Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

Tabiki yavaşlar.Bahsettiğim şey bu.O zaman sana şöyle bir program hazırlayalım.Günlük 1200-1600 kalorilik bir program hazırlayalım.Bu programla sporla birlikte ilk zamanlar kilo vermen çok hızlı olur.Ama gün içerisine böl.Hepsini tek öğünde yeme.Birkaç küçük tüyo vereyim.Acıktığında soğuk su iç.Bir süre idare eder.Dışarı çıktın arkadaşlarınla bir şeyler yemen içmen gerekiyorsa sade kahve iç.Kafein nabzı hızlandırır.Yağ yakımına yardımcı olur.Kahvaltıda salatalık-domates gibi sebzeleri tüket.1'er tane yeterli.Hem doymana yardımcı olur hem de kalorileri oldukça düşüktür.Yumurta seni uzun süre tok tutar.Et yiyeceğin zaman küçük bir sürü parçaya böl.Yavaş yediğin için erken doyarsın.Saat 20.00'dan sonra yemek yeme.Ekmek-tuz-yağ yasak.Cips-asitli yiyecekler-çikolata-bisküvi yasak.Sadece ev yemekleri.

Hazırlayalım hazırlanmasına da
    Ben 7den 5e kadar okuldayım. Ne yemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arakadaşlar merhaba,
    insanity toorent linkle indiridm fakat password istedi 11,92 gb yardımcı olma şansınız var mı bu konuda teşekkürler.
  • bu arada 1,80 boy 114 kg, fittnes yaptı m116 kg 102 kg düştüm fakat tekrar aldım, şimdi bu programı denemek istiyorum hedefim 90 kg inmek
    kas
    kemik kütlem 78-80 kg arasında
    pm yardımcı olursanız sevinirim linki indirdim fakat açamıyorum.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerwhale75

bu arada 1,80 boy 114 kg, fittnes yaptı m116 kg 102 kg düştüm fakat tekrar aldım, şimdi bu programı denemek istiyorum hedefim 90 kg inmek
    kas
    kemik kütlem 78-80 kg arasında
    pm yardımcı olursanız sevinirim linki indirdim fakat açamıyorum.

teşekkürler

Ben de 1.78 felan
    133 kgyim

Başaracağız.

• PhotoJava kullanıcısına yanıt
    Okul yemekhanesi varsa yemekhaneden yiyebilirsin.Yağsız olacak şekilde.ekmeksiz olacak şekilde yiyebilirsin.
  • kesinlikle
  • quote:

Okul yemekhanesi varsa yemekhaneden yiyebilirsin.Yağsız olacak şekilde.ekmeksiz olacak şekilde yiyebilirsin.

Var ama lezzetli olmayan yemeğe (tek çeşit) 6 tl vermek istemiyorum

• Arkadaşlar antreman sırasında enerji içeceği veya powerade içsek yağ yakımı hızlı olurmu dacaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Arkadaşlar antreman sırasında enerji içeceği veya powerade içsek yağ yakımı hızlı olurmu dacaba

Powerade antreman SONRASI içeceğidir

O zaman kendin bir çözüm bulacaksın.Sandviç olur tost olur.Kalorisi yüksek şeyler olmaz hamburger vs.
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    enerji içeçeği sporda kullanılmaz ne öncesinde ne sonrasında
    sporcu içeçeklerini kullanınız powerade spor yaparkende kullanılır, ama kafaya dikmeden 1-2 yudum şeklinde kullanın gerekmedikce yani tansiyon veya kanşekerinizin düştüğünü hissettiğinizde kullanabilirsiniz
    powerade yağ yakmayla bi ilgisi yok bu arada vucutta kaybettiğiniz sıvıları spor sonrası daha çabuk geri kazanmak için kullanılır
  • quote:

O zaman kendin bir çözüm bulacaksın.Sandviç olur tost olur.Kalorisi yüksek şeyler olmaz hamburger vs.

Yemezsem neler olabilir?

• Başladım ama düzgün bir şekilde yapamadım. Ben günlere ekstra antrenman eklemek istiyorum. Gün içinde çok boş zamanım var. Öğle 11-12 gibi asıl antrenman akşamda ekstra lazım ne ekleyeyim önerisi olan var mı? Hergün ekliyim mi? Daha 3. Haftayı 2 ayda erteleye erteleye zor bitirdim

• ya beyler ne zamandır istiyordum insanity programını tam olarak indirmek istiyorumda bütün herşey sırasıyla olacak ama içinde nerden bulabilirim dowload ını mesaj olarak atarmısınız lütfen
  • Upper Body Weight Training videosu ne zaman yapılacak takvimde yazmıyor da
    Metabolizma kendini kapatır ve yavaş çalışır.Hiçbir şey yapamıyorsan bir meyve alırsın yanına onu yersin.
  • 23 EKİM ÇARŞAMBA 2013

Bugün Pure Cardio&Cardio Abs antrenmanım var.15 dakika sonra başlayacağım.Gelişmeleri bu mesaj üzerinden yazacağım.

Antrenman sonrası edit:Verimsiz bir antrenman oldu.Bölük pörçük.Yarıda kestim bu nedenle.Yarın body günüm.Yarın sabah küçük bir cardio çalışmasıyla bugünü telafi ederim.Şimdi güzel bir yemek beni bekliyor.İyi akşamlar.İyi sporlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunsaclıkeladam -- 23 Ekim 2013; 18:47:24 >
  • selam bugun itibariyle proğrama başladım. Bugün çarşamba ama ben fit test ile başladım.

Üstadlara sorum şu: yarın perşembe günkü antremana mı başlamalıyım yoksa sırası olan polymetric ile mi?

Her hafta kilo mu yazmayı düşünüyorum. Bakalım 3 ay sonra durumum ne olacak. Boy: 1.78

2013/10/23----->kilo:100
  • quote:

Insanity Workout DVD Full 12 Disc Set 32.23 Gb

Insanity workout Dvds Iso the Real deal 32.63 Gb

Insanity Workout.rar 33.37 Gb

Bunlardan hangisini indirmeliyim acaba? Hepsi aynı mı? Set toplam kaç videodan oluşuyor.
  • ugurgazi kullanıcısına yanıt
    Günün herhangi bir önemi yok.Dikkat ettiyseniz programda günler yazmaz.Day 1 Day 2 şeklinde gider.Siz hangi gün başladıysanız sonraki günkü antrenmanı yapın.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.