Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fast food ,seker,tuz,kola,unlu mamuller(beyaz undan olanlar ozellıkle),beyaz ekmek ,gece 8 den sonra yemek yemek arada kacamaklar yapmak kısacası saglıksız olan hıc bırsey yapmaman lazım yeme demıyorum saglıklı beslen dıyorum bence bu sporu yaparken bırde dıyet yapmaya hıc ama hıc gerek yok oyle oldugunda enerjı dusuklugu yasayabılırsınız
  • Teşekkürler. Bugünden itibaren yediğim, içtiğim herşey dikkat edicem. Yarında insanity'e başlıyorum. Bugün başlangıç olarak 30 dk koşu ve 75 mekik yaptım
  • Bugun p90x in videolarini izledim insan isi degil gibi duruyor tony horton shaun t den daha eglenceli bi adam hareketleri daha detayli anlatiyor ama videolari cektigi yer cok kasvetli .d ama bugun gordumki ikinci insanity sonunda p90x e direk gecis yapicam ve sonuc alacagim .d ikinci insanity yerine p90x e baslasam mi diye cok dusundum ama p90x de tekrar sayisi cok yapamayacagimix krsinde hic yapamamak adami spordan sogutur o yuzden simdi dolu dolu ikinci insanity bana ilac gibi gelecektir diye dusundum en sonunda p90a daha fit bi sekildr giris yaparim bakalim onumuzdrki gunler neler gosterecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 11 Nisan 2014; 9:11:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende şuan insanity ve turbo fire ı yapıyorum.
    Geçen sene 3 hafta insanity yapıp bu kadar yeterli deyip bıraktım ama şimdi 10.günümdeyim, her gün 2 antrenman yapıyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

ben bayanlar için turbo fire ıda önerebilirim çooook eğlenceli
    yeni başlayanlar için ya da başlamayı düşünenler için bi sorunuz olursa yardımcı olmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digdeeper -- 16 Nisan 2014; 13:48:15 >
  • burActive kullanıcısına yanıt
    Bence 75 tane mekik çekmene hiç gerek yok programda daha fazlasını yapıcaksın zaten
  • Arkadaşlar benı sol arka ust bacak sakatlıgım henuz gecmedı doktor 4-6 hafta bulur dedı gecmesı su an daha 4 hafta oldu ıyılesıp tekrar spora baslamayı cok ıstıyorum :(
  • lastsoner kullanıcısına yanıt
    Cok uzuldum sizin adiniza sakatlik kotu birsey insanda sporu yapma istegi oluyor ama yapamiyor daha fok uzuluyor umarim en kisa surede spora geri donebilirsiniz

• Insanity'e pazartesi başlamaya karar verdim. Pazartesi ye kadar koşu koşu koşu

• arkadaslar ınsanıty ınsan ustu bı kondısyon saglamıs durumda kendımı ıyıcene zorlamaya basladım sınırlarımı zorluyorum bugun attıgım terın haddı hesabı yok 8. haftanın bıtmesıne 1 gun kaldı spor gundelık hayatıma bır suru olumlu sey kattı duzene gırdı gunlerım gun boyu enerjık ve zınde oluyorum sabahları gune erken baslıyorum bırseylerı yapabıldıgımı gordukce konsantrasyon olarakta bı ust sevıyeye tasımıs durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 11 Nisan 2014; 19:12:46 >
  • focus t25 ı ızledım tanyaya kolay hareketlerı yaptırmıslar vıdeolarda ınsanıty ızleyen bır kısı bu oyunları yemez tanya lan bu tanya ınsan oldugundan bıle suphelerım var .d
  • gaz gelsinde başlayacağım, normalde koşu yaparım ama bu bildiğin sadistlik yahu
    az miktar yağ kadı onlarda bununla atayım ben
  • Hybird takvim yapıyordum fakat vazgeçtim yapmaktan Direk insainty'ye dönücem Pazartesi Start veriyorum
  • Link atar mısınız lütfen? Telefonuma indirip uygulamayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar ben 2 gün önce başladım fit test ile. Bu gün Cardio Power Resistance yaptım. Çok güzel terletiyor fakat bir diyet programım yok eğer siz kullanıyorsanız diyet programınızı paylaşabilirmisiniz ?
  • 8. hafta bugun ıtıbarı ıle bıttı .d kaldı bır hafta sonra hıc ara vermeden ıkıncı tur ınsanıtye baslayacagım kımı gorsem ınanılmaz kılo verdıgımı soyluyor bu ınanılmaz guzel bır duygu ınsana ınsanıtye devam etmesı ıcın pozıtıf bır guc verıyor .d
  • Arkadaşlar şu insanity programının ve videolarını bulabileceğimiz bi linki pm olarak atar mısınız rica etsem?

• Arkadaşlarım bir de sanırsam bunların programları farklı farklı. P90 , insanity, p90x vs gibi . Hangisi ile başlamak mantıklı lütfen yardımcı olusanız sevinirim.

• Bende ilk 6 günlük programı bugün tamamladım. ilk 3 gün çok zordu hatta yürümekte bile zorlandım ama giderek iyi hissetmeye ve dayanmaya başladım. 2 hafta diyet + 1 hafta diyet ve Insanity birlikte 4,2kg vermiş bulunuyorum. Bakalım 50 gün sonunda neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastsoner

quote:

Orijinalden alıntı: baytar83

vay arkadaş deneyelim dedik indirdik basit geldi hareketler malum sigara var 5 dkkada yere yiğildim birde şu tanya karisina uyuz oldum takir takir yapiyor

Tanyaya herkes uyuz oluyor ama kadın 15 senedir yapıyordur kesin zaten galiba yanlış bilmiyorsam shaun abimizin eşi
    bırakalım da o kadar yapsın :)))

Tania 39 yaşında ve 2 çocuk annesi :) Kendisine "Makine" lakabını boşuna takmamışlar. Buyrun Facebook'dan kendiniz görün

https://www.facebook.com/TaniaTheMachine?fref=ts

• Geldim son haftama bu haftayida bitirdikten sonra direk ikinci tura baslayacagim .d

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.