Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    135kgyim +85kg kas ve kemik var(122 iken ölçtürttüm)
    Bunu da kaybetmek istemiyorum ve Insanity bırakıp P90X+Focus T25 yapıcam arka arkaya aynı gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoJava -- 18 Ekim 2013; 13:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus t25 programını insanity bittikten sonra denemeyi düşünüyorum.Üzüm suyu bana çok iyi geldi.Dinç hissettiriyor,denemenizi tavsiye ederim.
  • StevieRae kullanıcısına yanıt
    Üzüm suyunu antrenman sonrası için.Üzüm şekeri glikoz olduğundan sindirilmeden direk kana geçer.Bu da size kısa bir sürede enerji olarak geri döner.Siz bunu antrenman öncesi aldığınızda antrenman esnasında üzümden aldığınız şekeri tüketeceksiniz.Bu da size çok fazla bir yarar sağlamayacak.Ancak antrenman sonrası aldığınızda boşalan glikojen depolarını çok kısa bir sürede doldurmuş olacaksınız.Bu da size hem tokluk sağlayacak hem de gerekli enerjiyi sağlayacak.Bu nedenle üzüm suyu antrenman sonrası eşsiz bir konumda bulunuyor.
  • PhotoJava kullanıcısına yanıt
    Boyunuzu bilmiyorum.Ancak yinede 135 kg çok fazla.Kas oranınız iyi olabilir.Yine de İnsanity'i bırakmamanızı öneririm.Ayrıca p90x ve focus t25 i aynı gün yapmak çok yorucu olur.Yine de diretiyorsanız ben yapacağım diye.Şöyle bir öneride bulunayım.
    Focus t25'i sabah uyandığınızda aç karnına yapın.
    P90x'i de gün içerisinde yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

Boyunuzu bilmiyorum.Ancak yinede 135 kg çok fazla.Kas oranınız iyi olabilir.Yine de İnsanity'i bırakmamanızı öneririm.Ayrıca p90x ve focus t25 i aynı gün yapmak çok yorucu olur.Yine de diretiyorsanız ben yapacağım diye.Şöyle bir öneride bulunayım.
    Focus t25'i sabah uyandığınızda aç karnına yapın.
    P90x'i de gün içerisinde yapın.

boy 1,78 felandır.
    Aynı gün yapamam havalar soğudu sabah sıcak su olmaz duş için. Bilmiyorum kararsızım şuan
  • 4. Gunumdeyim birazdan cardio recovery i yapacagim hadi hayirlisi.

• Birazdan "Plyometric Cardio Circuit" antrenmanım var.Antrenman sonrası bu mesajdayım.

Antrenman sonrası edit: Bu antrenmanlar her geçen gün bana daha da zor gelmeye başladı :D Şaka bir yana zorlanıyorum gerçekten.1 set daha olsa yapamazdım.BU iyi bir şey.Zorlanmak.No Pain No Gain.Spora devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunsaclıkeladam -- 18 Ekim 2013; 17:42:28 >
  • 19 EKİM CUMARTESİ 2013

Bugün günlerden "Cardio Abs".İlk defa deneyeceğim bu programı.Gelişmeleri bu mesaj üzerinden yazacağım.
  • quote:

19 EKİM CUMARTESİ 2013

Bugün günlerden "Cardio Abs".İlk defa deneyeceğim bu programı.Gelişmeleri bu mesaj üzerinden yazacağım.

Cardio abs hafif ve güzel bir videodur.Zevkli geçiceğinden eminim.
  • Burazdan pure cardio yapacagim(sanirim buydu) dunkunden zorlu gececeginden eminim.

• Focus T25 ile ilgili bir soru sormak istiyorum.3 seviye var yazmıştınız.Her seviyesi şu an mevcut mu internette acaba?En kolay seviyede başlamak istemiyorum.

54.gün bitti.Çok verimli geçti.Erken saatlerde yapınca daha iyi performans gösterdiğimin farkına vardım.Antrenman sonrası evde hazırladığım üzüm suyundan orta büyüklükte bardakta içtim.2. ay en çok duyacağınız ve hatta ezberleyeceğiniz cümle Dig Deeper :).
    Alpha ve beta mevcut.Gama da düşmüş diyorlardı da çok araştırmadım.Bence bulabilirsiniz.İnsanity'i bitirmiş biri için alpha zaten çok komik olacaktır.Beta ideal olabilir.Gama'yı görmediğim için çok yorum yapamıyorum.
    Dediğiniz gibi hafif bir antrenman oldu.Hiç yorulmadım desem yeridir.Ter attım tabiki.Ama yormadı.Bir de pek emin olamadım acaba yeterli mi değil mi diye.Bana biraz eksik gibi geldi karın hareketleri.
  • quote:

Dediğiniz gibi hafif bir antrenman oldu.Hiç yorulmadım desem yeridir.Ter attım tabiki.Ama yormadı.Bir de pek emin olamadım acaba yeterli mi değil mi diye.Bana biraz eksik gibi geldi karın hareketleri.

Evet.Kısa bir video zaten.Biraz daha bir şeyler eklense daha iyi olabilirmiş.
  • Bir şey sormak istiyorum.Şimdi buldum focus t25i.Pek anlayamadım ama.Alpha Beta Gama diye 3 e ayrılmış dosyalar var.Video sayısı bu kadar düşük mü acaba.Alpha ile başlasam 5 video var.Kaç video var biliyormusunuz?
  • uzunsaclıkeladam U kullanıcısına yanıt
    Sizin programınızı bilmiyorum ama cardio abs ve pure cardio tek başına yeterli bir egzersiz değildir ondan önce mutlaka başka bir cardio programı olmalıdır
  • Bugün arkadaş ortamıydı derken biraz kaçırdım yemeği.Bu nedenle eve gelince supersetler şeklinde nabzı yukarıda tutarak kısa bir antrenman yaptım.Sadece sırt bölgesinden hareketler girdim.
    Evet doğrudur.Zaten programlar da ayrı ayrı.Yine İnsanity'deki gibi antrenman günlüğü var.Oradan devam edin bence.Ama alpha kesmez sizi.Beta ile başlamak iyi olur bence.
  • Programımda pure cardio ve cardio abs art arda var.Ancak ben bu ikisini art arda yapamayacağımı düşündüğümden cardio abs'i yapmayı seçtim.
  • Yardım
    Millet aklıma şu takıldı ya

Şimdi geçen sene 125kg iken öldürdüğümde 85kg kas+kemik vardı.
    Şuan 130um. Aynı nerdeyse kas kütlesi.
    Her neyse Insanity yapıyordum ki desim ki onun yerine Focus T25+P90X(üst üste) mi yapsam?
    Nerede duracağımı iyi bilirim.
    Sizce?
    Yani şimdi kardiyp yapıyorum diye iyice kestim yemeyi. Kas kütlemi kaybetmek istemiyorum.
    Ee kg de fazla. Günlük proteini karşılayamazsam??
    Yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.