Şimdi Ara

İnsan utanır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sol şeritte gidiyorum, önümde kuyruk var. Saat gecenin 12 si ; arkama yanaşıp selektör yapmaya insan utanır.

Ben önümdekinden yol isterken "Çekingen selektör" yapıyorum, böyle "tık tık" hani uzun ve eşsiz halojenlerim tam manasıyla yanmadan bırakıyorum. Rahatsız olmasından çekiniyorum önümdekinin.

Adam gelmiş trafik olan yolda ısrarla yol istiyor. Sağım dolu, solda refüj var. Ne yapayım uçayım mı ?

Saygısız sürücü çok. Direksiyon başına geçince değişiyor insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok gereksiz bir konu açmışsınız. insan olanın utanacağını söylemişsiniz. size o şekilde selektör yakan insan değil ki utansın. ne yazık ki bunun üzerine konuşulacak bir şey yok. bazı insanlar o kadar umursamaz işte. hayvanlar bile yanlış bir şey yapınca tepki gösteriyorlar:

hayvan olamayanlar utansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archerman11 -- 1 Ağustos 2016; 0:55:57 >

• Ona bunun onur kırıcı bişey olduğunu söyle ve aracın tavanına çıkıp moonwalk yapıp uzaklaş

• Uzun süredir benim de dikkatimi çekiyor hatta geçenlerde seat bölümünde de yazmıştım, şehiriçi trafik biraz yoğun 40-50 arası giderim genelde zaten bizim şehirde yollar gerçekten çok kötü en son birisi selektör atıp duruyo yani normal gidiyoruz yollar bomboş değil sürekli selektör.Sadece bu olay değil dediğim gibi uzun süredir bu selektör olayı çıktı canavar gibi geliyorlar arkadan sığırlar bir sinyal koluna basmaktan acizler patır patır sellektör atarlar, bir iki sefer bende geçtim sağa boşken sonrasında girdim arkasına yakıyorum uzunları sisleri öyle gidiyorum bundan sonra da böyle yapıcam direksiyon çevirmeyi bilene ehliyet veriliyo kimse ne geçiş hakkını biliyo ne kural biliyo ne de yol yordam Allah sabır versin hepimize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archerman11

çok gereksiz bir konu açmışsınız. insan olanın utanacağını söylemişsiniz. size o şekilde selektör yakan insan değil ki utansın. ne yazık ki bunun üzerine konuşulacak bir şey yok. bazı insanlar o kadar umursamaz işte. hayvanlar bile yanlış bir şey yapınca tepki gösteriyorlar:

hayvan olamayanlar utansın.

Olay tanımlama ile bitiyor aslında haklısınız.

Konu sahibi arkadaşa tamamen katılıyorum. Sadece halojenlerini merak ettim

Trafikte aracın burnunun dibine bakan önündeki gitmiyor sanır. Güzergaha ve ileri bakan ise tehlikeyi önceden görür ona göre hareket eder. Trafiği okur.

Böyle bir durumda hastası olan varsa dortluleri yaksın, varsa emniyet Şeridi, yoksa ve direksiyonu iyiyse selektör korna yapsın. Ben imkanları zorlar yol veririm. Aksi takdirde sol Şeridi babasının malı sanan ben değil o olmuş olur. Umrumda da olmaz. Stres bile yapmam.

• ülke gerçeğiyle yüzleşmeyip de gerilmenin bir anlamı yok, yani öncelikle sol şeride yapışıp da selektör yaparak yolu açmaya çalışmak anlamsız, bir kere yapın baktın anlamıyor sağından geçin gidin

solda gidiyorsunuz önünüz dolu arkanıza geldi biri selektör yapıyor, çekilin kenara o geçsin siz geri girin sola, o denesin dursun açmayı, o debelensin, hatta böyle durumda sağa geçin basın gidin

şu gerçeği kabul etmek lazım, şehiriçinden şehirdışına otoyolundan ara sokağına şeritlerin hız düzenine uyanlar çok az, gidip de sıfır makas atın demiyorum ama nizami şekilde şerit değiştirip boş şeritten basın gidin, cahilliğin eğitimsizliğin övünç kaynağı olarak görüldüğü gururla haykırıldığı bir ülkede trafikte de kurallara uygun akış olmasını beklemeyin
  • İnsanlar içine attıkları bastırılmış duygularını trafiğe "kusuyorlar"

İşini sevmez, evde mutlu değildir, içinden geçen cevabı verememiştir, geldiği ülkede ezik hissetmiştir vs vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 1 Ağustos 2016; 1:34:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

ülke gerçeğiyle yüzleşmeyip de gerilmenin bir anlamı yok, yani öncelikle sol şeride yapışıp da selektör yaparak yolu açmaya çalışmak anlamsız, bir kere yapın baktın anlamıyor sağından geçin gidin

solda gidiyorsunuz önünüz dolu arkanıza geldi biri selektör yapıyor, çekilin kenara o geçsin siz geri girin sola, o denesin dursun açmayı, o debelensin, hatta böyle durumda sağa geçin basın gidin

şu gerçeği kabul etmek lazım, şehiriçinden şehirdışına otoyolundan ara sokağına şeritlerin hız düzenine uyanlar çok az, gidip de sıfır makas atın demiyorum ama nizami şekilde şerit değiştirip boş şeritten basın gidin, cahilliğin eğitimsizliğin övünç kaynağı olarak görüldüğü gururla haykırıldığı bir ülkede trafikte de kurallara uygun akış olmasını beklemeyin

Ben kesinlikle son söylediklerinize katılmıyorum.Yani düşüncem daha farklı buraya şu yorum atan gibilerin karakteristik yapısı sosyal yaşantısında hayatının diğer insanlarla ortak kullanım alanlarındaki sergiledikleri hareketler, olaylar zinciri bunların bu yaptıkları bize göre akıl almıyor.Bunları bunlar gibi olanlardan başka kimse ne över ne de gururla alkışlar.Eğitimsizlikse cahillikse benim babam ilkokul 4. sınıftan terk eğitimsiz bi insan senelerce koyun güdmüş çadır da yaşamış okuma yazmayı kendi öğrendi düşünsenize 10 yaşında bir insan dağın başında 10 sene boyunca yaptığı tek iş koyun güdmek sefil bi hayat ayağında 40 sefer yamalanmış bi pehlivan lastik bu insanın ne düşüncesi oluşabilir?Ne ideolojisi olur?Memlekete ne faydası olur?Ama bir gelin görün belki bütün düşünceleriniz değişir.Ben babamı tanımasam belki de bambaşka bi insan olurdum belki de o yüzden bu düşüncelere biraz farklıyım.Bunlarınkisi sadece kelime eksikliğinden cahillik kelimesinin içine sıkıştırılmış bu tarz insanların olayı çok farklı.

• En sevdiğim sürücü tipi.
    Böyle adamlara karşı iki şey yapiyorum;
    Eğer sagindam geçmeye çalışırlarsa arada hiç boşluk bırakmayıp, sağ tarafta giden kamyonla kardeş yapıyorum. O yoğun trafikte sol seridi bırakıp sağ seride geçtiği için sola da giremiyor bir daha. 100 km hiz ile soldan alan trafik yerine 60 km hızla sağdan gitmek zorunda kaliyor bir müddet.
    Yok sol şeritte kalmışsa,ben kamyonu geçmeyi tamlayinca sağ sinyalimi yakip sağ seride geçip gaza yukleniyorum. sol seritte kaybolmasını izlemek, yüzündeki çaresiz ifadeyi görmek keyifli oluyor. Kullandığım araba ferrari değil belki (leon 1.4) ama genelde bunu yapanlar ticari /filo arabaları olduğu için yeterli oluyor.

• Altımda tank gibi Passat b8 var refuje attırmak şöyle dursun arkadan selektör yapan anca tozumu gorur bir daha zaten genelde selektoru ben yapıyorum sütçü beygiri arabalarla sol seride geçiyorlar bir de yol kapatiyorlar,herkese ehliyet araba verdikleri surece bu bitmez maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stolgatr -- 1 Ağustos 2016; 8:17:21 >
  • önde araç varken arkadakine asla yol vermem, kararan dikiz aynam var nasılsa kudursun arkada umrumda değil
  • "İnsan" utanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

önde araç varken arkadakine asla yol vermem, kararan dikiz aynam var nasılsa kudursun arkada umrumda değil

alında bütün dikiz aynaları kararıyor,ben böyle durumlarda dikizi karartıp arka sisleride açıp yol vermiyorum.olurda önüme geçmeyi başarırsa uzunları açıp aynısını ona yaşatıyorum

• Böyle tiplere yaptığı selektör sayısı kadar dörtlüleri yakarak cevap veriyorum. En sevdiğim kısmı ise genellikle sonrasında geliyor, bilerek yol vermedim sanıp sağlamaya kalkıyor ve oradaki aracın arkasında kalıyor.
  • Dün körfezden dönüşte otobanda karşılaştığım görüntü ibretlikti resmen.

Yolun 3 şeritli kısımlarında en sol ve orta şerit silme dolu, 110-120 aralığında konvoy halinde gidiyorlar, en sağ şerit göz alabildiğine kilometrelerce bomboş. Fotoğrafını çekesim geldi, böyle bir dangalaklık olamaz yahu.

En sağ şeritten 130 civarı huzur içinde bitirdim yolu, sağından geçtiğim arabaların haddi hesabı yok.

Otoban kültürümüz sıfır, milletin otomobil sürmekten anladığı bir an önce sola yapışıp konvoy oluşturmaktan ibaret. Doğru düzgün eğitim vermeden bakkaldan dağıtır gibi ehliyet dağıtılmasının acı sonuçları bunlar, yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 1 Ağustos 2016; 10:23:45 >
  • Bu seref yoksunlarından bende bıktım. Kamyonu solluyorum, sollama yaparken arkamdaki renault seymbol bana selektor yapıyor, sollamaya cıkmıs arabaya ne dıye durmadan selektor yapılır anlamıyorum kamyonun altına mı gırıyım bu ınsanlarda zerre beyin düşünme kabılıyetı yok.
  • cevap zaten başlıkta belirtilmiş.
  • ülkede yeni baş gösteren bir davranış; sağa geçmeme gururu.
  • insan utanır demişler ama insan kelimesini üzerine alınmamışki sürekli saçma sapan cevaplar yazmış

bide istanbulda çakar lambalı hususi araçlar var sanki ambulans gibi sürekli yol istiyorlar,bunlar insan bile değiller en sağda bile kıçına yanaşıp taciz ediyorlarulan köprünün üzerinde emniyet şeridi bile yok zart zart diye ötüp duruyor insafen sağda habire yol isteyen bu hayvanlara önlem alınmalı

• trafikte o kadar çok psikomanyak varki,... böyle tiplere sakın bulaşmayın,bunların normal insan olmadığının zaten farkındasınız, o yüzden bunlardan her şey beklenir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.