Şimdi Ara

insan araba satmaya pişman oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar, aracımı ilana koydum ptesi biri aradı kardeşim en erken çarşamba gösterebilirim dedim tamam dedi ankaradaymış 2 adamını yolladı. neyse bunlar sağına soluna baktı telefonda şöyleydi böyleydi anlattılar 1saat pazarlık yaptılar hesapta anlaştık e kapora dedim? bize sabaha kadar süre ver dediler gittiler.

neyse dedim yalan oldu son dk da vazcaydılar, eve geçtim yine bunlar arıyor. ağğbi biz arabayı çok beğendik yarın geliyoruz..abi araba da başka bişey yok değil mi bak ankaradan gelicez.. kardeşim burda 2tane adamın var gönder onları arabayı göstersinler aklına yatıyorsa çık gel dedim tamam dedi,
    kardeşim verin kaporamı ozaman ilandan kaldırayım dedim ağğbii
    yarın göndericez sözümüz söz.. neyse dedik hadi..35500 e anlaştık bunla 36ya alıcı çıktı sözlerine itimat ettim vermedim. neyse sabah oldu ses yok, öğlen oldu aradı bu ağbii ben yoldayım geliyorum iyi dedim keyfin bilir.
    bunlar akşamüstü gelmiş araç tanıdıkta aramış beni ağğbii çok çizik var. ulan dedim sen 2adamını gönderipte baktırmadın mı?? he doğru söylüyon. araba duman atıyor! kardeşim soğuk dizel motoru dip gaz yaparsan duman atar dedim sonuçta eski dizel araba enjektörler 0km değil. yooğğ abii motoru bitmiş. kardeşim ben daha 2500km yol yaptım saat gibi ama beğenmiyorsan alma beni niye uğraştırıyorsun dedim.
    telefonu kapattı defoldu gitti.
    durduk yere 2günümü çaldı allahın krolarıyla muhatap oldum üzerine de arabayı satamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 9 Ağustos 2018; 22:30:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah yardımcın olsun tok satıcı olacan.

Bu devirde satmayacanda almayacanda ben de yakın zamanda arabamı değiştirdim 3 ay neler çektiğimi anlatamam. Sıkıntılı iş araba satmak ve almak..

• Memleket kro ve davar dolu.Ben araba satsam.Fiyatım şu gel bak alıyosan al.Tarihi felanda ben belirlerim.Kime benim vaktimi çalamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Allah yardımcın olsun tok satıcı olacan.

Bu devirde satmayacanda almayacanda ben de yakın zamanda arabamı değiştirdim 3 ay neler çektiğimi anlatamam. Sıkıntılı iş araba satmak ve almak..
    arabada bu bu bu var diyorum 2adamı geliyor bakıyor beğeniyor saatlerce pazarlık yapıyor sonra gelince arabada çizik var. o zaman elaleme araba baktırma kendin bak beğenirsen alırsın.tövbe tövbe durduk yere 2günümü yedi

• Ölücülerden uzak duracan fiyat kırmaya çalışmışlar belli ki yoksa bırakmazlar..

• Sırf bu araç alım satım işlerinden geçenlerde adamın birinin toyatasını pert ettiler forumda konusu mevcuttu hatta haberlerde tvde geçenlerde vardı. adamın arabasına bakmaya gelmişler beğenmemişler sonrasında adamdan yol paralarını istemişler adam kabul etmeyince eline aldıkları krikoyla adamın arabasını parçaladılar. Çok dikkatli olmak lazım bu araç alım satımında

• bir arkadaşın tavsiyeleri doğrultusunda ilanda bazı değişikler yapınca fiyat aynı olmasına rağmen ardı ardına müsteriler bakmaya geldi
    hatta bir tanesi boya ölçüm cihazıyla geldi beğendi 35 lira istediğim arabaya 34 teklif etti ısrarla ben de 34 veren 35 ide verir düşübcesiyle kabul etmedim ancak aslında bu arabayı satarsam yerine daha iyi ne alabilirim bilinçaltı korkusu vardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bir arkadaşın tavsiyeleri doğrultusunda ilanda bazı değişikler yapınca fiyat aynı olmasına rağmen ardı ardına müsteriler bakmaya geldi
    hatta bir tanesi boya ölçüm cihazıyla geldi beğendi 35 lira istediğim arabaya 34 teklif etti ısrarla ben de 34 veren 35 ide verir düşübcesiyle kabul etmedim ancak aslında bu arabayı satarsam yerine daha iyi ne alabilirim bilinçaltı korkusu vardı
    ee madem öyle bir korkun var. niye satıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Ölücülerden uzak duracan fiyat kırmaya çalışmışlar belli ki yoksa bırakmazlar..
    bi tane albea ilanına mesaj attım. ayın başında. 2011 model. 90 binde. kaput ve tamponu değişmiş. 43 bin lira fiyat biçmiş. adama dayanamadım mesaj attım. dedim ki aracın 43 bin etmez. temizlerinin fiyatı 32 -34 arası değişiyor. adam atıp tuttu. yok 41 veren varmış bilmemneymiş. iyi dedim hayırlı satışlar. demin baktım fiyatı 38500 e çekmiş. yine mesaj atıcaktım. ama dedim neyse. yani yaptığım ölücülük değil. fiyat da teklif etmedim adama. ama satılmaz.
  • Bu zamana kadar daha cins birine denk gelmedim kimi araca distan bakti noters gittik kimi altina ustune motoruna bakti notere gittik kimi de boya makinesiyle geldi bakti aldi gitti

Ben sahsen ugrasamam fazla

Adam bakar isterse expertiz yapar ya alir yada almaz uzatmalara gitmenin bi anlami yok

• almakta zor satmakta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı, sizden aracı alırken "Alıcı" olan adamın 2 gün sonra "Satıcı" olmasıdır. Neredeyse herkes al-sat işi ile uğraşıp 3 kuruşun peşine düştüğünden, aynı at hırsızları hem satıcıların hem de alıcıların karşısına dikiliyorlar.
  • Aracınızı almaya çalışan kişi al-sat çı bu yüzden oluyor.Şu dönemde araba alıp satmak çok zor.Boya ve değişen yoksa hemen satarsınız yoksa barzolarla uğraşırsınız.
  • Kapora vermedin deyip satacaktın hocam.

Ben şahsen kapora verseler de almam, arabayı alıyorsan paranı al gel derim. Kapora olayına karşıyım. Para gelmediyse satarım gelene.

• Alma ayrı satma ayrı, ben bu ülke kadar travmatik ve hasta, huzursuz edici bir yer olduğunu düşünmüyorum, elde tutulacak maddi manevi hiçbir yanı yok gerek insani gerek kültürel

• sırf bu yüzden full paket aracımı satıp sıfır boş benzinli turbosuz ve asla lpg takmayacağım bir araç aldım. Kafam rahat daha sanayiye de uğramam, alıcıyla da uğraşmam İnşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin
  • Para peşin kırmızı meşin.

İster kapora versin ister söz ister senet. O ilan ruhsatta benim ismim kalkmadan kalkmaz.
    Bak orada galeri var. 2 adam göndermiş de bilmem ne.

Pazarlık yapmanın da bir adabi var. En sevmediğim tipler arabanin 0km'si 200.000 bana gelip 60.000 e araba alip bir de cizik var diyecek.

Cebinde 30.000 olur 65lik araba bakar. 60a birakirsin bir suru yalan dolan eder. Hadi 59 olsun dersin 500 kapora yollar parayi denklestirene kadar mevsimler gecer.

Allah sabir versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 10 Ağustos 2018; 18:37:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.