Şimdi Ara

İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.589
Cevap
193
Favori
541.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Direkt olarak müşteri hizmetlerine bağlasalar sorunu cozebilirsiniz.Ses kaydı dinletmeleri kötü oluyor.İnternet üzerinden alışverişlere açık mı kapalı kartınız?Kartı tanimladiniz demi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciroc Zee

Direkt olarak müşteri hizmetlerine bağlasalar sorunu cozebilirsiniz.Ses kaydı dinletmeleri kötü oluyor.İnternet üzerinden alışverişlere açık mı kapalı kartınız?Kartı tanimladiniz demi?

evet kart tanımlı n11den falan yapabiliyorum alışveriş fakat dediğim siteden olmuyor malesef hala ses kaydı dinliyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leeu kullanıcısına yanıt
    Sitede 3d şifreleme sistemi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciroc Zee

Sitede 3d şifreleme sistemi olabilir.

var zaten fakat kartım 3d şifrelemeye açık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar karti almadim güvenlik acisindan sikinti yasayan var mi

• 24 ünde memlekettengelsinden siparişim oldu.Ardından aynı gün 7 işlemle gamesultan.com adresinden toplamda 137 tl çekilmiş kartımdan.İtiraz dilekçesi yazdım yolladım.Var mı benzer durumla karşılaşıp iade alabilen.
  • Dostlar aciliyetine binaen soruyorum konuyu okuyamadım. eBay dan ininal kart ile alışveriş mümkün müdür?

• Arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum:
    1)Ben migrosa gidip ininal kart alsam(5 tl kart ücreti +25 tl bakiye yükleme yapsam) bu kartım üstündeki numaraları payeer hesabımdaki kart ekleme bölümüne girsem o para karşılığı dolar hesabımda olur mu?(Banka hesabım yok kredi kartım yok)
    2)Daha sonradan ininal kartıma nasıl para yüklücem tekrar payeer hesabıma aktarmak için?

Lütfen yardımcı olun.1,5-2 aydır payeer hesabıma para eklemeye çalışıyorum.Ancak yapamadım.Yardımcı olursanız bugün girip hemen ininal kart alıcam.
  • Paramara üzerinden yapılan yüklemede sektör ne görünüyor bilgisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz999

Arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum:
    1)Ben migrosa gidip ininal kart alsam(5 tl kart ücreti +25 tl bakiye yükleme yapsam) bu kartım üstündeki numaraları payeer hesabımdaki kart ekleme bölümüne girsem o para karşılığı dolar hesabımda olur mu?(Banka hesabım yok kredi kartım yok)
    2)Daha sonradan ininal kartıma nasıl para yüklücem tekrar payeer hesabıma aktarmak için?

Lütfen yardımcı olun.1,5-2 aydır payeer hesabıma para eklemeye çalışıyorum.Ancak yapamadım.Yardımcı olursanız bugün girip hemen ininal kart alıcam.

Olur, olur da Payeer ayrı komisyon alır İninal ayrı alıyor. İninal yurt dışı alışverişlerinde %9 komisyon alıyor hocam.
  • Bugün migrosta kasada bonus puanım ile ödeme yapmak istedim kasada açık çıkıyor puan ile yükleme yapamıyorum cevabı aldım bunun aslı astarı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asemihc -- 5 Mayıs 2017; 22:29:59 >
  • İninal karta tek seferde 1500 tl atabilirmiyim

• MetavatorR kullanıcısına yanıt
    atamazsın..aylık en fazla 750 ve 300+300+150 olarak aynı günde atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mx0131

atamazsın..aylık en fazla 750 ve 300+300+150 olarak aynı günde atabilirsin

teşekkürler. Olmadı öyle yaparız
  • dermani06 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şekilde ben de yakın zamanda memlekettengelsinden alisveriş yaptım bugün ininal hesabıma baktıgımda gamesultan.com 20.50.20.3.3.2 seklinde para cekmiş hemen itiraz dilekcesi yolladım bakalım ne olacak inşallah geri alırız.

• asemihc A kullanıcısına yanıt
    kasiyer saçmalamış ancak artık puan ile ininale yükleme yapılamıyor sistem engllemiş kasiyer yanımda puan ile ödemeyi seçti ancak pos cihaza gönderilemedi
  • vedat25617 V kullanıcısına yanıt
    ben 4-5 gun once yukleme yapmıstım puanla
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    kasiyerin bilerek beni kandırdığını düşünüyorum çünkü başka migroslar yüklüyor inandırıcı konuşmuştu bende öyle düşündm

• Baylar parçalı yükleme sorununu nasıl hallettiniz, tek kartla işleme geçmiş çoğu migros

• Arkadaşlar geçen sene çıkarttığım kart kaybolduğu için yeni kart çıkardım. Siteye giriş yaparken eski numarama gelen kodu istiyor. Değiştirmek için mail attiğımda adamlara şöyle bir cevap verdiler:

Merhaba,
    Kimliğinizin önlü arkalı resmi,ininal kart numarası, anne kızlık soyadı, isim, soyisim ve imzanızın bulunduğu A4 kağıdına yazılı dilekçenize değişiklik yapılmasını istediğinizi belirten bilgileri de ekleyerek buradan paylaşmanızı rica ederiz.

Şimdi bu bilgileri a4 kağıdına yazıp, fotoğrafını çekip adamlara mı yollayacağım? Kimliğin önlü arkalı resmini nereye yapıştıracağım? Ne yazacağım hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.