Şimdi Ara

insanda yüz olacak arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz önce abdullah avcının röportajını dinledim adam hala aynı kafada hiçbir değişiklik yok.hata yaptığını bile kabullenmiyor tırnak içinde suçu futbolculara yükledi.zaten iktidarın t.d'sidir gözümde bu açıklamalardan sonra kişisel olarakta hiçbir saygım kalmadı kendisine.insan biraz eleştirir kendini arkadaş milli takım antranörlüğü oyuncu seçmekten mi ibarettir.ben ortada bir sistem falan göremiyorum.ne anladım ben senin antranörlüğünden.sokaktaki ahmet efendide seçer bir 11 çıkın oynayın der bundan farkı olmaz.ha şuda var o ahmet efendi belki hakedene formayı verirde belki daha başarılı oluruz.hiç olmazsa yüzün var çek git ben yapamıyorum arkadaş de.zaten adam olsaydın y.d nin federasyon başkanı olduğu milli takımda antranörlük yapmazdın...

• FAZLA SÖZE GEREK YOK..

insanda yüz olacak arkadaş
  • bide milli takım koltuğuna saygı ayağı yapıyodu
  • Bir cok kisi karsi cikacak ama Emre B milli takima aldigi anda vizyonu olmadigini zaten belli etmisti geriside hikaye.
  • Ben bu yapmacıklığı anlamıyorum. Arkadaş yenilmişsin, dahası var mı? Neden kendini ''bakın, rahatım'' havasına büründürme uğraşındasın ki, biz beyin fakiri miyiz de ne yaptığını anlamayalım. Üstüne üstlük bu yenilgi öyle şanssızlık, talihsizlik olarak da nitelendirilemez bir yenilgi, çünkü senin takımın her maç berbat oynuyor. en azından iyi takımın olur, oyunun iyi olur da bir maçı talihsizce kaybedersin ama rahatsındır. Ama bunların hangisi oldu?
  • Yemin ediyorum aykut kocaman'la birebir uyusuyor yazdiklarin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep sölüyorum yine söylüyorum defans ta egemen denen adam olduğu sürece benim için diğer 10 adam önemli değil başarı falan beklemeyin bunu beşiktaş ta oynarkende söylüyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

Bir cok kisi karsi cikacak ama Emre B milli takima aldigi anda vizyonu olmadigini zaten belli etmisti geriside hikaye.

Emre Belözoğlu bu takımın en iyi oyuncusu, problem nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinkoma

quote:

Bir cok kisi karsi cikacak ama Emre B milli takima aldigi anda vizyonu olmadigini zaten belli etmisti geriside hikaye.

Problem nedir biliyormusun kişilik. Milli takımdaki oyuncuların çoğu emreyi sevmiyor çünkü emre kaf dağının ardında yaşıyor sanki. Herkese bir artislik bir emir verme bi bağırma kızma. Sanki karşısında çocuk var. Yok gökhanla kavga et yok hamitle kavga et yok ona bağır. Çiftlik mi kardeşim burası diyeceğim ama çiftlik olduğu apaçık ortada. Yeteneklerinden zerre şüphem yok ama çıksın tek başına oynasın yanına bağırıp çağırabileceği tokatlayabileceği 10 tane de adam alsın yanına

• quote:

Orijinalden alıntı: cattivo23

quote:

quote:

Problem nedir biliyormusun kişilik. Milli takımdaki oyuncuların çoğu emreyi sevmiyor çünkü emre kaf dağının ardında yaşıyor sanki. Herkese bir artislik bir emir verme bi bağırma kızma. Sanki karşısında çocuk var. Yok gökhanla kavga et yok hamitle kavga et yok ona bağır. Çiftlik mi kardeşim burası diyeceğim ama çiftlik olduğu apaçık ortada. Yeteneklerinden zerre şüphem yok ama çıksın tek başına oynasın yanına bağırıp çağırabileceği tokatlayabileceği 10 tane de adam alsın yanına

Bence düşündüğün gibi değil futbolculara sorsan en sevdiği kişi Emre'dir çoğunun.

• quote:

Yok,ben karşı gelmiyorum.Tek cümleyle yapılan analiz bu kadar mı doğru olur.Bu analizin mutlaka gerekçeli kararıda vardır.Ama açıklamanada gerek yok.Anlayan anladı zaten,ne anlatmak istediğini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cattivo23

quote:

quote:

altına imzamı atarım bu yazının

emre kişilik olarak çok zayıf bir insan. bide bu haliyle takımın abisi moduna girmiyor mu. kimsin ki sen takımın abisi olucan. zidane mısın, hagi misin, alex misin. bu saydıklarım adamlar futbol ve karakter olarak senden kaç derece üstün olmalarına rağmen senin kadar artistlik yapmıyor. ingiltereye gittin ırkçılık yaptın adın çıktı, milli takıma geldin tribünlere kol işareti yaptın, fenere geldin zokoraya ırkçılık yaptın, yetmedi saha içerisinde rakibine parmağınla senin boğazını keserim diye tehditte bulundun. defol git artık kimse istemiyor sevmiyor seni.

• Ben Apo'yu destekliyorum beyler. Adam tam sistem adamı. 4 maçtır belli bir sistemimiz var akıyoruz kardeşlerim. Sistem için gerekirse bazı oyuncular oynar bazısı oynamaz. Ama sistem önemlidir. Ben bu gece sisteme taktım kusura bakmayın ama cidden sistem takımı olduğumuzu üstüne basa basa gözünüze sokmalıyım. Bu sistem ile zorlu Andorra maçlarından 6 puan çıkararak 5. lik için Estonya ile çekişiriz. Rahat ol Apo arkandayız. Bu sempatik tavırlarının hastasıyız maç sonrası röportajlar ile sınırlı kalmasın maç içerisinde gol yediğimizde de göster. Sistem için gerekli.
  • quote:

quote:

oyuncu uzun donemdir milli takimda hangi basari var.her hoca guvendi sonu husran. Hiddink doneminde baraj maci icin para olayini ayarlayan kimdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Ben Apo'yu destekliyorum beyler. Adam tam sistem adamı. 4 maçtır belli bir sistemimiz var akıyoruz kardeşlerim. Sistem için gerekirse bazı oyuncular oynar bazısı oynamaz. Ama sistem önemlidir. Ben bu gece sisteme taktım kusura bakmayın ama cidden sistem takımı olduğumuzu üstüne basa basa gözünüze sokmalıyım. Bu sistem ile zorlu Andorra maçlarından 6 puan çıkararak 5. lik için Estonya ile çekişiriz. Rahat ol Apo arkandayız. Bu sempatik tavırlarının hastasıyız maç sonrası röportajlar ile sınırlı kalmasın maç içerisinde gol yediğimizde de göster. Sistem için gerekli.

Birader maçtan beri ilk defa yüzümü güldüren sen oldun. İçim kan ağlıyor bakma. Ama çok iyi yazmışın.

• Futbolcuya küsen teknik direktörden ne bekliyoruz arkadaş .

Aykut ; Alex
    Abdullah ; selçuk , hamit

Takımda huzur yok ruh yok suçu futbolcuya bulmak kolay tabi , takımı ne ateşlemeyi biliyor ne yönetmeyi biliyor nede kadro oluşturmayi biliyor lanet olsun böyle hocaya milli takıma Andora dan farkımız kalmadı .

• avcıya laf söyleniyor iktidarın adamı falan deniyor da acaba yıllardır ibb denen taraftarsız takımı nasıl bir sistem takımı yaptığını ve üç büyükleri şamar oğlanına çevirdiğini unutuyorsunuz değil mi? hasan ali taç atmayı bilmiyorsa çoğu topçu üç metreden ayağına atılan topu kontrol edemiyorsa, düzgün bir orta gelmiyorsa forvete ve bu duruma emre belözoğlu bile "lan ayağına geliyor top nasıl kontrol edemiyorsun" diye isyan ediyorsa, volkan geleni geçeni içeri alıyorsa abdullah avcı ne yapsın? oyuncu seçimine kimse bişey diyemez çünkü kimi oynatırsa oynatsın beğenilmez. şu olsa iyiydi bu olmasa iyiydi!

ben avcının yerinde olsam ibbye geri döner en azından vizyonumu taktiksel düşüncemi kafam rahat bir şekilde uygular yine üç büyüklerin şamar oğlanı eder takır takır paramı alır yatardım. ne işin var senin kokuşmuş türk futbolunu kurtarmakla!

• tip desen yok karizma hiç yok peki neyine güveniyosunda bukadar tavanda egon ?
    birde ben akıllıyım demezmi.
  • Ulan yemin ederim kafasini yarasim var sunun ya tarza bak, tipine vurdugumun eşşek agizlisi..

• Takımda Milli takımda olması gereken ruh yokki.Umurlarında değil ki.
    Abdullah Avcı'nın gelmesini isterdim hep milli takıma ama gene sonuç hüsran.En başından beri ilk göreve geldiği gün radikal kararlar almasını bekliyordum. Bunların başında Emre Belözoğlunun milli takıma alınmamasıydı. Onca yaşanan şeyden sonra hala bu adam milli takımda oynuyor. En çok takıldığım nokta Selçuk İnan mevzusu.
    Selçuk, Milli Takımın 11'ine yazılacak ilk kişi olması gerekirken oynatılmadı.Neden oynatılmadı hala anlamış değilim.Sorun tek başına teknik direktör değil olamaz da. Euro 2008de kazandığımız başarıya bakın.Sonra Terim nasıl kovuldu?Milyonları verdik yabancı teknik adam getirdik,sonuç gene rezaletti. Abdullah Hoca geldi gene rezalet.Bir diğer anlamadığım nokta prim. Ne prim'i arkadaş Milli takımda oynayan adam prim mi alır?
    Verilmesin prim felan.Bu adamlar çıkıp bayrak için oynamaz mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.