Şimdi Ara

İnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnşaat mühendisiyim, arsayı alıp, binayı kendim yaptım. 2 daireyi verdik, kalan 2 daire satılıktır. Emlakçı falan araya koymadan, alıcının fayda görmesini istiyorum.

Fiyatlar maliyet fiyatına çok yakındır, hatta o zamandan bu yana inşaat maliyetlerindeki artış nedeni ile şu anda aynı binayı yapmaya kalksanız satış fiyatlarından yüksek tutar. Ciddi alıcılar ile makul olmak kaydı ile fiyatta görüşebiliriz.

Abdurrahmangazi mahallesinde, Sancaktepe'nin yeni merkezinde, Yaver sokak'da yeni belediye binası ve inşaa aşamasındaki metro istasyonuna 6 - 7 dakika yürüme mesafesinde. Kısa sürede yüksek prim yapacak bir yerde.

Mesleğim itibarı ile özen göstererek yaptırdım. Teknik gerekliliklerin tamamına harfiyen uyulmuştur. Sıkıntısız daireler.

4+1 üst dubleks. Brüt 150, net 120 m2 civarı. Alt katta Salon, 3 adet oda, mutfak, banyo/wc, 2 adet balkon. Üst katta oda, banyo/wc, teras --> 325.000 TL

3+1 ters dubleks. Brüt 125, net 100 m2 civarı. Üst katta Salon, mutfak, banyo/wc, wc. Alt katta 3 adet oda --> 225.000 TL

2 dairenin resimleri birlikte eklenmiştir.

İletişim: 0532 400 68 83

İnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daireİnşaat mühendisinden İstanbul Sancaktepe'de yatırımlık 2 adet daire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessarf -- 29 Kasım 2017; 15:53:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.