Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord of Light

quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

Yarın veya obür gün bu programa başlıyorum ben de. 10 kiloya yakın fazlam var, yağ oranım çok fazla. Bir kaç şey soracaktım yalnız.

Aynı zamanda spor salonuna gidiyorum, haftada 3-4 gün gitsem ve gitmediğim günler de bu programı yapsam olur mu, veya spor salonunda kendimi çok yormayıp her gün programa mı devam edeyim? Oradaki programım; 15 dk tempolu yürüyüş - 15 dk eliptik bisiklet - 15 dk yatay bisiklet - 4 set mekik - 4x15 abmachine (şuna benzer bir şey) - 5 dk twister. Bu programın üstüne yapmak uygun mu? Yeri gelmişken sorayım, spor salonunda uyguladığım program kilo vermek için uygun mudur, ben pek yorulmuş gibi hissetmiyorum yetersiz gibi geliyor.

Programın içeriğine de baktım biraz, baya zorlanacağım hareketler var. Hareketleri elimden geldiği kadarıyla veya eksik şekilde yapsam yine de faydası olur mu, zaman geçtikçe yapabilecek duruma gelir miyim?

Bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    Selam Arkadaşlar, Rica etsem özel mesaj yolu ile link verebilirmisiniz..

• Benim de başlamam gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: karasew vasilli

quote:

Orijinalden alıntı: erenimom

bu programı biyerde gördüm 187 boyundayım 95 kiloyum 80-85 kilo arasına düşmek istiyorum bakalım, bu arada kilo vermek istiyorum insanity uygulanacak değilmi ?

kilo için insanity+düzgün beslenme..

Alıntıları Göster
    Selamlar arkadaslar,

evde bir aydir insanity yapiyorum, senelerdir vücudum sanki uykudaymis,
    ayagimi yere sürüyormus, ölmeyi bekliyormusum gibi... zamanim bosa gidiyormus resmen...

bukadar iyi hissetmenin yaninda ufak tefek sakatliklari yeme içme sorunlarini atlamamak gerek,

bu konuda abdullah karakas hocayi tebrik ediyorum,
    internetten kendisine buldugumda pek umudum yoktu ama konustuktan sonra,
    avrupa insanina göre düzenlenen max cardio antrenman sisteminin türk insanina
    olan uyumsuzlugnu nasil astigini her ayrintisina kadar anlatti sagolsun...

ankarada tek insanity uyguladigi iki adet spor salonu var, beni adam etti belki sizede yardimci olacaktir.
    salonlarinin sitesiwww.masterfit.com.tr, 0312 2411124 den ulasabilirsiniz,

ayrica buradada son salonundan görüntüler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakyurek -- 19 Ağustos 2014; 16:32:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Light

quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

Yarın veya obür gün bu programa başlıyorum ben de. 10 kiloya yakın fazlam var, yağ oranım çok fazla. Bir kaç şey soracaktım yalnız.

Aynı zamanda spor salonuna gidiyorum, haftada 3-4 gün gitsem ve gitmediğim günler de bu programı yapsam olur mu, veya spor salonunda kendimi çok yormayıp her gün programa mı devam edeyim? Oradaki programım; 15 dk tempolu yürüyüş - 15 dk eliptik bisiklet - 15 dk yatay bisiklet - 4 set mekik - 4x15 abmachine (şuna benzer bir şey) - 5 dk twister. Bu programın üstüne yapmak uygun mu? Yeri gelmişken sorayım, spor salonunda uyguladığım program kilo vermek için uygun mudur, ben pek yorulmuş gibi hissetmiyorum yetersiz gibi geliyor.

Programın içeriğine de baktım biraz, baya zorlanacağım hareketler var. Hareketleri elimden geldiği kadarıyla veya eksik şekilde yapsam yine de faydası olur mu, zaman geçtikçe yapabilecek duruma gelir miyim?

Bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    3 yıldır spor salonunda eliptik koşu felan boşuna zaman harcamışım. ilk 3 günü zor çıkardım bu programda. aynı anda yapma fazla kasmaya gerek yok düzenli spor artı sağlıklı beslenme ve irade ile her türlü fazlalık atılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: witamin01

3 yıldır spor salonunda eliptik koşu felan boşuna zaman harcamışım. ilk 3 günü zor çıkardım bu programda. aynı anda yapma fazla kasmaya gerek yok düzenli spor artı sağlıklı beslenme ve irade ile her türlü fazlalık atılır.

Alıntıları Göster
    2. günüde bitirdim ama 40 dakikalık videonun 25 30. dakikasında mortluyorum valla masa başı iş yapmaktan o kadar hamlamışımki anlatamam ama başladık bi kere umarım sonunu getiririz ilk hafta baya sıkıntılı geçecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ssarunass

2. günüde bitirdim ama 40 dakikalık videonun 25 30. dakikasında mortluyorum valla masa başı iş yapmaktan o kadar hamlamışımki anlatamam ama başladık bi kere umarım sonunu getiririz ilk hafta baya sıkıntılı geçecek gibi

Alıntıları Göster
    Bu programın en iyi yanı yağ yakarken aynı zamanda kaslarıda geliştirmesi ve sarkmalara engel olmasıdır.(Kas gelişimi derken çok birşey beklemeyin)

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue Lightning

Bu programın en iyi yanı yağ yakarken aynı zamanda kaslarıda geliştirmesi ve sarkmalara engel olmasıdır.(Kas gelişimi derken çok birşey beklemeyin)

o yüzden bence off günlerinde yada fit test yerine full body dumbbell workout yapmak en iyisi gibi, youtube da bulunanlar bile yeter
  • Ikinci haftada dizlerimi sakatladim sanirim baglari koparmadim ama biraz yirttigimi tahmim ediyorum birakmak zorunda kaldim. Iki haftada gobekte 5 santim incelme ve 5 kilo verdim. 4. Hafta su an hala tam iyilesemedim. Dizlerde agri hissederseniz cok zorlamayin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Pearl P-3002D Eliminator Demondrive(r)
  • azawarai A kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun bu konuya çok dikkat etmek lazım kardeşimde de stres kırığı oldu p90'nı yaparken. vücudunuzu iyi tanıyıp ona göre hareketinizi yapın

Orijinalden alıntı: witamin01

geçmiş olsun bu konuya çok dikkat etmek lazım kardeşimde de stres kırığı oldu p90'nı yaparken. vücudunuzu iyi tanıyıp ona göre hareketinizi yapın
    özellikle dikkat edilmesi gereken nokta spor ayakkabısını mutlaka kullanın özellikle evde yapanlar nasılsa halı var ben spor ayakabısı giymeyeyim diye düşünürseniz ciddi sakatlıklar oluşabilir.

Orijinalden alıntı: ssarunass

özellikle dikkat edilmesi gereken nokta spor ayakkabısını mutlaka kullanın özellikle evde yapanlar nasılsa halı var ben spor ayakabısı giymeyeyim diye düşünürseniz ciddi sakatlıklar oluşabilir.

Alıntıları Göster
    bu programı vıdeodakılerı uygulayınca alt kata gurultu gıdıyor mu ? :)

kick Box antremanlarına benziyor son video ki kısaltılmısı sanırım bu kick box antremanlarından pek farkını göremedim eksiği bile var :) yeniden kick box a mı başlasam acaba..

Spor salonuna gittim bir ay cidden günde 2 saatini alıyor insanın ordakı hoca box u önermişti haksız da değilmiş hem daha keyifli olur yumruk atar spor ogrenırız:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ak14

bu programı vıdeodakılerı uygulayınca alt kata gurultu gıdıyor mu ? :)

kick Box antremanlarına benziyor son video ki kısaltılmısı sanırım bu kick box antremanlarından pek farkını göremedim eksiği bile var :) yeniden kick box a mı başlasam acaba..

Spor salonuna gittim bir ay cidden günde 2 saatini alıyor insanın ordakı hoca box u önermişti haksız da değilmiş hem daha keyifli olur yumruk atar spor ogrenırız:)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün 3. haftam bitiyor, hiç randıman alamadım Valla. Sıkı bi diyet yok ama işlenmiş gıdalardan olabildiğince uzak durma, kabaca yediğine içtiğine dikkat etme, akşam 7-8 den sonra yemeyi stoplamaya dikkat ediyorum, alkol yok. Beklediğim randımanı alamadım. İnanılmaz yoruluyorum enerji harcıyorum bu kesin ama biraz demoralize olmuş durumdayım. Hayır istediğim de atlan deve değil, Yıllardır 52 bedendim. Son 3-4 ay anlamadığım bi şekilde 54 e çıktım. Hedefim 52 e inmekti o kadar. Sorun programda değil ben de ama kendi metabolizmamı çözemedim. Her yer eriyo göbek aslanlar gibi duruyo.

• Doritoch kullanıcısına yanıt
    tekrar soyluyorum cok fazla kilonuz var doktora gidin bir saglik sorunu olmadan bu kadar kilo almak pek mantikli degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 21 Ağustos 2014; 8:21:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

tekrar soyluyorum cok fazla kilonuz var doktora gidin bir saglik sorunu olmadan bu kadar kilo almak pek mantikli degil

Doktorum zaten. Bu konulara da normalden fazla kafa yormuşluğum var. Endokrinci arkadaşlarla da görüşdüm. Tiroid bezi 3 yıldır biraz az çalışıyo. Onun da hapını kullanıyorum. Başka bir anormallik yok. Eskiden biraz yiyip içtiklerime dikkat edince hemen toparlardım, 35-40 dan sonra metabolizma heralde ciddi yavaşlıyo. Insanity nin bazı seanslarını da sabah aç karnına yapıyorum, maalesef veriler başladığım günkü gibi. Genel bi kilo problemi yok. Sadece göbek bölgesinde tahminen 1.5-2 kg yağ var. Bi 2 hafta daha devam edeceğim hala fark yoksa 2.ayı yapmayacağım galiba.

Orijinalden alıntı: Doritoch

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Doktorum zaten. Bu konulara da normalden fazla kafa yormuşluğum var. Endokrinci arkadaşlarla da görüşdüm. Tiroid bezi 3 yıldır biraz az çalışıyo. Onun da hapını kullanıyorum. Başka bir anormallik yok. Eskiden biraz yiyip içtiklerime dikkat edince hemen toparlardım, 35-40 dan sonra metabolizma heralde ciddi yavaşlıyo. Insanity nin bazı seanslarını da sabah aç karnına yapıyorum, maalesef veriler başladığım günkü gibi. Genel bi kilo problemi yok. Sadece göbek bölgesinde tahminen 1.5-2 kg yağ var. Bi 2 hafta daha devam edeceğim hala fark yoksa 2.ayı yapmayacağım galiba.

Alıntıları Göster
    Programın 6. günündeyim günde iki video yapsak bir sıkıntı olur mu?Bir sabah bir akşam yapmayı düşünmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodCompany

Programın 6. günündeyim günde iki video yapsak bir sıkıntı olur mu?Bir sabah bir akşam yapmayı düşünmüştüm

Alıntıları Göster
    arkadaşlar herkeze merhaba bende fitnesle uğraşıyorum ek olarak Workout'un hangi programını çalışabilirim?

Orijinalden alıntı: GoodCompany

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba bende fitnesle uğraşıyorum beni zorlamayacak şekilde Workout'un hangi programını çalışabilirim

Orijinalden alıntı: ramco39

arkadaşlar merhaba bende fitnesle uğraşıyorum beni zorlamayacak şekilde Workout'un hangi programını çalışabilirim

Alıntıları Göster
    Insanity Workout, Fit testin %70 ini anca yapabildim, şuan ayakta duramıyorum. Videoyu ilk izlediğimde benim spor geçmişim var, bunlarda ne ki beni etkilemez diyordum, parkelerle dost oldum...

Orijinalden alıntı: Darkplate

Insanity Workout, Fit testin %70 ini anca yapabildim, şuan ayakta duramıyorum. Videoyu ilk izlediğimde benim spor geçmişim var, bunlarda ne ki beni etkilemez diyordum, parkelerle dost oldum...

Alıntıları Göster
    <!--ok-->Sorumu cwvaplıyabilecek kimse yok mu

Orijinalden alıntı: Darkplate

O halde yarını bekle kardeşim

GoodCompany günde iki programı tavsiye etmiyorum şahsen. Baya bir kondisyona sahip olduktan sonra belki yapılabillir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.