Şimdi Ara

İnsan sadece bir kere mi asik olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence evet. Gerci ask mi kaldi artik her sey cinsellige dondu. Hem zaten asik olup bir kere olmayinca bir daha insan kimseyi sevemiyor. Daha mantikla bakiyor insan iliskilere. İliski nedir? Aslinda temelde cinsellige giden bir yoldur. Oyle olmasaydi gider arkadas olurdum ama kizdan da hic arkadas olmazdi. Pes desen anlamaz, arabalardan anlamaz. Cinsellik olmasaydi ureme icgudusu olmasaydi kadinlarin yuzune mi bakardik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Elbette iç güdülerimizin ve hormonlarımızın yönetimindeyiz.

Çocukluk döneminin son demlerinde ergenliğe girmeden önce hissettiğimiz aşk gerçek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 15 Şubat 2018; 19:28:59 >
  • Hayır. Ama aşık olmaktan daha güzel bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşka aşık kişi beyanı.

• 2 defa aşık oldum.

Çok farklı bi duygu cidden.İsterse yanıma 90 60 90 fıstık gibi kız gelsin en fazla cinsel dürtüsü yoğun bir şeyler beslerim..
    Bu farklı beyler.Onunla aynı binada olduğunu hissetmek bile soğuk soğuk terletiyor sizi.Kalbiniz deli gibi çarpıyor.Hayallere boğuluyorsunuz.Elleriniz terliyor.Değişik bişey bu.
  • Evet birden fazla kisiye asik olabilirsin bunda ne varki sevdigin kisi senin için dogru kisi olmayabilir napicaksin dogru insana asik olana kadar yoluna bakmaya devam etmelisin

• Evet, diğerleri geçici bir hevesten ibarettir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen zaten bu şekilde düşünüyorsan aşık olmamışsındır da olamayacaksın da. At gözlüklerini çıkarınız, tavsiyemdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da hiç aşık olmamışsın gibi geldi Soruna cevap olarak ben en azından birden fazla olduğumu söyleyebilirim.
  • Hiçkimse aşık veysel ustamız gibi bir aşık olamaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.