Şimdi Ara

İnşaat şirketi internet kablolarını kesmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar inşaat şirketi internet kablolarımızı kesmiş nereleri arayabilirim nereye şikayet edilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yani bina içindeki mi bina dışındaki hattı mı?
  • Dışardaydı kablolar inşaat yaparken kesmişler
  • Polis?
  • Polis bakar mı bu işe?
  • kolerak9 K kullanıcısına yanıt
    Eğer kesilen kablolar bina içinde değilse, altyapı olarak TurkTelekom u arayıp sorunu söyleyin. Ya da inşaat sahibine bu konuyu bildirin.
  • rocky1907 R kullanıcısına yanıt
    İnşaat şirketini aradım benim iznim var dedi, turk telekomda 3 gündür hiçbirşey yapmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kolerak9 K kullanıcısına yanıt
    İnşaat şirketi izin alsa da diğer kullanıcıların haklarını mağdur etmemesi lazımdır bu konuda. O yüzden mahkeme durumu bile oluşabilir fakat uğraşılmaz. Siz TurkTelekom' un twitter veya başka sosyal mecralarından ulaşmaya çalışın biraz da serzenişli bir durum ile onlar hemen dönüş yapması lazım.
  • Bizim yan apartmanı yıkarken bizim de telefon hattı kesildi mütahitin müracaatı ile 1 hafta içinde tekrar bağlandı
  • rocky1907 R kullanıcısına yanıt
    Savcılığa başvurmaya hazırım ancak zabıta mavi masa gibi kurumlar yardımcı olabilir mi?

• 2 yan apartmanı yıktılar kablolar zarar görmüş.Cumartesiden Perşembeye kadar internetsiz kaldık.Her gün Superonline ı aradım,sabit cevaplar veriyorlar masadan.Kesin o yüzden zarar gördüyse direk sebebini söyle daha çabuk halledebilirler
  • hangi interneti kullanıyorsanız o şirketi arayip söyleyin geldiler kesmişler de şirketin ismini ver veya mağaza varsa gidip oraya söyle onlar daha hızlı hallederler türk telekomun müdürlüğü falan oluyor orda daha hızlı işlem yaparsın arkadaş 1 günde internet bağlattı müdürlükten normalde uzun sürüyor bağlaması genelde 24 veya 48 saatte onarırlar bizim akrabanın orda kablo koparmışlar akşam üstü sabahı gelip onarmışlar kabloları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.