Şimdi Ara

İnsan bedeninde ki elektrik artış mı gösteriyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllardan beri çeşitli yerlerde son 200-300-400 ( değişen rakamlar ) yılın en büyük güneş patlamalarının 2012 de olacağını hemen herkes duymuştur. 2012'de beklenen saçmalıklardan dolayı çoğu kişi bunun da yalan olduğunu düşünse de ne yazık ki bu gerçek.. NASA'da açıklamıştı sanırım güneş patlamalarının dünya ve insan üzerinde ki etkilerini ..
    Şiddetli güneş patlamaları dünya üzerinde ki elektrik satrallerine zarar vereceği gibi, dünyanın manyetik alanına da etki eder..
    İnsan bedeninde ki sabit statik elektrikte buna kayıtsız kalmaz tabi..

Her neyse açıklamayı geçip hemen sadede geliyim..

^ASIL KONU^

Özellikle ben kalabalık yerlerdeyken ( okul,alışveriş merkezi vs.) biriyle temas kurduğumda elektrik çarpıyor ve bu anormal derecede arttı son zamanlarda..
    Sadece bende de değil etrafımda çoğu kişi aynı şeyi söylüyor. İnternetten kısa bi araştırma yaptım ve son zamanlarda bu şikayetlerin sadece bende olmadığını gördüm.
    Ailemden bir kişi sebepsiz depresyondan Psikoloğa başvurdu. Doktor '' Vücudunda ki elektriği atman lazım (çıplak ayakla toprağa bas gibilerinden). Son zamanlarda arttı bu şikayetler ama ilaçlık bir durumu yok bu işin.. '' filan demiş..

Bu olayın, güneşte ki aktivitelerle alakası olabilir mi ? Siz de var mı böyle anormaliler ? Ya da olay hakkında daha fazla bilgi vermek isteyecek bir arkadaş ?

• Oha inanmiyorum bendede oluyor ama koltua deydigimde eskiden az olurdu simdi her dokundugumda oluyor cok ilginc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

Oha inanmiyorum bendede oluyor ama koltua deydigimde eskiden az olurdu simdi her dokundugumda oluyor cok ilginc

Ben de cansız şeylerden değilde insanlarla tokalaşırken özellikle elektrik çarpıyo. Hadi dicem ki güzel kızdı aramızda elektrik oldu ama öyle değil sakallı bıyıklı arkadaşlarımdan da elektrik çarpar oldu
  • Sebepsiz can sıkıntısı olmaya başladı son zamanlarda. Başka da dikkatimi çeken bir şey olmadı.
  • Boşver.
  • Güncel..

• evet şu aralar voltajımın arttığını düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şaşırdım şu an çünkü bu sene anormal miktarda bende de oluyor bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Sebepsiz can sıkıntısı olmaya başladı son zamanlarda. Başka da dikkatimi çeken bir şey olmadı.

+1 aynı olay bende de var. boş durmaktan boş işler yapmatan pek sıkılmazdım rahatsızlık duymazdım (mesela web'de aval aval gezinmek)

şimdi hemen canım sıkılıyor sürekli bir aktivite içinde olmak istiyorum
  • Bunlar kesin gene HAARP falan la deney yapıyorlar, Güneşe mazeret uyduruyorlardır..

Minareyi çalmadan, kılıfını hazırlıyorlar.
  • arabanın kapısına her dokunduğumda çıt çıt sinir oldum valla
  • Ama bu artışın artan elektronik ve kablosuz cihazlardan kaynaklanması da muhtemel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Ama bu artışın artan elektronik ve kablosuz cihazlardan kaynaklanması da muhtemel

tabi onun da etkisi vardır ama bu tür şeyler kolay kolay bu kadar ani olmaz. çok etkili bişey olması gerekir diye düşünüyorum. İnsanlar uzun zamandır elektronikle iç içe ve bu yavaş yavaş artmadı bi anda arttı
  • Büyük ihtimal statik elektriktendir.
  • Çıplak ayakla tarlada kolbastı oynuyorum hiçbişeyim kalmıyo. Tavsiye ederim
  • Beni duvar çarptı duvar ya deli oluyorum her yer çarpıp duruyor bir kaç tane daha arkadaş var benim gibi hakkaten gerçek bu galiba
  • dört bir yanımız elektronik eşyalarla dolu.

bilgisayar
    cep telefonu

bunların başını çekiyor. ve günümüzde çoğu alet elektrikle çalışıyor.
  • beni de şaşırttın şu son 3-4 aydır ben de ne zaman yünlü bişey giyip çıkarsam anormal derecede oluyor. normal pamuklu tişört bile tüylerimi kaldırıyor neredeyse. çok dikkatimi çekiyordu
  • yemin ediyorum son 1,5 haftadır sürekli kapıları vs. tutunca çarpılıyorum vay anasını ben de neden oluyor bu diyordum çok fena dumur oldum şu anda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.