Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Geldim son haftama bu haftayida bitirdikten sonra direk ikinci tura baslayacagim .d

Sonuçlar ve ölçüler ne durumda, hiç kayıt tuttunuz mu? Kilo, bel göğüs, kol?

2. Tur için Aslyum mu p90x mi seçtiniz?
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Belde 15 cmden fazla incelme var 36 beden mavi kot giyiyordum suan 34 bol geliyor Dort senedir giyemedigim bi sort vardi suan o bile bol geliyor ikinci turuda normal insanity yapacagim ikinci turun sonunda p90x e gececegim kilo olarak tartilmadim hic evde tarti yok ama kemere 3 delik actirdim vs bu gorduklerim sonuclardan memnun olmama yetti .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 14 Nisan 2014; 8:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugunde bitti kaldi bes gun hic ara vermeden ikinci insanitye baslayacagim icin pazar gunu olan fit testi yapmayacagim zaten pazartrsi direk fit testle giricem olaya .d zaman su gibi akip gecti insanitynin ikinci ayina baslarken acaba yapabilir miyim diyordum simdi ise bitirmenin esigindeyim guzel bir duygu

• arkadaslar bugune kadar sporu hep nıke ın kumas tshırtuyle yapıyordum cunku terledıgımde o ter yuzumde kalsın ıstemem rahatsız eder tshırte sılerdım ama suan gs formasıyla yapmayı dusunuyorum ne dersınız formaylamı yapmak daha ıyıdır tshırtlemı sanırım forma daha cok terletır yanı yapısı ıtıbarıyle oyle duruyor sızınde fıkırlerınızı ogrenmek ısterım
  • Arkadaşlar insanity workoutu indirebilecegim link varsa bana ozel mesaj atarmısınız. Şimdiden herkese teşekkürler.

• Eskiden ayakkabısız çıplak ayakla yapardım meğer daha zormus ayakkabı giyince anladım rahatlığı , Yarın Plymoetric Cardio Circut beni bekler
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Ayakkabisiz yapmak vucudunuz icinde iyi degil zaten en dogru karari vermissiniz

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    hocam senin.before afteri cok merak ediyorum =)

• StoryBro kullanıcısına yanıt
    Before after olarak foto atmayi dusunmuyorum ama sayisal veri olarak ne yapmisim neler olmus yazacagim sonuclar guzel olacak zaten suanda bile oyle duruyor

• Başlamadan ilk işim excel tablosu hazırlamak oldu. İlk ölçülerimi, kilomu yazdım. Fit test tablosunu yaptım ve verileri girdim. Resimlerimi çektim. Şimdi 2 haftanın 2. antremanını(Pure Cardio) yaptım. Sonlara doğru olan Suicide Jumps'ı yaparken karın kaslarıma kramp girdi ve antremanı zor tamamladım. Fakat tabloya bakınca, daha şimdiden bu kadar acıya değdiğini söyleyebilirim.
  • üstat ben bugun 2 aya başlıyorum sanırım hiç bitmeyecek hareketler beni bekleyecek beni gözüm korktu açıkçası
    aslum ve rewabs olarak devam etmeyi düşünüyorum
  • Hussein Genghis kullanıcısına yanıt
    ıkıncı ay ılk baslarda uzun gelıyor ama ınsan ıkıncı haftadan ıtıbaren uzunluga alısıyor ınsan bence hıc bırakmayın asylum daha kolay degıldır tahmınımce bence bırakmayın ama yınede sız bılırsınız benım 4 gun kaldı
  • quote:

ıkıncı ay ılk baslarda uzun gelıyor ama ınsan ıkıncı haftadan ıtıbaren uzunluga alısıyor ınsan bence hıc bırakmayın asylum daha kolay degıldır tahmınımce bence bırakmayın ama yınede sız bılırsınız benım 4 gun kaldı

hayırlıssı bakalım inşallah devam edeceğim ama aslum la geçisi istiyorum
  • Hussein Genghis kullanıcısına yanıt
    aslında ıkıncı ay gelısımı daha cok hıssedıyorsun bıraz dayansan sonuclarını almaya baslayacaksın sonra zaten bırakmak ıstemeyeceksın cunku dırek ust vucut agırlıklı bırde daha eglencelı vıdeolar ıkıncı aydakıler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

quote:

Orijinalden alıntı: lastsoner

quote:

Orijinalden alıntı: baytar83

vay arkadaş deneyelim dedik indirdik basit geldi hareketler malum sigara var 5 dkkada yere yiğildim birde şu tanya karisina uyuz oldum takir takir yapiyor

Tanyaya herkes uyuz oluyor ama kadın 15 senedir yapıyordur kesin zaten galiba yanlış bilmiyorsam shaun abimizin eşi
    bırakalım da o kadar yapsın :)))

Tania 39 yaşında ve 2 çocuk annesi :) Kendisine "Makine" lakabını boşuna takmamışlar. Buyrun Facebook'dan kendiniz görün

https://www.facebook.com/TaniaTheMachine?fref=ts

bildiğim kadarıyla Shaun T ile Tanya evli değiller. Shaun T'nin eşi şuymuş;

http://rollingout.com/culture/insanity-creator-shaun-t-weds-his-boyfriend/#_

:)

• Son dort gun .d

• quote:

Son dort gun .d

Bende başladım 3 gün oldu 30 saniye hareket yapıyorlarsa ben 15 saniye civarı yapabiliyorum ama yine de gelişme olduğunu hissediyorum bundan önce 2 ay spor salonuna gittim ve 9 kilo verebildim. Boyum 1.79 kilo 88 diyet programı uygulamıyorum. Sizin program sanırım bitiyor. Faydasını gördünüz mü kaç kilo verebildiniz?

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı)

• onurpasa07 kullanıcısına yanıt
    10 kilo verdım ama 10 kilodan daha fazla vermıs gıbıyım vucut sıkılastı kondısyon arttı spor sayesınde gunu enerjık gecırıyorum yorgunluk hıssım azaldı artık sabahları yataktan kalkarken zorlanmıyorum sonucta verılen kılolar kendı vucuduna duydugun guvenı arttırıyor bunlar hem sporun hem saglıklı beslenmenın sonucları
  • Benimde amacim 10 kilo vermek de her
    hareketi tam olarak yapamiyorum umarım ise yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurpasa07 -- 15 Nisan 2014; 22:35:29 >
  • onurpasa07 kullanıcısına yanıt
    Eger saglik problemin yoksa (kilo vermeyi engelleyen sorunlar olabiliyor)bogszina dikkat edersen kesin verirsin ben daha onxe insanityi uc hafta yapmistim ama yeme duzenimi yoluna koyamadivim icin kilo vermemistim sadece kondisyonum artmisti bu sefer adam akilli yaptim kendimi daha xok zorladim ilk seferinde duzgun yapmadigimi salla pati yaptigimi fark ettim

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.