Bildirim
İnsan hayatı önemli diyorsanız, içeriye

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
videoyu koyamadım, birisi ekleyebilir mi? -
güzel paylaşım, emeğinize sağlık.
kul hakkından, insan hayatından daha önemli bir kavram yoktur. -
-
Eğitim şart. -
-
moral 0 şu anda -
trafik cezası alanları her hafta karakolda imza ile bu görüntüleri izleteceksin.gelmeyenin ehliyetini alacaksın.ölene kadar başka türlü akıllanmaz bizim insanımız.
kurslarda bile her gün bu görüntüleri verseler yok kurallara uyun bilmemne tabelalrından daha etkili olur.
mola yerlerinde benzinliklerde lcd ekranlardada gösterilmesi şart koşulabilir bence.bi çok benzinlikte lcd ekran var artık. -
teşekkür ederim paylaşım için hız yapmıycam hız yapmıycam.. -
Biri özet geçse videoyu göremeyenler için. -
quote:
Orijinalden alıntı: engişdene
Biri özet geçse videoyu göremeyenler için.
Hız = ölüm -
Hocam ne yaptın yaa!
Sabah sabah moraller alt üst.
Ama eline sağlık çok güzel bir video.
İnsan hayatının önemi bu kadar güzel anlatılabilirdi.
Trafik şakaya gelmez! -
quote:
Orijinalden alıntı: engişdene
Biri özet geçse videoyu göremeyenler için.
+1 videoyu goremıyorum iş yerınde acılmıyor özet gecersenız sevınırız. -
Tüylerim diken diken oldu . Yazık gerçekten insanın tutkuları yüzünden canından olması . -
tek bir anlık hata allah kimseyi böle bi şey ile sınamasın -
çok fena yaw :( allah kımsenın başına vermesin.. böyle videoları izlıyoruz ama direksiyon başında kendimizi kaybediyoruz anlık şeyler.. işte..:( -
Videoyu izleyemeyenler için:
Bu kolaj şeklinde ki video hem eğitici reklam filmleri hem de gerçek kaza görüntüleri içeriyor. Ama çok feci kaza görüntüleri var.
Kontrolsüz ve emniyetsiz şekilde yapılan hız=Ölüm.
Her zaman kurallara uyalım. -
Yarısına kadar anca tahammül edebildim.. Uyarı filmi de olsa insanın içi parçalanıyor..
Şu sıralar bir arkadaşa araba kullanmayı öğretiyorum.. Emniyetli sürmesi için de bol bol kafasını ütüleyip gözünü korkutuyorum.. Ne o zor duruma düşsün, ne de diğer insanlar zarar görsün.. -
çok faydalı bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık -
Dayanamadım
Soğukkanlılığım videonun tamamında geçen kazaları daha önceleri defalarca izlemiş olmamdan kaynaklanabilir.Bu tür kazalar günlük yaşamda yolda yürürken,yemek yaparken,kitap okurken,tamir işleriyle uğraşırken başımıza gelebilir.Biz önlemimizi alalım,gerisi boş...
Benzer içerikler
- dizel araba rampada gitmiyor
- opel corsa en çok tutulan motor
- citroen c4x lastik hava basıncı kaç olmalı
- plaka yapıştırma silikonu
- egea gsr nedir
- 2025 megane
- bmw ix3
- haval araba nerenin
- opel mokka gse
- audi q3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X