Şuan sırtımdaki ağrı hissediliyor.Bu güzel bir şey.Antrenman işe yarıyor.Dün de göğüs ve ön kol antrenmanım vardı.Göğüsten 3 farklı hareket maximum tekar,Ön koldan 2 hareket max tekrar yaptım.Şuan alt göğüste hoş güzel bir ağrı var.Yani her şey şu anlık iyi gidiyor.Gel gelelim İnsanity'e ;

Bugün Cardio Power&Resistance antrenmanım var.Okul tekrar başladığı için aç karnına yapmak zorunda kalıyorum.Antrenman sonrası buralardayım.

Antrenman sonrası edit: Cardio power öyle bir şey ki tam enerjim tükendi diyorum.Shatun T motivasyonu yükseltiyor ve devam ediyor.Yine de inanılmaz yoruldum ve zorlandım.Antrenman sonrası sağlam bir yemeği hakettim diye düşünüyorum.Bu yemek tabiki ev yemeği olacak.Fast food şeyler değil.Sadece porsiyonu biraz fazla olacak.Pilav+ciğer+cacık kombinasyonu yapmayı planlıyorum.Bugün de böyle bitti.Herkese iyi sporlar.

Bulgurpilavı+cacık her zaman iyi bir tercihtir.

• StevieRae kullanıcısına yanıt
    Tecrübelerinizi bizimle paylaşın lütfen.Ben de birazdan 20.günü tamamlayacağım.Bu 20 gün içerisinde bir sürü tecrübe edindim.Siz 57.gündesiniz.Before-after yaparmısınız bilmiyorum.Ancak yaparsanız ben dahil birçok insan için motive edici olacaktır.
  • 22 Ekim Salı 2013

Bugün Plyometric Cardio vardı.Güzel bir şekilde tamamladım.Antrenman sonrası bayılacak gibi olurdum.Çok yorulurdum.Bugün çok yorulmadım.Gayet güzel bir antrenmandı.Sanırım alıştım artık.Ve vücut tepkileri göstermeye başladı.Antrenman sonrası en üstteki 2 baklava sıkınca belli olmaya başladı.Bu çok güzel bir şey.Gelişimi aynadan farkedebilmek.Kilom 75.Ancak belirgin bir şekilde sıkılaşıyorum.Beslenme düzenim düzgün olsa da mükemmel diyemem.Çünkü arada sırada mutlaka kaçamaklar yapıyorum.Bazen dayanamıyorum pizza yiyorum.Bazen çiğköfte.Ancak değişmezlerim var.Onlardan biri de yumurta.Hafta içi mutlaka sabahları 4 yumurta beyazı hafta sonları ise 7 yumurta beyazı tüketmeye çalışıyorum.Pazar kahvaltılarında biraz esnek davranıyorum.İstediğim her şeyden azar azar yiyorum.He bir de şu var ki söylemeden geçemeyeceğim.Antrenman sonrası mutlaka basit şeker alıyorum.Bu hem gerekli hem de benim motivasyonumu arttırmakla beraber mutlu ediyor.Örneğin antrenman sonrası 10 tane küçük jelibon ya da 1 dilim baklava gibi.

Tekrardan herkese iyi akşamlar iyi sporlar.

• quote:

22 Ekim Salı 2013

Bugün Plyometric Cardio vardı.Güzel bir şekilde tamamladım.Antrenman sonrası bayılacak gibi olurdum.Çok yorulurdum.Bugün çok yorulmadım.Gayet güzel bir antrenmandı.Sanırım alıştım artık.Ve vücut tepkileri göstermeye başladı.Antrenman sonrası en üstteki 2 baklava sıkınca belli olmaya başladı.Bu çok güzel bir şey.Gelişimi aynadan farkedebilmek.Kilom 75.Ancak belirgin bir şekilde sıkılaşıyorum.Beslenme düzenim düzgün olsa da mükemmel diyemem.Çünkü arada sırada mutlaka kaçamaklar yapıyorum.Bazen dayanamıyorum pizza yiyorum.Bazen çiğköfte.Ancak değişmezlerim var.Onlardan biri de yumurta.Hafta içi mutlaka sabahları 4 yumurta beyazı hafta sonları ise 7 yumurta beyazı tüketmeye çalışıyorum.Pazar kahvaltılarında biraz esnek davranıyorum.İstediğim her şeyden azar azar yiyorum.He bir de şu var ki söylemeden geçemeyeceğim.Antrenman sonrası mutlaka basit şeker alıyorum.Bu hem gerekli hem de benim motivasyonumu arttırmakla beraber mutlu ediyor.Örneğin antrenman sonrası 10 tane küçük jelibon ya da 1 dilim baklava gibi.

Tekrardan herkese iyi akşamlar iyi sporlar.

Alışıyoruz tabii
    Ben de günde 2 öğün e geçicem yarın inşallah. Sadece kahvaltı ve akşam yemeği

Dostum 2 öğüne düşmek sana kilo kaybettirir.Ancak bu çok sağlıklı olmaz.Günlük kalori alımını başlangıçta 1600'ün altına hiç düşürme.Atıyorum öğle yemeği 200g tavuk yiyeceksin.Onu tek öğünde yeme.Böl dörde.2 saatte bir 50 g ye.Hem bu sayede sürekli metabolizman da çalışmış olur.Yararı daha fazla olur.
  • quote:

Dostum 2 öğüne düşmek sana kilo kaybettirir.Ancak bu çok sağlıklı olmaz.Günlük kalori alımını başlangıçta 1600'ün altına hiç düşürme.Atıyorum öğle yemeği 200g tavuk yiyeceksin.Onu tek öğünde yeme.Böl dörde.2 saatte bir 50 g ye.Hem bu sayede sürekli metabolizman da çalışmış olur.Yararı daha fazla olur.

Dostum derdim de o zaten
    Olmuş kilo 135 daha neyi önemsiyeyim
    Ama bir korkum var acaba yemiyorum diyr gün içinde metabolizma yavaşlar mı?

Tabiki yavaşlar.Bahsettiğim şey bu.O zaman sana şöyle bir program hazırlayalım.Günlük 1200-1600 kalorilik bir program hazırlayalım.Bu programla sporla birlikte ilk zamanlar kilo vermen çok hızlı olur.Ama gün içerisine böl.Hepsini tek öğünde yeme.Birkaç küçük tüyo vereyim.Acıktığında soğuk su iç.Bir süre idare eder.Dışarı çıktın arkadaşlarınla bir şeyler yemen içmen gerekiyorsa sade kahve iç.Kafein nabzı hızlandırır.Yağ yakımına yardımcı olur.Kahvaltıda salatalık-domates gibi sebzeleri tüket.1'er tane yeterli.Hem doymana yardımcı olur hem de kalorileri oldukça düşüktür.Yumurta seni uzun süre tok tutar.Et yiyeceğin zaman küçük bir sürü parçaya böl.Yavaş yediğin için erken doyarsın.Saat 20.00'dan sonra yemek yeme.Ekmek-tuz-yağ yasak.Cips-asitli yiyecekler-çikolata-bisküvi yasak.Sadece ev yemekleri.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.