Şimdi Ara

İnsan olmak en büyük ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durduk yere cezalandık beyler.Durduk yere dünyaya geldik, geldik ve insan olduk.Aslında ne kadar şanssızız.

Düşününce kartal olmak isterdim.Uçmak isterdim beyler benec çok zevkli olurdu

• uçmaktan zevk alamazdın ki kartal olsan ( bence ) varsayalım bizim gibi düşünebiliyorlar ama onlar zaten uçmayı doğuştan normal olarak yaptıkları için bu onlara zevk vermez ki yani değerini bilmezler. bacaksız bir insan düşün ulan ne güzel yürüyorlar ne zevk alıyorlardır der ama sen yürümekten zevk almıyorsun belki veya dilsiz düşün adam konuşamıyor ne güzel konuşabiliyorlar diye düşünüyordur ama sen düşünmüyorsun belki de.
  • Daha yeni Kafka - Dava mı okudun hayırdır?

Biraz varoluşçuluğa yönlen senin gibi hissedenleri gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_c_g -- 27 Şubat 2016; 19:18:22 >
  • anormal olan ölmek değil yaşamak, açıkçası tercih yapma imkanım olsaydı varolmayı seçmezdim
  • bana varlık elbisesini bağışladığı için yüce tanrıya şükürler olsun ,,, diyeceğine nalet okuyorlar, herkes şaşırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk5555

uçmaktan zevk alamazdın ki kartal olsan ( bence ) varsayalım bizim gibi düşünebiliyorlar ama onlar zaten uçmayı doğuştan normal olarak yaptıkları için bu onlara zevk vermez ki yani değerini bilmezler. bacaksız bir insan düşün ulan ne güzel yürüyorlar ne zevk alıyorlardır der ama sen yürümekten zevk almıyorsun belki veya dilsiz düşün adam konuşamıyor ne güzel konuşabiliyorlar diye düşünüyordur ama sen düşünmüyorsun belki de.

Haklı olabilirsin ama yaşamadan bilemeyiz sanırsam
  • kimilerine göre varlık elbisesi kimilerine göre yaşamak ağrısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartal olup uçacakmış neymiş zevkliymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

Kartal olup uçacakmış neymiş zevkliymiş

?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.