Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apple_store

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

umarım sızde pes etmeden bıtırırsınız ınsanıtyı .d

Açıkçası ben şu anda insanity ve p90x karışımı bir şey yapıyorum. Programımı kendim hazırladım kendi vücudumun ihtiyaçlarına göre. Çünkü insanity ilk 1 ayında inanılmaz bacak çalıştırıyor ve ben de eskiden basketbol oynadığım için bacaklarım gayet iyiydi. Bu yüzden bel ve göğüse odaklandım. Bunun yanı sıra da günde 20 dakika koşu bandında HIIT (High Interval Intensity Training) yapıyorum bu şekilde de fazla olan yağları yakıyorum. Şu anda iyi sonuçlar aldığımı düşünüyorum. Bahsettiğim programda 2. haftama başladım. Öncesinde de 2 hafta insanity yapmıştım. Bel inceliyor ve göğüs kolda da iyi gelişmeler var. Ve insanityden de daha az yoruyor. Diyete de aynen devam ediyorum. Az yağlı-bol proteinli, günde max 1600 kalori alıyorum. Günde 2,5 litrenin altında da su içmiyorum. Bana daha uygun olabileceğini düşündüğüm için bu şekilde çalışmayı tercih ettim. Bakalım neler olacak :)

birisi index için birisi kütle için garip geldi bana bu habgi harekerler mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

quote:

Orijinalden alıntı: apple_store

quote:

umarım sızde pes etmeden bıtırırsınız ınsanıtyı .d

Açıkçası ben şu anda insanity ve p90x karışımı bir şey yapıyorum. Programımı kendim hazırladım kendi vücudumun ihtiyaçlarına göre. Çünkü insanity ilk 1 ayında inanılmaz bacak çalıştırıyor ve ben de eskiden basketbol oynadığım için bacaklarım gayet iyiydi. Bu yüzden bel ve göğüse odaklandım. Bunun yanı sıra da günde 20 dakika koşu bandında HIIT (High Interval Intensity Training) yapıyorum bu şekilde de fazla olan yağları yakıyorum. Şu anda iyi sonuçlar aldığımı düşünüyorum. Bahsettiğim programda 2. haftama başladım. Öncesinde de 2 hafta insanity yapmıştım. Bel inceliyor ve göğüs kolda da iyi gelişmeler var. Ve insanityden de daha az yoruyor. Diyete de aynen devam ediyorum. Az yağlı-bol proteinli, günde max 1600 kalori alıyorum. Günde 2,5 litrenin altında da su içmiyorum. Bana daha uygun olabileceğini düşündüğüm için bu şekilde çalışmayı tercih ettim. Bakalım neler olacak :)

birisi index için birisi kütle için garip geldi bana bu habgi harekerler mesela

Şöyle yapıyorum. Örnek programım

Pazartesi: 20 dk HIIT koşu + Shoulders&Arms (P90X)
    Salı: 20 dk HIIT koşu + Cardio Abs (Insanity)
    Çarşamba: 20 dk HIIT koşu + Chest&Back (P90X)
    Perşembe: 20 dk HIIT koşu + Cardio Abs (Insanity)
    Cuma: 20 dk HIIT koşu + Shoulders&Arms (P90X)
    Cumartesi: 20 dk HIIT koşu + Cardio Abs (Insanity)
    Pazar: 20 dk HIIT koşu + Chest&Back (P90X)

Bu programla bir yandan yağ yakıp bir yandan da kas kütlemi arttırmayı planlıyorum.Sizce işe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm_Wind -- 8 Nisan 2014; 9:33:54 >

• Arkadaşlar Ben bu programı indirdim p90x i ? ama bunu kaç set ve kaç tekrar yaaçağım? nasıl ölçeceğim? Bir de ben yogunum bu aralar hafta da 3 gün yapsam nasıl olur?ve nasıl yaparım? lütfen cevap...
  • Hussein Genghis kullanıcısına yanıt
    p90x hazır bır programa goremı yapılıyor yoksa kısıden kısıye degısen bır program takvımımı var bılgı verme ımkanınız var mı?
  • P90X dedikleri olay bu mu arkadaslar ?
  • quote:

p90x hazır bır programa goremı yapılıyor yoksa kısıden kısıye degısen bır program takvımımı var bılgı verme ımkanınız var mı?

P90X in de programı var aynı şekilde.
  • cok tesekkurler
  • Geçen sene Power90'ı aksatmaksızın iki aya kadar uygulamış ama çeşitli nedenlerle sonunu getiremeden bırakmak zorunda kalmıştım. Hedefim aslında power90'ı bitirip p90x'e başlamaktı ama olmadı. Çok büyük faydasını gördüğümü söyleyebilirim. Yaklaşık 7-8 aylık sporsuz geçen bu aradan sonra tekrar başlamak istiyorum ama aklımın hep bir köşesinde kalmış olan insanity ile mi başlasam acaba diye düşünüyorum. Yorumları okuduğum ve videolara şöyle bir göz attığım kadarıyla oldukça ağır temposu olan bir program, tercih sebebim istediğim sonuca daha kısa sürede ulaştıracak olması.
  • Hybird takvim yapıyorum bugün Plyo cardio circuit vardı antreman sırasında sadece kahve içmek çok iyi geldi enerji falan iyide ter attım umarım 5 ay sonunu görürüm
  • Yine herkes sessizlige gomuldu gencler paylasimda bulunun .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yine herkes sessizlige gomuldu gencler paylasimda bulunun .d

Ben yine insanity e döndüm onu belirteyim bari :D
  • sıfırdan mı basladın ? :D
  • quote:

sıfırdan mı basladın ? :D

Yok 2. haftanın başından başladım artık ne de olsa artık bi kondisyonumuz var :) Bu arada senin iş aklımda unuttum onu işten güçten tamamen bugün halledicem kusura bakma :D
  • yok ya cok acele etmıyorum daha ınsanıty ıkıncı turum .d bu arada ınsanıtye bı hafta dınlenerek mı , bır hafta core cardıo balance yapıp mı yoksa dırek dalarak mı baslayayım ıkıncı turuma
  • quote:

yok ya cok acele etmıyorum daha ınsanıty ıkıncı turum .d bu arada ınsanıtye bı hafta dınlenerek mı , bır hafta core cardıo balance yapıp mı yoksa dırek dalarak mı baslayayım ıkıncı turuma

Bence programı hiç bozma :)
  • hayır o manada demedım bıter bıtmez ıkıncı tura baslayayım mı yoksa ara vereyım mı?
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Bence artık istediğin incelmeyi sağladıysan cardio dan çok kas kütlesini arttır ve p90x e başla derim.
  • 4.hafta başladı bende dün ara olduğundan mı anlamadım ama bugün hareketleri 2 gün öncesine göre daha kötü yaptım sanki.çabuk yoruldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıstedıgım ıncelmeyı sagladım saglmasına ama daha ıdeal kılomda degılım daha 6 kılo vermem lazım 180 boy 82 kıloyum suan 75-76 sınırına ınemeyı ıstıyorum ılk once ıdeal kılom bu ıkıncı ınsanıtyden sonra p90x e gececegım ama
  • Yarın itibariyle insanity'e başlıyorum. Boy 1.94, kilo 112. Hedef şu an için 99 kiloya düşmek. Uzun vade de 92 kg. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Edit : Yeme içme tavsiyelerinize ihtiyacım var,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burActive -- 10 Nisan 2014; 19:39:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.