Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Her hareket farkli bir programa gore ingilizcrniz yoksa turkcr altyazi sitesinde turkce altyazisini indirin ozaman anlarsiniz hangi hareketlerin yapilmasi gerektigini

teşekkürler
  • Yesilcay ise yariyormu bilemem ama bende tamamen olumlu bir etkisi oldu aksam spor yapmak zorunda kaldim ilk defa hic yorulmadim inanilmaz dincim spor yaparken hic yorulmuyorum ya psikolojik yada bu yesilcay tamamen gercek bir etkiye sahip bir sabah iciyorum birde spordan yarim saat once iciyorum ter atmayada yardimci oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel egzersizmis bi ara bu tarz bi egzersiz yapmistim bi hafta yattim ama yazin denicem unutmasam tabi
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    Otelemeler hic bitmez yazin gelir cok sicak dersin houp bi bakmissin kisin yaparim diyorsun sonra ya is dersin ya ders bence otelememek lazim sporu illa bunu yapmak onemli degil gunde bi saat yurumekte spordur(tempolu)

• Programa 14 Nisan itibariyle başladım, bugün yapacağım egzersiz ile birlikte bir ayı tamamlamış olacağım. Sonrasında recovery week beni bekler.

Geçen sene Power 90'ı yarısına kadar yapmış, daha sonra yoğunluk sebebiyle bırakmak zorunda kalmıştım. O zamanlar yüz kiloya kadar dayanmış olmam beni bu programlara yöneltmişti, doksan kiloya kadar inmiş ancak sporu bıraktığım için o zamandan bu zamana doksan ile yüz arasında gezinip durdum.

Yeni programla ilgili deneyimlerinden bahsedecek olursam, insanity gerçekten zorlayıcı bir program. Power 90 daha basit gelmişti bana ama ilk amacım bu defa yağ yakımı kilo verme olduğu için tercihim oldu. İlk iki hafta hamlık geçene kadar oldukça ağrılı geçti, ama şu an oldukça iyi hissediyorum. Şu anda 87 kiloya kadar inmiş durumdayım, ilk hedefim program bitene kadar 80'e inmek, hedef tutmasa da en azından 80'e yaklaşmak.

Belirli bir diyet programım yok, yalnızca yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Akşam 7'den sonra yemek yemeyi, abur cuburu kestim. Ara öğün olarak yeşil elma, bazen eti formun bisküvilerinden bir paket yemeyi tercih ediyorum. Yumurta, peynir, yağsız tavuk eti, balık gibi besinlerle protein almaya çalışıyorum. Kilo almaya, vermeye ya da kilo sıkıntısı olmayıp fit olmaya, vücut yapmaya çalışan herkese kolay gelsin...

• anamm bu ne olm böyle :) 20 dk yaptm plyometric cardio'yu ölüyorum galiba :D

bu videoları sonuna kadar yapmaya çalışıyor musunuz yoksa ölme noktasında bırakalım mı ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhaan89 -- 10 Mayıs 2014; 13:41:52 >
  • quote:

Otelemeler hic bitmez yazin gelir cok sicak dersin houp bi bakmissin kisin yaparim diyorsun sonra ya is dersin ya ders bence otelememek lazim sporu illa bunu yapmak onemli degil gunde bi saat yurumekte spordur(tempolu)

dogrudur hocam yalniz cok yururum ama cokta hizli yururum uyariniz icin teskkurler
  • quote:

forumda cok cocuk var sacma sapan yorum yapan olur olmayacak laf eden cıkar o yuzden foto koymuyorum benden daha cok before after fotolarına baksalar daha cok gaza gelebılırler cok gercekcı before after yasayanlar var

ailem artık yeter sporu bırak dıyor bense hala vermem gerektıgıne ınanıyorum en azından yag yakmaya devam etmem lazım dıyorum yag oranımı ıyıcene azaltmayı koydum kafaya bu spordakı en buyuk motıvasyon kaynagı olmadıgın kıyafetlere olmaya baslamandır ben haftada uc kere vay anasını bunlar bana olmuyordu sımdı ne hale gelmısım dıye kıyafet denıyorum her denedıgımdede aynı heyecanı yasıyorum .d

sizin için bi tavsiyede bulunabılirim suan spor yapamıyor olabılırsınız ama bı dıyetısyen eslıgınde kılo vermeye baslayabılırsınız en azından vucunudunuzdakı fazlalıkları atmıs olursunuz kilolu bır vucudun spor yapılırken sorun cıkarma ıhtımalı herzaman daha fazladır (vucuda bınen yuk arttıgı ıcın)

Saol dostum ben zaten bu programa başlamadan önce 4 ay koşu-tempolu yürüyüş ve diyet yaparak 10 kilo verdikten sonra başlamıştım. Şimdi yine yediklerime dikkat ediyorum
    esasında güzel bir kilo seviyesine inmiştim. Şimdi ki korkum psikolojik olarak tekrar yemek yemeğe başlayıp kilo almaktan korkuyorum :)

• lastsoner kullanıcısına yanıt
    Irade mukemmel birsey onumde suan pide duruyor ve ben zeytinyagli sarma yedim aksam yemegi niyetine yemekleri yemeyi seven bir adamdim suan yemeklere pek takilmiyorum sendr yapabilirsin bence

• Bugün başladım inşallah irademe yenik düşmem

• dostum before - after atarmısın

kafa kısmını kes yada karala istersen
  • 3. Hafta bitti bugunu saat 11.30 da yapmak zorunda kaldim ama bu kadar yalandan bir spor yaptigimi hatırlamıyorum yinede gun atlamayi dogru bulmuyorum birkere duzeni bozunca o carklar kiriliyor ve yeniden duzene girmek zorlasiyor zaten hergunde ayni verimde yapilamaz .d

• benim de ilk ayım bitmiş bulunuyor. pazartesi recovery week'e başlayacağım. sanırım siz yazmıştınız, takvimde ki core cardio&balance yerine max interval sports training yapmayı düşünüyorum. ikinci aydan itibaren antrenmanlar bir saate çıkacağı için adapte olmak lazım. kendimde pek bir değişim görmesem de devam.
  • batuhanry kullanıcısına yanıt
    Sahsi gorusum max trainingi yapmanizdan yana hem daha uzun sure olarak sizi ikinci aya hazirliyor hemde hareketler daha zorlayici

• bugün 2. günüde yaptım gerçekten yoruyor yahu Bu arada bunu yapanllar ayakkabı ilemi yapıyorsunuz ?
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    tabıkıde ayakkabı ıle yapman dogru olandır cogunluk ayakkabı ıle yapıyor
  • quote:

tabıkıde ayakkabı ıle yapman dogru olandır cogunluk ayakkabı ıle yapıyor

tamamdır hocam sağolsın hocam birde size bir soru sorucam ben okula gittiğimden dolayı öğlen yemeğinde ne yiyebilirim.En iyisi yememekmidir acaba ?
  • sakın ayakabısız yapmayın sonra sıkıntı olur
  • 100+ ile başlayıp 89 ile birinci insanity proğramını bitirdim ilk ay ayakkabısızız 2 nci ay ayakkabılı yaptım yerine göre pek fark etmedi açıkçası komşulara göre sese göre yapın bazı detaylar vereyim
    içtiğim su miktarı spor dahil 2-3 lt arasında idi
    diyet yapmadım löp löp kahvaltıda ekmek yedim nutella yedim öğlen de yemeğimi yedim akşam açlık durumuma göre bazen yedim bazen yemedim.
    1 ay ara verip tekrar başlayacağım bakalım hayırlısı
  • Hussein Genghis kullanıcısına yanıt
    sen pek fark etmemıs olsanda egerkı zemın sert zemınse cıplak ayakla spor yapmak dızlere cok ama cok yuk bınderecektır buda cesıtlı saglık sorunlarına yol acacaktır (ayakkabı bu sorunları sıfırlamaz ama mınımıze eder)
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.