Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benım boy 180 kılo 80 altına ındı bel suan 90 cm ben daha ıncelmeye cırpınıyorum .d
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Ben birazını P90X e ayırdım :D Ama insanity inanılmaz bir kondisyon kattı. Geçen pazar halı saha maçı yaptık ve kendime inanamadım. P90X bittikten sonra spora P90X Hybrid ile devam etmeyi planlıyorum zaten. Çünkü insanity ile karışık bir program hem kondisyon hem de fit bir vücudun devamı için.
  • Selamlar,

Bu programa 1 şubatta başladım. Yaklaşık 2 ay yaptım ve bıraktım.

Başlarken 105 kiloydum şuan 83 kiloyum. 22 kilo verdim.

Ancak bunun 15 kiloya yakını bu spor programıyla verdim kalanını vicud kendi verdi.

Azimle yapmaya devam edin başardığınızı göreceksiniz.

Başarılar arkadaşlar.

Not: eski mesajlarıma bakabilirsiniz
  • Storm_Wind kullanıcısına yanıt
    bende p90x e bu turun sonunda baslayacagım yanı barfıks barı sorun kapı barfıkslerının kenarları erıyormus ee duvarı delıp yaptırabılecegım bı ortamda yok bu sımdılık sorun ama daha bunları dusunmek ıcın erken
  • ANLOVE kullanıcısına yanıt
    sanırım dort gun arayla baslamısız ben basladıgım gunu tam hatırlamıyorum .d ılk turdan sonra sporu bıraktınız mı suan neyle mesgul oluyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

sanırım dort gun arayla baslamısız ben basladıgım gunu tam hatırlamıyorum .d ılk turdan sonra sporu bıraktınız mı suan neyle mesgul oluyorsunuz

Selamlar,

Programı 7. haftasında bırakmak zorunda kaldım tam bitiremedim yani.

Daha sonra 2 haftalığıa yurt dışına gittim oradada 4 kilo vermişim nasıl olduysa artık. Daha sonra Türkiye'ye döndüm ve burada da hiçbir spor yapmadan 4 kilo daha verdim.

Şuan da herhangi bir sporla ilgilenmiyorum çünkü aşırı zayıfladım ancak yürüşlere başlayacağım yakın zaman da. Bu programı yaptıkdan sonra kilo vermeyi vicud alışkanlık haline getiriyor sanırım.
    ben artık son yagları atma derdındeyım mesela alt karın kaslarının orası hala gobek onlardan kurtulmak ıcın ugrasıyorum(abartı bırsey yok farkındayım)ama yaptıkca sonuc aldıkca daha ıyısını ıstıyor ınsan yeme ıcmenız harcadıgınızdan azdır buyuk ıhtımalle ondan dolayı erıyorsunuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

ben artık son yagları atma derdındeyım mesela alt karın kaslarının orası hala gobek onlardan kurtulmak ıcın ugrasıyorum(abartı bırsey yok farkındayım)ama yaptıkca sonuc aldıkca daha ıyısını ıstıyor ınsan yeme ıcmenız harcadıgınızdan azdır buyuk ıhtımalle ondan dolayı erıyorsunuzdur

Fazla abartmamak gerek bende göz kararması felan olmaya başladı o yüzden bıraktım biraz da. Aslında aç kalmıyorum gayet iyi doyuyorum ancak tabii eskisi kadar yiyemiyorum.
    soyle bırsey var eskı duzenıme gore hıc bırsey yemıyorum dıyebılırım ama suana gore doyuyorum dıyebılıyorum spor ınsanı yeme konusunda dısıplıne edıyor ne yalan soyleyeyım hos bır eglence halıne geldı spor sonuc aldıgımı gordukce bende memnun oluyorum dahada azımlendırıyor bu durum benı yeme konusunda ıse fazla hassasım ya ev yemeklerı yıyorum abur cubur seker cıkolata vs yok hayatımda sadece off gunlerımde yenı yerler kesfetmeye yenı lezzetler bulmaya calısıyorum her off gunum ayrı bır eglence ınsan yedıklerının kıymetını bılıyor eskıden anlamsızca fast food tuketımı yapıyormusun suan daha mutluyum halımden ufak tefek benımde bır suru sorunum oldu ters hareket sonucu olusan seyler kas kasılmaları nedenını bılemedıgım eklem agrıları ama hıc bırı buyuk degıldı sporu yapmamı engellemedı bakalım aldık gazı gıdıyoruz ıkı beden kuculdum suana kadar bu bıle buyuk basarı .d
  • Tekrar başlıyorum insanity'e. Bir evvelki çok uzun ömürlü olmamıştı
  • Ikinci haftayi bitirdim alistim ya spor hayatimin bi parcasi yapmadan gecmiyorum atlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçüncü haftam bitti sayılır. Kilo vermemişim hiç. Baya motivasyon kaybettim açıkcası. Kondisyonum çok yükseldi. Ard arda 2 gün halısaha yaptım mesela(Perşembe-Cuma) deli gibi koştum, yorgunluk vs olmadı hiç. Antrenmanlarda herkes gibi çok terliyorum, sonuna kadar tam yapıyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum gerçekten. Tek düzensizliğim uyku. Geç yatıp geç kalkıyorum. İkinci öğretim olmanın bedeli... Dört-beş yıldır hep aynı 75-78 kilo arasındaydım. Hani kilo almıyorum tamam da niye veremiyorum anlamadım. Şuanda da tam olarak 78 kiloyum. Yani maksimum kilomdayım. L-Carnitin falan varmış sanırım yağ yakımına yardımcı, böyle birşey mi denesem, ne yapsam bilemiyorum...
  • batuhanry kullanıcısına yanıt
    Tartidan cok mezurayla arkadaslik kurun belden bacaktan vs hic incelme yok mu

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Bel, başlangıçta 97 cm idi. Az önce ölçtüm 93.5 çıktı. Kilo vermeden sıkılaşıyor vücudum o halde?
  • Öğleye doğru ben de başlıyorum. Yediklerime dikkat ederek 6 kilo verdim, bu programla 6 kilo daha vermeyi hedefliyorum. Haftada iki defa halı saha maçı yaptığımdan kondisyon sıkıntım yok ama hamlama olacağı kesin. Daha önceden 2 hafta p90x deneyimim vardı, bu program daha kolay gibi gözüküyor. Eğer tamamlarsam p90x ile devam etmeyi düşünüyorum.

Bence kesinlikle l carnitin kullanmana gerek yok. Bence beslenmende sıkıntı olabilir. Küçük sık yağsız ve proteinli öğünler deneyerek devam et bence sorun alacaksındır.
    Haklısın hocam. Bir an öyle sonuç alamayınca düşünmüştüm de, gerek yok gerçekten. Yemek konusunda ise şöyle, yediklerim gayet temiz ve uygun şeyler. Ama ikinci öğretim olduğumdan dolayı saatler bazen baya geç kalıyor. Bu konuyu tam bilemiyorum ama sanırım saat akşam 6-7 den sonra bir şey yenmemeli. Ben okuldan genelde 8-9 gibi geliyorum. Bir de üstüne yemek yapmak derken, 10'u buluyor yemek yemem. Siz ne önerirsiniz geldikten sonra bir şey yememeli miyim? Yoksa çok hafif bir şeyler mi yemeliyim?
    Bence şöyle bir şey yapabilirsin. Evet geç yemek kesinlikle dezavantaj ama bence yarının yemeğini bugünden yapsan eve geldiğin gibi yemek yemiş olursun biraz da normalden hafif ve az yersen bence farkeder baya. Ya da imkanın varsa okuldan çıktıktan sonra dışarıda yine az yağlı bir şeyler yiyip eve gelebilirsin en azından insanity yaptığın süre boyunca ama bu dışarıda yediğin için maliyetli olur biraz tabi.
    Hocam Adana da okuyorum. Dışarıda yiyeceğim hiçbir şeyin az yağlı olacağını sanmıyorum. Ben en iyisi okula gitmeden önce yemeği hazırlamaya çalışayım. Ya da akşam gelince bir iki meyve yerim. O tutar herhalde.
  • Bugun 89 cm e indi belim .d inanilmaz sevincliyim

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.