Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nasıl gıdıyor senın program
  • bende baslamayi dusunuyorum...deneyimlerini aktarirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yesil cay icmeye basladim bugun tadi fena degil en azindan normal caydan daha icilebilir birsey gunde iki fincan icneyi planliyorum eh artik oldugu kadar .d

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Benim program da gayet iyi gidiyor da iş dolayısıyla şehir dışına çıktım. O biraz zorluyor :) Sen de baya inceltmişsin beli helal valla :)
  • Storm_Wind kullanıcısına yanıt
    cocuklar kadar senım ne yalan soyleyeyım halımden cok memnunum .d yesıl cayla artık son noktayı koymaya cok yakınım .d

senın program zorluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 5 Mayıs 2014; 20:52:49 >
    P90X insanity kadar yormuyor. Plyometrics antrenmanı vardı 60 dk neredeyse tamamını yaptım insanityde olsa tamamını yapmam şu anda imkansız :) ama 2 günde bir abripper yapıyorsun karın için çok iyi oluyor gerçekten de. Bugün de yoga var Özetle gayet iyi gidiyor.
    yapan herkes p90 ı daha rahat yaptıgını soyluyor vıdeolara bakıyorum benım gozum korkuyor ne yalan soyleyeyım bılemedım .d
    Ben insanityde antrenmanların yaklaşık %60 ını zorlasam %70 ini yapabiliyordum. P90X'te %90 ın altına düşmedim henüz :) Ama tabi öncesinde insanity yaptığım için.
    barfıks barı olarak ne kullanıyorsun?
  • Bugun ilk gun fotomu(11 hafta oncrki fotograf) ve bu sabah cektigim fotomu usenmedim paintte yan yana getirdim gorduklerime inanmadim bir ben gitmis resmen basladigim gun haric hic tartilmadim kilo tahminlerimi hep olmayan kiyafetlerime girdigimde hmm eskiden bunu giyerken su kilodaydim demekki uc asagi bes yukari ayniyimdir diyerek tahmin ettim birde benim icin asil onemli olan mezuranin verecegi sonuclardi ama inanamiyoum yani iki farkli ben var resmen .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Bugun ilk gun fotomu(11 hafta oncrki fotograf) ve bu sabah cektigim fotomu usenmedim paintte yan yana getirdim gorduklerime inanmadim bir ben gitmis resmen basladigim gun haric hic tartilmadim kilo tahminlerimi hep olmayan kiyafetlerime girdigimde hmm eskiden bunu giyerken su kilodaydim demekki uc asagi bes yukari ayniyimdir diyerek tahmin ettim birde benim icin asil onemli olan mezuranin verecegi sonuclardi ama inanamiyoum yani iki farkli ben var resmen .d

Helal

Bende bugün 23.günü geride bıraktım. Başlangıçta 97 olan bel çevrem şuanda 92-93 arasında gözüküyor. Kilo vermesem de böyle devam edeyim sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 6 Mayıs 2014; 21:12:06 >

• batuhanry kullanıcısına yanıt
    110 kusurle basladim bu spora (kusur kismi epey yukardaydi solemek istemiyorum 120 ye yakindi) suan sabahlari 89 cm geliyor sizde yilmayin devam edin daha guzel sonuclar alacaksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

110 kusurle basladim bu spora (kusur kismi epey yukardaydi solemek istemiyorum 120 ye yakindi) suan sabahlari 89 cm geliyor sizde yilmayin devam edin daha guzel sonuclar alacaksiniz

Hocam harika sonuç almışsınız gerçekten, 30 santime yakın incelme mükemmel.

Durmak yok, devam.
  • batuhanry kullanıcısına yanıt
    Ben cok iyi sonuc aldim inanilmaz guzel bir duygu ikinci turuma devam ediyorum .d

• Lisanslı yüzücüyüm bugün Fit Test ole basladim ve beni bile yordu gerçekten. Sizce halihazırda zayif olan birinin bu prograni yapmasi mantikli mi?

• Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Sekillenmek ve yag orani indirme amacli yapilabilir .

• Recoweery week haftasindayim , 1.ay bitti fakat kilo veremedim düzensiz beslendim yarin diyetisyene gidiyorum zaten program bitimi icin 1 Ay kaldi 1 saat olucak egzersizler umarim diyetle yaza iyi giris yaparim.

• StoryBro kullanıcısına yanıt
    Diyetisyen iyiyse gitmekte fayda var ama yaza kadar olur mu bilmiyorum bir ay bile yok ama birakmazsan elinde sonunda guzel olacaktir

Barfiks bari kapi barfiksimi sende

Hocam biliyorum fazla veremesem bile az cok ince gorunsem yeter hedef 1 ağustosa kadar yakicam yaglari dugun var :)

• StoryBro kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi umarim istediginiz gibi olur

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.