Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shaun amca keep knees soft diyor ama yapamiyorum sanirim. Özellikle squatlar ve-jump lar sırasında oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugunde bitti kaldi iki gun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Bugunde bitti kaldi iki gun

Bugün spor salonuna gittim insanitye başladığımdan beri 4 gün olmasına rağmen kondisyonumda bir artış soz konusu kosu bandında 9 da 1 dakika kosabilen ben bu gün 3 dakika koştum ki sadece 4 gun oldu diz agrisi falan artik umrumda değil devam edeceğim 15kilo vermeden bırakmak yok. Bu arada dennis jr before after fotograf larini ve kac kilo verdiğini vs atabilirmisin

• onurpasa07 kullanıcısına yanıt
    before after fotosu atmayı dusunmuyorum kılo olarak suana kadar 10 kılo verdım belım 18 cm ınceldı 92 kilo olarak baslamıstım spora
  • Yarın başlıyorum INSANITY Workout'a 1.78 kilo:82 amacım 70 kiloya düşmek sonuçları bildiririm herkese kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwheisenberg -- 17 Nisan 2014; 23:04:53 >
  • Hayirli olsun yemenize de dikkat ederseniz cok rahat verebileceginiz bir kilo başarılar dielrinm😃

• Freelectics deneyen var mı bu hareketler bana zor geldi Mat olmadan da olmuyor squats zamanla dizlerimi çok agritti glukozamin ile çözdüm ama dün Freelectics denedim aynı teri attım

• nereden indireceğimi bulamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen ?
  • FeelPain kullanıcısına yanıt
    merhaba elinizde hala var mı acaba dvdler ? @FeelPain
  • SON GUN YARIN ILK INSANITYI BITIRIYORUM .D

• quote:

SON GUN YARIN ILK INSANITYI BITIRIYORUM .D

Geçmiş olsun

Bende 2. haftayı yarın tamamlıyorum. Geriye 6 hafta kalıyor.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    gerıye 7 hafta kalıyor program 9 hafta .d ben hıc beklemeden ıkıncıye baslayacagım bıttıgını anlama fırsatım olmayacak sanırım .d
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    evet 7 hafta kalıyor karışıklık olmuş ;)

Bende bitirince tekrar başlamayı düşünüyorum. Hazır form tutmuşken bırakmamak gerek.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    soyle bırsey var sporu hayatımın ıcıne soktum derslerımı vızelerımı fınallerımı engellemeyecek hale getırdım su saatten sonra sporu bırakmayı hıc dusunmuyorum ıkıncı ınsanıty bıtecek p90x e gecıcem o bıtecek bızım okulun kredısız spor derslerı var onları alacagım kısacası kilolu olmamayı saglıklı olmayı her daım enerjık olmayı sevdım herkese sporu yasam bıcımı halıne getırmelerını tavsıye ederım
  • quote:

SON GUN YARIN ILK INSANITYI BITIRIYORUM .D

Ne düşünüyorsunuz? Net bir katkı aldınız mı?

• Son iki sayfayi okursaniz eger spordan ve aldigim sonuxlardan cok memnun olsugumu gorebilirsiniz .d

• quote:

Son iki sayfayi okursaniz eger spordan ve aldigim sonuxlardan cok memnun olsugumu gorebilirsiniz .d

peki hocam teşekkürler.
  • Bugün başlıyorum planım okul bitene kadar bitirmek
  • Devam eden jalmadi mi ses edin forumdakiler .d
  • Durmak yokGun:6
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.