Şimdi Ara

İnönü Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnönü yazmayı düşünüyorum orada okuyan okumuş arkadaşlarımız abilerimiz ablalarımız varsa memnun olduğu olmadığı şeyleri dile getirirse çok memnun olurum, başka yazacak arkadaşlar da yazabilir bunun altına fikir alışverişi yapabiliriz. Sıralamam 12k

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Pandemi doneminde online egitim verip yuzyuze sinav yaptilar. Sinavlari zordu ve iki komiteyi ayni anda yaptilar (tıpta bir komitenin stresi yks stresine yakındır). Sınıfta kalan bir sürü insan var şu an geçecek okul arıyorlar.

Bu şartları kabul ediyorsanız gerek hastanesi gerek eğitimi bölgenin 1 numarasıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca malatya cok ucuz bir buyuksehirdir. 2 tlye cay icersiniz 7-8 tl ye tavuk durum 12-13 tl ye adana durum yersiniz ev kiralari falan ucuzdur

• Teşekkür ederim hocam

• iyi ki İnönü Tıp yazmışım

• Hocam ben de yazabilirim bu yıl. Genel olarak geçme sistemi nasıl? Ve malatyada yaşamak nasıl bir şey ?

• Hocalar, şehir,dersler,lablar,kadavra maket durumları nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • temel bilimlerde biraz düşük kalabilir beklentinize göre ama klinikte gayet iyi diye söylüyor üst devreler temel bilimleri zaten kendiniz bir şeyler yapmadan öğrenmek imkansız gibi bir şey daha çok size bağlı o yüzden ben memnunum tabi ki üniversiteye geldiğiniz zaman bazı hocalar sadece slaytı okuyacak her üniversitede vardır bu sıralama aralığında; şehirden beklentiniz ne bilmiyorum ben yurtta kalıyorum hiç dışarıya çıkmıyorum çarşıya biraz uzak full kampüste takılıyorum kampüsü benim için güzel ve ideal gayet büyük erkek yurdu biraz uzak eğer yurtta kalacaksaniz 30 dk yürüme mesafesinde ama minibüs var 2 dkda fakültede olursunuz. dersler birinci sınıf için ağır gelmedi bana kolaydı tabi çalışmak gerekiyor az da olsa kadavra biraz şov gibi bu sene iki kere gösterdiler kadavrayi 3 adet kadavra var maketler de gayet yeterli

• dheroes D kullanıcısına yanıt
    Malatya'da yaşamak eğer dışarıdan gelecekseniz bir olayı yok kafanıza göre iki arkadaş bulursaniz gayet yeterli ve onlarla güzel zamanlar geçirebilirsiniz ben öyle yapıyorum en azından; geçme sistemi biraz stresli ama erciyese göre daha kolay yani Erciyes kastırıyor bir tık
    1. sınıfta 5 komite var ilk komite çok kolay 90 almak garanti zaten 4-5 azıcık zor anatomiyle yeni tanışıyorsunuz ama anatomi beklediğiniz kadar zor değil çalışınca oluyor komitelerin yüzde altmışı finalin yüzde 40 i geçme notu 60
    mesela 1. komitenin yüzdesi 10 2. sinin 11 3. sunun 11 4. 12 5. de 14 toplayınca 58 yapıyor biliyorum yüzde iki seçmeli ders ama önemsiz o da saymiyorlar yani bu sene sınifta kalan 30 kişi falan oldu çoğu yabancı zaten Türklerin yüzde doksanı geçiyor kolaydı ilk sene 2 ve 3 daha zor diyorlar bakacağız 75 ortalamayla ikinci dönem yatarak geçtim gerçekten okul zor değil millet zor zor diye ağlıyor onlar abartıyor bazen yani 2-3 zordur bir şey demiyorum ama 1. sınıf gerçekten basitti İnönü tıpta

• metehanoze M kullanıcısına yanıt
    Aylık ortalama ne kadar masrafınız oluyor ?
    Dicle üniden çok daha ileride mi yoksa yakın mı?

• Himalynxcat H kullanıcısına yanıt
    Dicle buradan daha kolay diyorlar çünkü arkadaşımın abisi orada ama eğitim olarak İnönü daha iyidir tahminimce karaciğer naklinde Türkiye birincisi olarak biliyorum hastanesi bölgenin en iyisi herkes öyle konuşuyor en azından yani aylık giderim geçen sene 400 TL idi yurt bu sene 700-750 TL olacak sanırım benim masrafım da 1000 TL'yi geçmiyordu 500 bazen zaten masraf yapılacak bir şey pek yok yemekler dert sadece yurtta biraz onun dışında rahat her şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehanoze -- 20 Temmuz 2022; 21:12:31 >
  • Teşekkürler.

Hocam inönü antep dicle arasında kaldık sizce hangisi?

• mevaa17 M kullanıcısına yanıt
    Dicle değil bu sene 59.47 den adam bırakmışlar ( üstte de kolay demiştim herkes başka bir şey söyler haklı olarak herkes başka hayatı yaşıyor ben onların bana söylediklerini söylüyorum) tabi ki tek kriter bu değil ama biraz insaflı olmak lazım Antep ve İnönü derseniz hangisi size yakınsa onu öneririm şehir olarak Antep bir tık daha iyi olabilir Antep'in eğitimini tam olarak bilmiyorum ancak İnönü Tıpın eğitimi gayet iyi bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehanoze -- 31 Temmuz 2022; 12:26:41 >

İlk tercih inönü ama gelmeyebilir sıralama 13k antep gelir diye düşünüyorum

13900 falan değilse gelir hocam çok yükseleceğini sanmıyorum 13500 olarak devam etti bundan önceki iki sene bakalım hayırlısı olsun inşallah tebrik ederim

Teşekkür ederim hocam 13.068 ama inşallah gelir

nereye yerlestiniz hocam?

15-16 bin arası kapatınca gelen pişmanlık hissi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.