Şimdi Ara

İnsani yardım yada Allah rızası için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malumunuz üzere ilk ve orta dereceli okullarda yarıyıl bitmek üzere. Herkesin çevresinde olduğu gibi benim çevremde de başarılı olmakla birlikte maddi durumu iyi olmayan öğrenciler var. Ben bunlardan 2 tanesine sınınflarını başarılı bir biçimide bitirirlerse pc konusunda yardımcı olacağıma söz verdim. Bu çocuklar sadece komşum ve bana interneti kullanmak için hafta da 3-4 kez geliyorlar. İnterneti kullanma şekilleri o kadar düzgün ve seviyeli ki bu çocuklar başarıları ve iyi halleri ile bu hediyeyi hakediyorlar. Acizane kendi imkanlarımla bir Celeron 1000, bir anakart, bir kasa, ve ve 17" bir monitör ayarladım. ancak ihityac olarak Win. xp yi orta halli idare edecek 256 veya 512 mb SDram/133 mhz ile 20 gb gibi makul bir hdd lazım. İşte burada sizlerden ricada bulunuyorum. Evinizde kıyıda köşede "Bir ara çöpe atarım" veya "belki birgün lazım olur, kalsın" diye muhafaza ettiğiniz iki parçayı İNSANLIK VEYA ALLAH RIZASI İÇİN bu hayır çabasına bağışlamanızı rica ediyorum. Kargo tarafımdan karşılanacaktır. Ve beraberinde birer tanede fotoğrfa rica edeceğim. bu 2 öğrenci vefakar çocuklar ve fotoğraflarınız vasıtasıyla veya şahsen sizi görmesini, tanımasını isterim ki; kendileri birgün böyle birşeyle karşılaşırsa sizin gibi yardım sever insanlar olmaları gerektiğini hatırlasınlar.

İlgi gösteren ve göstermeyen teşekkür ederim...

Muhammed OÇAN

• bu konuyu adminlere yada modlara pm ile bildirirsen daha faydalı olur kanısındayım...Bende yok ama eline kullanılmayan 10gb civarı diski olan mutlaka vardır
  • Olsa kardeşim
    inş. çıkar biri
  • Vallaha kotu zamanlama didik didik aradım ama elimde sadece 512mb laptop ram var hynix marka ve 533mhz bunu buradan takas yolu ile isteyen olusa pm atsın.(vaiodan çıkma)Sadece arkadaşın ihtiyacı olan parçalarla takas olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 14 Ocak 2008; 17:47:35 >
  • yardımcı olmaya çalışanlardan Allah razı olsun... vatanperverlik, milletperverlik bu olsa gerek...

bu arada forum yöneticilerine yolladım ama ses seda yok henuz...

ilgi gösteren herkese sonsuz minnetler...
  • biz teşekkür ederiz
  • hala bulamadıysanız benim eski ksamda 256 ram var ama ne olduğunu bilmiyorum akşam bakarım ama parçaladan pek anlamıyorum eğer uyacak bişey ise gönderirim barhonda74@hotmail.com burdan haberleşebilriz yada 0532 282 20 94 barış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardım etmek isteyenler Pm"den arkadaşımıza ulaşabilirler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.