Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25. Gündeyim 5 kilo verdim. Belimi ölçemiyorum evde bir mezura yok ama çok büyük bir incelme oldu. 5 kiloya göre çok fazla inceldim.
    Son 13 günde beslenmemi değiştirdim. Ondan önce 1 kilo vermiştim.

Sabahları 1 kase nesfit ya da lor peyniri ile 2 yumurta kırıp yiyorum.
    Öğleden sonra gibi ton balığı marul ve domates ile bir salata hazırlayıp yiyorum.
    Akşamları yiyebildiğim kadar tavuk/kırmızı et/yeşil mercimek üçlüsünden birini seçip yiyorum.

6 gün böyle besleniyorum diğer bir günde karbonhidrat günü yaptım. İstediğim kadar karbonhidrat yiyorum diğer günlerde yağ yakımını hızlandırmamı sağlıyor.

13 günde daha çok kilo verebilirdim ama 2 gün dışarıda dayanamayıp fazla yedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu programa başlamayı düşünüyodum fakat evde ortam müsait olmadığından başlayamamıştım. Beş aydır ekmek ve tatlı türü şeyler yemiyorum, abur cuburu ve gazlı içecekleri de bıraktım. 4 ayda haftada en az üç gün halı saha maçı yaparak 8 kilo vermiştim. Bir aydır protein ağırlıklı besleniyordum fakat rejim yapmadığım için 4 kilo verdim. Bugün yeni bşr rejime başladım, hedefim 6 kilo daha vererek 68 kilo olmak. İş dolayısıyla sporu haftada en fazla üç gün yapabiliyorum. Ağırlık çalışmaya başladıktan sonra vücudum sıkılaştığı için bir ay önce aldığım pontolonum büyük gelmeye başladı. Beş ay önce aldığım tişörtün göbek kısmı dar geliyodu şimdi iki beden büyük gibi duruyor. İnsan zayıfladığını farkettikçe gaza geliyor.
  • Bugün 8. Günüm ve daha yapmadım yapamasımda yok konsantrasyonumu kaybettim gibi bide cumartesi tatile gdeceğim heralde onunda etisi var ama tatilide de yapmayı düşünüyorum bırakırsam geri başlayanam gibi o göbeği eritmem lazım tüm gümün boş 40 dakika ayırabilmeliyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben normalde geçen hafta çarşamba 53. gündeydim sanırım ama ailevi problemlerden dolayı o hafta daha yapmadım bu hafta pazartesi o haftaya tekrar başladım hayırlısıyla onumuzdekı hafta pazar bitiyor insanity.Vallaha çok iyi sonuçlar aldım yaz basında gobek 105 di 2 ayda 83-85 civarı gezıyorum belım 77 ama kilomda pek değişiklik yok 2-3 kg azalmış bunun nedeni ne olabilir acaba? Yaş : 15 (1 ay sonra 16) Kilo :73 Boy: 173 bu arada omuzlarım bıraz genısledı ve kaslanma oldu vucudumda acaba gelıstıgım ıcınmı kılo kaybı az ?
  • bu akşam kısmet olursa bende başlıyorum bu programa bakalm nasıl sonuç alacagız benim derdim kilo degil amac göbegi eritmek. bendeki gariplik ne hikmetse kilo aldıgımda direk gobek şişio kollarım ince bacaklarım ince ama bel ve göğüs bölgesi yaglı umarım faydası olur. bu arada boy 1,87 kilo 80 normalde boy kilo olarak bakınca ideadl duruor ama dedigim gibi tüm yaglar göbekte biriktiği için hiç hoş olmuo.

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

sanirim en dogru olcumu doktorlar yapabilirler ben us army body fat calculater yazdim google a yas boyun olcusu bel olcusu boy kilo cinsiyet seceneklerini doldurarak olctum

Hocam onlara çok güvenme çünkü baya yanlış ölçüyorlar Geçen bende internette yaş boy kilo ve bel girerek yapmıştım.%9 çıkmıştı fakat o kadar düşük olamayacağından emindim bu nedenle eczanede ölçtürdüm. Bu sefer yağ oranım %16 çıktı.
  • Daha önce herhangi bir spor geçmişi olmayan biri bu programı uygulayabilir mi? Bayağı kilo fazlam olduğu gibi aynı zamanda güçsüz bir vücuda sahibim. Diyetimin yanında bu programı uygulayarak verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum. Ancak spor geçmişimin olmaması programı sonuna kadar götürüp götüremeyeceğime dair soru işaretleri oluşturdu zihnimde. Siz ne dersiniz arkadaşlar?

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Selamlar. Nette gezinirken insanity workout diye bir egzersiz programına rastgeldim. Programı 60 gün boyunca uyguladığımızda güzel sonuçlar alındığı iddia ediliyor.

bende denedim, bayağı zor gibi duruyor ama biraz sabırlı olmak gerek galiba :)

• Göbek bölgesini inceltmenin en pratik yolları nelerdir ? 1, 5 ayda 7kg verdim yürüyüş ile ama göbek çok incelmedi. Özellikle simitler. Ne yapmalıyım ?

Orijinalden alıntı: risto01

Daha önce herhangi bir spor geçmişi olmayan biri bu programı uygulayabilir mi? Bayağı kilo fazlam olduğu gibi aynı zamanda güçsüz bir vücuda sahibim. Diyetimin yanında bu programı uygulayarak verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum. Ancak spor geçmişimin olmaması programı sonuna kadar götürüp götüremeyeceğime dair soru işaretleri oluşturdu zihnimde. Siz ne dersiniz arkadaşlar?

Bende profesyonel olarak oyle sporcu degılım ama 1 senedir basketbol oynuyorum ondan bıraz guclenmıstım.(güçlenmekten kastım şut attıgım için kaslar güçlendi ama atıyorum 5 sınav cekıyosam 7 8 e yukseltmıstım.) Daha sonra basladım bu programa level 1 drills var 4 sınavlı bır hareket ılk baslarda onu tam yapamıyorum suan level 3 drills 16 sınavlık hareketı ust uste ıkı tur yapıyorum gercekten gucunu artırıyo tam sınav cekemıyosan yarım sınav da cekebılırsın bence basla

• Bir linkte ben alabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ssarunass

mamundayı aratın bulursunuz gencler

Onu buldum da o mu değil mi emin değildim, teşekkür ettim
  • Bir haftayı bitirdim ve ikinci haftaya başladım. 3-4 yıldır doğru düzgün koşmayan ve spor yapmayan biri olarak hayli zorlandım ilk üç gün. Yukarıda arkadaşın söylediği gibi yarı yarıya ancak yapabiliyordum. Ancak şimdi %80 i kadar yapabiliyorum diyebilirim. İkinci haftanın sonlarına doğru daha sağlam yapacağımı düşünüyorum. Daha önce var mıydı bilmiyorum ama dizlerimin iç üst kısmında belirgin bir şişkinlik oluştu. Muhtemelen bir haftalık çalışmamdan kaynaklı. Kilo sorunum yok. Bu çalışmaya daha fit ve zinde olmak için başladım. Umarım aksatmadan devam edebilirim.

Başlamak isteyenlere tavsiyem, ertelemeyin ve hemen başlayın. Bunun dışında çalışma ortamınız mümkünse geniş olsun. Zeminde halı veya benzeri sizi engelleyecek cisimler olmasın. Spor ayakkabılarınızı giyin ve ilk hafta kendinizi çok zorlamayın. İstikrarlıysanız gerisi gelir.

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

Yarın veya obür gün bu programa başlıyorum ben de. 10 kiloya yakın fazlam var, yağ oranım çok fazla. Bir kaç şey soracaktım yalnız.

Aynı zamanda spor salonuna gidiyorum, haftada 3-4 gün gitsem ve gitmediğim günler de bu programı yapsam olur mu, veya spor salonunda kendimi çok yormayıp her gün programa mı devam edeyim? Oradaki programım; 15 dk tempolu yürüyüş - 15 dk eliptik bisiklet - 15 dk yatay bisiklet - 4 set mekik - 4x15 abmachine (şuna benzer bir şey) - 5 dk twister. Bu programın üstüne yapmak uygun mu? Yeri gelmişken sorayım, spor salonunda uyguladığım program kilo vermek için uygun mudur, ben pek yorulmuş gibi hissetmiyorum yetersiz gibi geliyor.

Programın içeriğine de baktım biraz, baya zorlanacağım hareketler var. Hareketleri elimden geldiği kadarıyla veya eksik şekilde yapsam yine de faydası olur mu, zaman geçtikçe yapabilecek duruma gelir miyim?

Bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.