Şimdi Ara

İnsani yardım vakfı(ihh) yetim çocuklara cihat çağrısı yaptırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İHH yetim çocuklara cihat çağrısı yaptırdı

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli Şubesi, yetim çocuklar için düzenlediği gecede yetim çocukların eline silah verdi, cihat çağrısı yaptırdı

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kocaeli Şubesi, yetim çocuklar için düzenlediği yardım gecesinde, yetim çocukların eline oyuncak silah ve kılıç vererek çocuklara cihat çağrısı yaptırdı.
    İnsani yardım Vakfı’nın Kocaeli Şubesi, 19 Mart 2016 Cumartesi gecesi, İstiklal Caddesi’nde bir IŞİD’li canlı bombanın saldırıda bulunduğu günün akşamında yetim çocuklar için yardım gecesi düzenledi.Gecede, sahneye çıkardığı yetim çocukların eline oyuncak silah verildi, çocuklara cihat çağrısı yaptıran sözler söyletildi.Sahneye çıkan çocukların çoğu Rabia işareti yaparak etkinliğe katılanları selamladı.

ETKİNLİKTE ENSAR VAKFI’NA SELAM
    Programın sunucusu, etkinliğe geçtiğimiz günlerde tecavüz olaylarıyla gündeme gelen Ensar Vakfı’ndan, “Bizlerin güzide çok önemli bir kurumumuz” diye söz ederken, “Son günlerde çok çirkin iftira ve saldırılara maruz kaldılar. Bizlere destek olmak için yanımızdalar. Onları da selamlıyoruz” ifadelerini kullandı.

19 mart taksim patlamasından sonra yapıldığı söyleniyor
    Henüz ana akım medyada yer almıyor
    sol haber - sözcü - tr sputnik gibi sitelerde yazıyor bakalım ne çıkacak altından

İnsani yardım vakfı(ihh) yetim çocuklara cihat çağrısı yaptırdı İnsani yardım vakfı(ihh) yetim çocuklara cihat çağrısı yaptırdı İnsani yardım vakfı(ihh) yetim çocuklara cihat çağrısı yaptırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misha Collins -- 21 Mart 2016; 15:25:30 >

• ensara selam yollamışlar bu cocuklar yetim olmasa ailelerine neler anlatırdı kimbilir
  • buldular anasiz babasiz cocuklari savastiriyorlar. yazik yazik. dunya ne cekiyorsa sizden cekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizzat kendilerini fişlemişler bu ülkede hukuk sistemi çalışıyorsa gerekeni yapar.
  • ne desek boş, sonra muslumanlara niye zulum ediliyor vs. bir sorun var baba bu işte bilmem farkında mısın?
  • Neden bir haber yapılırken aynı şeyi 3-4 defa yazıyorlar?

• Bir tarafta 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOÇUK BAYRAMI, bir tarafta şu durum. Dünyaya kendimizi nasıl görülmek istiyorsak.......

deaşında çoçuklara yaptırdığı rehine infazı görüntüleri vardı. Hayat gerçekten çok saçma alim olacağım, ozan olacağım yok, elde silah. Bir kere islam toplumlarında kadınlar şavaşa dahil olmaz, bu Türk toplumu geleneğidir. Ve bu çoçuklar yetim!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle şerefsizlik böyle kepazelik olamaz İktidar yanlısı yobaz kafaların yetiştirmek istediği nesil işte budur. Ensaf vakfı selamı altında çocukların eline silah verip cihat çağrısı yaptırmak.
  • küçücuk çocuğun eline oyuncakta olsa silah veren zihniyetinizin içine ediyim ben tabi fotolar gerçekse böyle kepazelik olmaz.... en yakın zamanda soruşturma açılır umarım adam gibi yönetin ülkeyi bu ne be ipini koparan şeklinde oldu artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Mart 2016; 16:11:06 >

• Yetimler ya aman Ensar vakfi duymasin

• Ülkede, hiçbir konuda sınır kalmadı. Yapılan her işin bir bahanesi, suçlusu ve destekleyicisi var. Ahlaksızlık, işsizlik, din sömürüsü, terör, ekonomik çöküntü, hane halkı borçları, tecavüz, hırsızlık gibi konuların tamamında rekor üstüne rekor kırıyoruz. Herhangi birini eleştirdiğin takdirde, mutlaka bir "Taraf" oluyorsun ve söylediğinin doğruluğu tartışılmayıp, durduğun tarafa bakılıyor.
  • Bunu yapan adamlar potansiyel terörist , kafalarına sıkılmalı.
  • Ben bu forumda bir kac topikte gorduklerimi anlatmistim. Kindar ve nefret dolu bir genclik yetistiriliyor diye.
    Gine anlatayim.
    Gecen sene ramazan bayrami senliklerinde yeni yapilan Maltepe parkinda ,adam elinde bir hoparlor ve yuzlerce kucuk cocuga Allah Allah ve bir kac arapca soz,cihad falan ve sonunda Israile olum diye bagirtiyordu. Orada binlerce insan vardi: benden baska herkes bu durumdan memnundu. Ben bir kac kelime soyleyince "onlar cocuktur,yaptiginiz dogru degil" dedigimde bir dovulmedigim kaldi. Guvenlikciler birde beni kovdular. Neymis orasini Akp yaptirmis. Halbuki orasi milletin vergisiyle yapildi ve herkes icin.
    Gine ayni sene tatilde Bozcaadada binlerce cocuk gordum. Akp belediyelerince getiriliyormus. Toplu halde asker gibi yurutulup arapca gine bazi seyler soyleyerek ilerliyorlardi. sonra gine onlari gordum. Plajda piknik yapiyorlardi. Onlar giderken gine arapca marslar,cihad,olum ile,butun poset ve pislikleri plajda biraktilar. Cocuklari yuruten bayanlardan birine, " iyi guzelde neden plajda plastik posetleri birakiyorsunuz" dedim. Cevabi. "Deniz bu,posetleri yarin dalgalar goturur!"
    Simdi bu kindar ve nefretle buyutulen cocuklar ileride ne olur dusunebiliyormusunuz?
    Benim anliyamadigim. gercekten Turkiyedeki insanlar icin bu olanlar normal midir? Yoksa ben bir sey mi kacirdim yurt disinda yasadigim icin.

• Arkadaki çocuğun masumiyeti çok hoş yalnız ,müsamere mi bu
  • kesin yine montaj...
  • ondan sonra niye ateist oldun.

• Gerçekse görelim AKP nin adaletini, anayasa ve ceza kanunları ortada... Bakalım burası hukuk devletimiymiş...
  • İftira atmayın
  • kendileri niye gitmiyorlar? niye sehit olmaktan korkuyorlar?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.