Bildirim
İnisignia 1.6 Turbo vs 320D - 320ie
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
insignia acaba makyajlı mı makyajsızmı pek önemi yok eskisi 180 230nm idi yenisi 170 260nm,burdan alınan sonuç 320dnin fazla abartılması bence -
Teknik verileri verecek arkadas yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
insignia küçümsenecek bir araç değil. güçsüz motoru yok. ama 3.20d de öyle. karışık bi durum -
0-100 e bakarak performans yorumu yapılmaması gerektiğini doğrular bir video olmuş
Küçümsediğiniz araba E39 530i ile kafa kafaya yürüyor insignia nedir.
insignia 1.6 turbo 170 ps'in 0-100 ü 9.9saniye azami hız 210
bmw 320d 184 ps 0-100 7.4 saniye azami hız 230
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 5 Temmuz 2014; 20:12:41 > -
Broşürlerdeki teknik verileri okuyabildiğinize sevindim.Asfalt üzerinde maalesef o teknik veriler pek tutmuyor sadece aracın performansı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz teknik verilerle Insıgnıa Benzinli bir araç ve aynı güçte benzinli ve dizel arasında benzinli araç bariz avantajlıdır.Bu nedenle Insıgnıa'nın Geçmesi çok normal. -
arabalar kalkıyor en fazla 400 metre sonra ya ışıga takılıyor ya da başka birşey olup hız kesmek zorunda kalıyor.
bence mesele bir arabanın ilk 400 metrede ne kadar iyi yürüdüğü. Yoksa şehir dışında zaten gideceğin hız belli 140 160 en fazla onuda 1.6 opelde görür rahatlıkla 320d de görür. -
Insıgnia yavaş geçsin 320d yi videoya aldanmayın -
hocam bariz derken ?
bmw 320d 0-100 = 7.4
bmw 320i 0-100 = 7.3 -
insignia'nın geçmesi normal
insignia'daki motor normal atmosferikler gibi değil atmosferikler'de 4000 devir civarında tork başlar
5.000 küsürlerde biter fakat insignia'da tsi 'ye yakın bir motor var turbo beslemeli değil
bildiğim kadarıyla , ama çok başarılı bir motor her ne kadar çok yaksada
Ben maksimum hızlarda da insignia'nın alacağını düşünüyorum 4beygirlik küçük bir
farkı devir aralığındaki esneklik insignia'ya daha da can katacaktır.
iki aracıda alma imkanım olsaydı BMW ' yi seçerdim yakıt daha önemli bence.
1. 'ye para ödülü vermiyorlar sonuçta , o yarışta insignia BMW ' nin 2 katını yaktı deseler inanırım
-
520d olsa neysede.. 320d tıkanıyorsa dicek birşey yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan555
Broşürlerdeki teknik verileri okuyabildiğinize sevindim.Asfalt üzerinde maalesef o teknik veriler pek tutmuyor sadece aracın performansı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz teknik verilerle Insıgnıa Benzinli bir araç ve aynı güçte benzinli ve dizel arasında benzinli araç bariz avantajlıdır.Bu nedenle Insıgnıa'nın Geçmesi çok normal.
Ben diyorumki 530i benzinli bir araçla kafa kafaya yürüyor sen daha insignianın geçmesi normal diyorsun.
O zaman sizin mantığınıza göre insignia'nın 530i yide geçmesi gerekir.
Hiç denemesem inanırdım belki sizeinsignia kesinlikle yüklü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 5 Temmuz 2014; 20:26:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: allstar34
Küçümsediğiniz araba E39 530i ile kafa kafaya yürüyor insignia nedir.
insignia 1.6 turbo 170 ps'in 0-100 ü 9.9saniye azami hız 210
bmw 320d 184 ps 0-100 7.4 saniye azami hız 230
Araçlar drag yapmıyor.Roll yapıyorlar,0'dan kalkış söz konusu değil.60-120 , 80-120 hızlanmalarına bakılmalı
@ahmetnavruz Insignia turbolu,başlıkta da söylendiği gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 5 Temmuz 2014; 20:28:49 > -
Teknik verileri yukarıda başka bir arkadaş istediği için yazdım -
Allah Allah Yav bizim 177 lik 5.20 nin ibresi bile daha hızlı cikar
Sanki gaza basmıyor 3.20D cok daha iyi yürümesi lazım
babamda 5.25 xd
abimde 3.20 xd
bende opel astra j twin turbo var 180 hp
320 gaza basmıyor sanki gitmiyor araba, birde sanırım insignia yüklü yoksa mümkün değil o farklar -
İki arabayı da kullandım. Tek kelime ile imkansız.
quote:
Orijinalden alıntı: MB-CLS
hocam bariz derken ?
bmw 320d 0-100 = 7.4
bmw 320i 0-100 = 7.3
Tork'tan dolayı 320d kalkışta kendini fazla ezdirmesede yüksek Hızlarda Yine 320i'nin çok net daha istekli gideceğine adım kadar eminim. -
Opel'in araçlarından korkun
Kalkışlarda ağırdır doğru ama son viteslerde üst devirlerde müthiş yürürler.
Hatta en iyi yürüyenlerdir.
Eski Astralar bile böyleydi
Benzer içerikler
- passat b7
- hyundai i20 paket sıralaması
- aracı p konumunda terk ediniz uyarısı çözümü
- park lambası ağır kusur mu
- peugeot 508 yorumları
- maextro s800
- hyundai ioniq 9
- bp türkiye"den neden çekildi
- hyundai inster
- tiguan ölçüleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X