Şimdi Ara

İnsan Sonradan Sevebilir Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelimki bayanın biri sizi gerçekten seviyor, ama siz hiçbir şekilde ona karşı sevgi beslemiyorsunuz.İçiniz kıpır kıpır etmiyor.Bu gibi durumlarda kişi karşı cinsi sonradan sevebilir mi ? Buna benzer durumlar yaşayanlar var mı ?

• Çok sıkı fıkı olursan ilgi duyarsın zamanla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er_di

Diyelimki bayanın biri sizi gerçekten seviyor, ama siz hiçbir şekilde ona karşı sevgi beslemiyorsunuz.İçiniz kıpır kıpır etmiyor.Bu gibi durumlarda kişi karşı cinsi sonradan sevebilir mi ? Buna benzer durumlar yaşayanlar var mı ?

aynı durumdayız. bende cevap arıyorum.
  • mümkün değil
  • sevebilir tabiki ben aynısını yaşadım hiçbirşey hissetmiyordum ona karşı ama zaman insanı değiştiriyor .. tanımaya başladıktan sonra sevmeye başlıyosun yavaş yavaş tabi kişiyle de alakalı.
  • zor...
  • olabilir bir kızla sırf arkadasım buldu ayıp olmasın diye teklif ettim hiç bşi hissetmiyodum o beğenmiş sonra bende tanıdıkça buluştukça sevmeye başladım sonra soğudum sıkıldım ayrıldık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Sevdiğini alamazsan aldığını seversin." diye bir söz var.İnsan,kendine değer veren birini zamanla sevebilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 18 Haziran 2013; 14:42:34 >
  • eğer ilk gördüğünde bi kıpırdama hissetmediysen sonradan olması zor.
  • Sevgi emektir sözünden yola çıkarsak olur gibi.
  • ben genellikle sonradan sevmeye başlıyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

quote:

Orijinalden alıntı: Er_di

Diyelimki bayanın biri sizi gerçekten seviyor, ama siz hiçbir şekilde ona karşı sevgi beslemiyorsunuz.İçiniz kıpır kıpır etmiyor.Bu gibi durumlarda kişi karşı cinsi sonradan sevebilir mi ? Buna benzer durumlar yaşayanlar var mı ?

aynı durumdayız. bende cevap arıyorum.

soyle dusunun beeyler ona karsılık vermediğiniz için şuanda o üzülüyor ama verirseniz ve sevemezseniz yavaş yavaş kendinizden soğutur sonra da ayrılırsınız hem ona şans vermiş hemde bu sorunun cevabını aramış olursunuz rahat olun kasmayın şu ilişkilerde yahu
  • Tanimaya basladikca hissiyatlar kendini belli eder.Onu gercekten tanidigini dusunuyorsan bu saatten sonra birsey olacagini sanmam.

• Yaşamış biri olarak söyliyorumki çok zor karşındaki kişiyide üzmeden bu durumu ona anlatıp sonlardırman lazım sonra oda ümitlenip bağlanırsa sana çok üzülür gerçeği örenince.Kız kısmı belki zamanla sevebilir ama erkek bir kere ona gerçekten arkadaş gözüyle bakdıysa ona karşı duygu oluşması çok zor.Sende kızla eğlenip bi köşeye atan tiplerden değilsen ona durumu anlatıp üzülmemesini sağlamanı öneririm
  • hem kendi yaşamımdan hem de arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla zor. eğer sorduğun durumdaysan seni sevene umut vermeyeceksin başta olmazsa sonra zor...
  • sonradan sevişebilir mi diye okudum
  • eğer kız iyi biriyse yani ona aşık olmak istiyorsan sürekli onu düşün hiç aklından çıkmasın sürekli onla ilgili hayaller falan kur 1 haftaya aşık olursun aşık olmanın formülü budur

• Ancak filmlerde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelDust! -- 18 Haziran 2013; 22:38:12 >
  • Kimse de yazmamış "eğer ilk cinsel deneyimini yaşayacağın kızsa aşık olursun" diye . Böyle de birşey var gözardı etmemek lazım.
  • Kızada zarar vermemek için o tür durumda kızla arkadaşlığımı keserim..Sonradan sevemem..Gerçi sevmem orasıda ayrı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.