Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyet programını paylasabilirmisin. Saat sabah 4 de kalkıyorum ve kahvaltı (ne kadar kahvaltı denirse artik) yapıyorum. Öğlen 3 de yeme şansım oluyor akşam ise farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurpasa07 -- 15 Nisan 2014; 22:57:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurpasa07 kullanıcısına yanıt
    hayatımda hıc dıyet yapmadım dıyetı mantıklı bulmuyorum saglıklı beslenmeyı dogru buluyorum yaglı sut ıcerım normal tuzlu peynır yerım dıyetle alakam hıc yok kısacası beslenme konusunda yaptıgım en onemlı seyler tuz seker un kola abur cubur dısardakı saglıksız besınler(pizza,hamburger,borek vs ) beyaz ekmek yemıyorum ogunlerımı kuculttum eskıden masada doymak bılmezdım ye ye bıtmezdı sımdı ıse oglenlerı bır corba bır cesıt yemek bır kase yogurt yıyıp kalkıyorum aksamları bazen ıkı kaseye dusuruyorum gun ıcındekı acıkmama baglı her sabah 1.5 bardak muzlu sut ıcıyorum hıc sektırmeden (sekersız cay bana gore degıl cayı hayatımdan cıkardım)yarım domates altı zeytın peynır ıkı dılım ekmek (tam bugday ekmegı) yada ekmek yerıne 1 bazen 2 yumurta yıyorum degısıyor ıkı haftada bır bonus ogun yapıyorum pızza cıkolata borek ogun canım ne ısterse onu yıyorum spora ılk basladıgımda pılavda yıyordum sonra tam bugdaydan yapılma makarnada yedım bulgur pılavıda yedım ama son 4 haftadır hayatımda makarna pılav yok canım ıstemıyor ılk ay sıfır yag ıle yemek yapıyordum ondanda vazgectım artık 1 tatlı kasıgı zeytın yagı ıle yemek yapıyorum (koca tencere 1 hafta gıdıyor bu yemek) tuz ve seker hıc yok ama (sekerı meyvelerden alıyorum tuz ıse peynırlerden salcadan vs geldıgı kadar)

• Ben sabah 2 yumurta 1 bardak süt yarım domates

Öğlen evde ne varsa(tavuk bulgur pilavı kuru fasulyr vb, evdekileride alistirdim böyle şeylere pilav falan yok)

Akşam salata veya ton balığı

Günlük aldığım kalori 1500,2000 civarı umarım bende sizin gibi kilo veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurpasa07 -- 15 Nisan 2014; 23:03:38 >
    herkesın bunyesı farklıdır umarım sızde kendınıze gore bı beslenme programı ayarlayıp yada doktordan yardım alarak ıstedıgınız sonuclara ulasabılırsınız
  • Aslında spor salonuyla da beraber göbek gitti sayılır fakat simit denilen bölge bağımsızlığını ilan etti ne yapi cam bilemiyorum ss atarım yarın

• Pure Cardio antremanı bitti harika bir şekilde terledim ardından güzel bir banyo ama şuan pişmanım antremandan sonra kahve ( şekerli ) 3 tane kakaolu kek yedim
  • Bugunde bitti kaldi ucgun eger evde herhangi bir forma varsa hic dusunmeyin formayla yapın sporu hem tshirt gibi su gibi olup sizi hasta etme ihtimali daha az hemde inanilmaz terletiyor keske sporun basindan beri onla yapaydim diyorum ama sporun basinda icine girmekte zorlaniyordum .d

• StoryBro kullanıcısına yanıt
    25 yasimdayim kucuk yastan beri kola icerim mc saolsun hamburger kolaya kucuk yasta alistirdi bizim nesli yillarca kolayi birakicam diyip durduk spora baslarken arkadaslarim ailem vs herkes bu saglikli beslenmeyi ne zaman bozucan nezaman bozucan diye kafa bulup durdu ama spor oylr birseyki sonuc aldigini gordukce kiyamiyorsun kendine yiyemiyorsun vicdan yapiyorsun sendede bu durum gelisir buyuk ihtimalle azmet ben kolayi birakmissam herkes herseyi birakabilir gunde en az iki lt kola icerdim suan hic icmiyorum tek birgunde biraktim azaltmadim yada onun yancilarina (ice tea pepsi gazoz vs ) yonelmedim birakicam dedim kendim ixin bunu yapicam dedim yaptim sende bogazini tutabilirsin

• Cardio power resistance bitti dediğin gibi formayla yaptim ayrica PRV l-carnitin kullaniyorum 3000 mg likit şekeri tamamen kestim gunde 2 yumurta spordan sonrada çikolatalı süt içiyorum inşallah sonuç alırım

Takviye ilaclara gerek oldugunu dusunmuyorum zaten inanilmaz ter attiriyor birde kalp zaten yeterince hizlaniyor bi yan etkiyi tetikler mi bilemedim olabilir belkide pek tavsiye etmem

• Bildiğim kadariyla tek yan etkisi fazla alindigi zaman koku yapmasi. Hayat koşulları dolayisiyla kırmızı et almak vs biraz zor(lcarnitin icerme bakimindan) o yuzden kullaniyorum

Yas ve kilo kacti acaba ? Birde zorlaniyor musunuz hareketleri yaparken

• Yas 17 boy 179 kilo 88 amacim 10 kilo civari vermek. Tabikide zorlanıyorum 30 saniye hareketleri 15 saniye civari yapıyorum bakalım tamamini yaptığımız gunleri gorebilecekmiyim

• Cardio power resistance den sonra acayip bir diz agrisi başladı umarim bişey olmaz

Sporu ayakkabi ile yumusak zeminde yapmaniz en dogrusudur vede harekwtlerden sonra yere yumusak inmeye calismaniz gerekir egerki agriniz coksa hic zorlamayin cunku bu spor dizlere cok yuk bindiriyor bence zorlamayin derim

• Bende 1. Ayı bitirdim bugün cardio&balance yaptım bu hafta hep aynı video heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi info2 -- 17 Nisan 2014; 10:31:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir türlü tam olarak başlayamadım. ilk günü yarım yamalak yapıyorum 2 gün ya üşeniyorum ya da yorgun oluyorum. işten gelince zaten ağırlık çöküyor. bugün de tahlil sonuçlarını aldım. şeker 73 (sınır 74-100) kolestrol 224 (üst sınır 200) çıktı. artık spora başlamanın zamanı gelmiş. 1. gün sonrasında devam ettirmeyi nasıl sağlıyorsunuz? irade dışında yaptığınız özel bir şey var mı? çünkü 2. gün çoğu hareketi yapmak ham olan birisi için çok zor. az yapılsa ne kadar faydası olur ki?
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen psikolojik olarak buna odaklanmanızla alakalı. Yapmak istiyor musunuz istemiyor musunuz? Ben uzun yıllar sporcuydum. Herkesin ne kadar zayıfsın dediği yıllarda bile 95 kilo civarındaydım. Sonra sporu bırakınca kilo da aldım. Gören sana ne oldu demeye başladı. Hayatımın son 5 yılını epey iri olarak geçirdiğimi söyleyebilirim.

Şimdi eskiye dönme zamanı diye düşündüm ve önce diyete sonrada çalışmaya başladım. ilk 3 gün sonrası neredeyse yürüyemiyordum fakat 4.günden itibaren herşey değişmeye başlıyor. Her hareketi yapabildiğiniz kadar yapmanız önemli. ilk başlarda zorlamak size zarar verir.

2. Haftanın 4.antremanını yaptım. Toplamda verdiğim kilo 4,5kg'a ulaştı. Hedefim 35 kilo vermek. Zaten yazın nereyde hergün 1,5-2 saat tenis oynayıp hemen ardından denizde 1,5 saat kadar yüzüyorum. Hazirana 60gün tamamlanmış olacak. Sonrasında neler olacak bende merak ediyorum

• Sporu ayakkabı ile yapıyorum yumusak zemini nasıl yapabilirim hali var ama pek yumusak değil

daha yumusak bı zemın zor ev ortamında .d bence hareketlerı yaparken dızlerınızı sakınamıyorsunuz yere cok sert ve dengesız ınıyorsunuz ondan kaynaklanıyor olabılır
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.