Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • terden barnahlarım buruşuyor o derece bi program
    yardımlarınızı rica ederim.
  • Pazar günü yaptığım fit test ile insanity maceram bitmiş bulunuyor. Sizden tavsiyeler bekliyorum p90x e başlayayım mı sizce program hazır indirdim. Ben air alert düşünüyorum acaba p90 x ve air alert aynı anda olur mu ?
  • Hocam vaktim oldugunda isteyenlere pm ile resim atabilirim size de atıcam birazdan cıkıcam hergun oldugu gıbı basket oynıcam soylemeyı unuttum ek olarak basketbol da oynuyorum

Orijinalden alıntı: darkblade36

Hocam vaktim oldugunda isteyenlere pm ile resim atabilirim size de atıcam birazdan cıkıcam hergun oldugu gıbı basket oynıcam soylemeyı unuttum ek olarak basketbol da oynuyorum
    Banada pm atarsan sevinirim sonucu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoodCompany -- 28 Ağustos 2014; 0:05:38 >

Orijinalden alıntı: darkblade36

Hocam vaktim oldugunda isteyenlere pm ile resim atabilirim size de atıcam birazdan cıkıcam hergun oldugu gıbı basket oynıcam soylemeyı unuttum ek olarak basketbol da oynuyorum

İlk ayın son haftasındayım. Ben de merak ediyorum acaba pm alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ssarunass

onu bunu bırakında tam artık alıştım diyorum 5. günde pure cardio denen bi ilet çıktı ben böyle bişi görmedim arkadaş.

Pure Cardio + Cardio ABS olunca hele tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 28 Ağustos 2014; 13:34:09 >
  • sonunda bee konuyu hemen hemen baştan sona okudum ve konuyu okumadan önce yazmamaya karar vermiştim gereksiz sorular sormamak için, okurken gereksiz sorular soran arkadaşlara da birazcık iltifat(!) ettim kendi kendime
    ben sabahları kalkar kalkmaz yapıyorum programı ve şuan 3. haftanın 2. gününü bitirmiş 3. gününe geçmiş bulunuyorum inşAllah bitirebilirim
    şimdilik 3-3.5 kilo verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReeTMiC -- 28 Ağustos 2014; 20:18:58 >

bugün 17 bitirdim ama buna 25 günde falan gelebildim.il dışına çıktım yapamadım,döndüm hastalandım yapamadım.

30 günün sonunda 1.gün ve 30.gün fotolarını koyacam.zaten şimdiden nerdeyse karnımdaki şişlik baya indi.beslenmeme de çok dikkat ediyorum.

programın en sıkıcı yerleri zıplama hareketleri (dizleri karnı çekip zıplama,ski bilmem ne var bir de) ve şınav hareketleri.zaten erken kesiliyorum bi de bunları almış koymuş çalışmanın ortasına tam bir ölüm.

çıplak ayakla olmuyor malesef çok yoruyor.

bunu yaptıktan sonra spor salonuna gidiyorum terim soğumadan.orda çubuk hareketleri,100 üst karın,100 alt karın çalışıp bölgesel ağırlık antrenmanımı yapıyorum

yap yakıcı almıştım animal cuts ama çarpıntı yaptığı için bırakmıştım.ama baya terletiyordu kesinlikle iyi bir üründü.

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    İkinci ay o sevmediğiniz hareketleri daha çok yapıcaksınız ama şöyle birşey var zamanla güçleniyorsunuz zaten ben son hafta level3 drills de videodakilerden daha çok yaptım ama ilk başladığımda level1 drills yapamıyordum :)

==> Chemical & Mechanical Engineer <==
  • quote:

Orijinalden alıntı: xf

Videoların TÜRKÇE ALTYAZILARINI nereden bulabiliriz ?

türkçe alt yazıya hiç gerek yok bence.
    çünkü film değil ki bu alt yazılarını okuyasın, adam ne hareket yaparsa sende aynısını yapacaksın.
    adamın konuşmaları pek önemli değil, yapılan hareketlerin ne işe yaradıgını, ne oldugunu vs. anlatıyor.
    ben indirdim prg. p.tesi başlıyacağım inş :)

altyazı yok ama adamın zaten sürekli dediği karnını sıkı tut, sürekli nefes al ver, diz hareketlerinde karnını kullan gibi şeyler geriside come on push push

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

türkçe alt yazıya hiç gerek yok bence.
    çünkü film değil ki bu alt yazılarını okuyasın, adam ne hareket yaparsa sende aynısını yapacaksın.
    adamın konuşmaları pek önemli değil, yapılan hareketlerin ne işe yaradıgını, ne oldugunu vs. anlatıyor.
    ben indirdim prg. p.tesi başlıyacağım inş :)

Hareketlerde çok zorlanan veya kendini kötü hisseden arkadaslar bu cümleyi gördümü dinlenebilir Rest when needed

• ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    aslinda onu gormekle alakali degil orada ne zaman ihtiyaciniz olursa dinlenin diyor yani ciktigi anin pek onemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gün itibariyle ilk ayı bitirdim arkadaşlar. bitirenlere birkaç sorum var ama.

şimdi bu ilk ayda resmen göğüs ve kol hiç çalışmadık. yani drills, push up jacks falan dışında. direk kardio odaklı daha çok baldır bacak ve az buçuk karın çalıştık. ikinci ay da bu şekilde mi acaba? yani ikinci ayda direk kol ve göğüs odaklı çalışmalar var mı? 5,5-6 kilo kadar verdim ilk ayda. ikinci ayda beni neler bekliyor merak ediyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.