Şimdi Ara

insan sezgisi neyi sezer neyi sezemez.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde pşisik birşeyler varmış onları seziliyor falan.biride yazmış ki bir insan birini düşünüyorsa düşündüğü kişide onu düşünüyormuş.evet kaynak yorum verebilir misiniz?dövüş başlasın gençler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 17 Ekim 2014; 23:15:44 >

• up bilgisi olan yok mu?
  • Emma Stone'u düşünüyorum demek o da beni düşünüyor vaov
  • Sezer neyi sezer neyi sezemez?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he diye başlamak istiyorum bu güzel tartışmaya.

Neymiş efendim, elektiriksel algılama olayı ile motor olan nöronları ( adı bile ) harekete geçer vee gider taa ebesinin nikahında olan birine tesir edermiş. Haa ama 1000 km den uzağa da pek işlemez diyerek birde kaçış yolu bulmaya çalışma çabaları da cabası.

Yoktur böyle bi saçmalık, yoktur 3. göz olayı, yoktur düşünce ile karşındaki insanı yönledirme olayları. Bunu çıkaranlar çaresiz kezbanların fal baktırma muhabbetindeki gibi gardını indirdiği zamanlardaki para tuzağı avcılarıdır. Bunun için kitaplar çıkmış, efendime söyleyim öğretiler yapılmış v.s. tıpkı hintli mediteyşın ablalarımızın paraları cukka ettiği gibi bi dolandırma yöntemidir. Aman haa gelmeyin bu oyunlara, paranızı çarçur etmeyin böyle boş beleş işlerle, hadi kalın sağlıcakla.

• Alexis Texas ın beyin kısa devre olmalı.
  • bence olabilir.çünkü bizim bilmediğiniz pşisik şeyler varmış.ve mesela bir kızı düşünsem o kız bana daha yakın davranıyor gibi.yani yarın kız terslemiyor o kadar.ve hepte öyle kızları düşünürdüm.neyse bana insan beyninin neyi sezip sezmediği konusunda yardımcı olur musunuz?kaynak yorum bilgi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 18 Ekim 2014; 0:35:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten ban yiyecem lütfen seri cevap verebilir misiniz dostlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

bence olabilir.çünkü bizim bilmediğiniz pşisik şeyler varmış.ve mesela bir kızı düşünsem o kız bana daha yakın davranıyor gibi.yani yarın kız terslemiyor o kadar.ve hepte öyle kızları düşünürdüm.neyse bana insan beyninin neyi sezip sezmediği konusunda yardımcı olur musunuz?kaynak yorum bilgi verebilir misiniz?

Bilimsel olarak sadece gözlem yapılmış ve komadaki bi hasta yanında onu en çok seven kişinin varlığının olması ile hastanın aurasına yansımış. Bunun dışında hiç bi bilimsel kanıt yok, dediğim gibi çürütülebilir gözlemler mevcut sadece.

Senin asıl sorduğun ise kaynak bi sürü, google da ara, ancak hepsi de palavradan ibaret, zaten bilimsel bi şey olmuş olsa benden kaynak istemezdin Google yaz hocam, 3. göz, düşünce gücü, çakra v.s ..

• Bence Sezer Öztürk o sezmezse Şafak sezer

• up arkadaşlar.ayrıca birşey daha sorcam.sezgi birşeyi sezip insana akıl bilincini kullanmadan bir eylem yaptırabilir mi?şu an benim aklıma bir örnek gelmedi.ayrıca üstteki emmim sezer emcem sezmez muhabbetini devam ettirebiliririz.
  • Sezgi dediğin olay bilinç altının çalışmasıdır. Önceden bir yerde gördüğün/duyduğun ama bilinçli olarak fark edemediğin şeylerin toplamından başka bir şey değil.
  • hayır bilinçaltı bilinçöncesi ve bilinci kullanır.şimdi bana bir örnek verin.sezgi insana farkettirmeden eylem yaptırabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 21 Mart 2015; 22:28:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

hayır bilinçaltı bilinçöncesi ve bilinci kullanır.şimdi bana bir örnek verin.sezgi insana farkettirmeden eylem yaptırabilir mi?

Fark ettirmeden kastının ne olduğuna göre değişir bu. Bilinç altı genelde insanlara fark ettirmeden çok şey yaptırır. Güzel bir kadınla sevişme isteğin bunların en başında geliyor. Çoğu kişi ben niye güzel kadın arıyorum lan demez mesela. Bunun sebebi işte bilinç altın fark ettirmeden bunun tamamen olması gereken ve sorgulanmasının saçma olduğu bir şey olduğunu sana kabul ettirmesidir.
  • Sezgi diye bir şey yok. Hayatin gerçeklerini kabullenemeyip pembe şeyler uyduran insanlara hayranım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayla kayden da beni mi düşünüyor şimdi lan çok mutluyum şuanda gkjfhgdfg
  • naberabi N kullanıcısına yanıt
    up arkadaşlar.buna örnek verebilir misiniz?
  • ben sezer sezemedim...
  • Şizofren tanısı konan kişi gelmiş kendini haklı çıkaracak argüman arıyor.

• Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    yanlış teşhis konuldu.ben okbyim.sende senini gibilere destek olmadım diye konumu kirletmeye çalışma.evet arkadaşlar bana bir örnek lazım.örnek bekliyorum bu dediğime..sezgi insana farkettirmeden eylem yaptırabilir mi?yardım edene çok tşk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.