Şimdi Ara

İNİNAL KART BİLGİSİ OLANLAR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER İNİNAL KART ALACAGIM NEREDE SATILIOR MU KART KESİN BİLGİ VEREBİLECEK VARMI BAZI MİGROSLAR SATMIYORUZ DİYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: Sneakyq7

BEYLER İNİNAL KART ALACAGIM NEREDE SATILIOR MU KART KESİN BİLGİ VEREBİLECEK VARMI BAZI MİGROSLAR SATMIYORUZ DİYOR

İninal alma paypal kart mi ne cikiyomus ondan al.
    Not: Ben migrosdan almistim. Komisyonu fazla geldi bana. 10 tl lik yukletiyosun 9 lira falan kaliyor. 10 liralik e-pin alamiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 15:49:8 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara al 18 yaşından büyüksen
  • PTT Matikten yüklersen komisyon falan almıyor, en temizi.
  • Pttde 10liraya alıyosun 9lirada yuklu geliyo parayıda pttmatiklerden yuklersin

• Hocam islemleri nasil yapiyoruz sifre falan istiyor ama. Bir kere denemiştim anlayamadım tam olarak. Açıklayabilirmisiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

Hocam islemleri nasil yapiyoruz sifre falan istiyor ama. Bir kere denemiştim anlayamadım tam olarak. Açıklayabilirmisiniz?

Son 4 hanesi şifre olması lazım. Sonra da değiştirilebiliyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormak istediğin herhangi bir şey olursa sorabilirsin ;
    - Ben migros dan aldım
    - Ptt matikden yüklüyorum 0 komisyon
    - İlk alırken para yüklemek mecburi
    - İlk başta kart şifresi kartın son 4 hanesi
    - Aylık 1 Tl komisyon alıyor.
    - Marketlerde vs. denedim hiç bir problem çıkmadı.
    - Gitti gidiyorda steam da ve bir kaç online oyunda denedim yine hiç bir problem çıkmadı.
    - PayPal a kart girişi yaptım paypal ile de sorunsuz olarak kullanabiliyorum. Kısacası kartın bir sıkıntısını görmedim şu ana kadar öyle komisyonda almıyor yıllık 12 tl.
  • Migros dan aldım. 5 tl kart ücreti aldılar.
    Ptt matik ten yükletiyorum. Ordan para kesmiyor. 10 TL yüklettim 9 tl oldu meselesi de aylık kart kullanım ücreti kesiyor. Ay içerisinde kartı kullanmazsanız kesilmiyor.

Gittigidiyor gibi sitelerden bolca alışveriş yaptım. Hiç sıkıntı çıkmadı.
  • BEYLER ALDIM KARTI ONAYLATTIM HEPSİ BURADA DAN İŞLEMCİ SOGUTUCUS ALACAGIM HERŞEYİ GİRİYORUM BANKA TARAFINDAN ONAYLANMADI DİYOR HERŞEY VAR BAKİYE FELAN YETİYOR SİTEDE BİRAZ ARAŞTIRDIM 3D SECURU EN EZ 24 SAAT İÇİNDE ACILACAKTIR YAZIYOR TAM OLARAK ANLAMADIM KARTI 24 SAAT SONRA MI KULLANABİLECEGİM ?
  • quote:

BEYLER ALDIM KARTI ONAYLATTIM HEPSİ BURADA DAN İŞLEMCİ SOGUTUCUS ALACAGIM HERŞEYİ GİRİYORUM BANKA TARAFINDAN ONAYLANMADI DİYOR HERŞEY VAR BAKİYE FELAN YETİYOR SİTEDE BİRAZ ARAŞTIRDIM 3D SECURU EN EZ 24 SAAT İÇİNDE ACILACAKTIR YAZIYOR TAM OLARAK ANLAMADIM KARTI 24 SAAT SONRA MI KULLANABİLECEGİM ?

Valla ben kartı bir tek Steam'de kullandım. Yükleme yaptıktan sonra eve gelip direkt kullanmıştım.
  • quote:

BEYLER ALDIM KARTI ONAYLATTIM HEPSİ BURADA DAN İŞLEMCİ SOGUTUCUS ALACAGIM HERŞEYİ GİRİYORUM BANKA TARAFINDAN ONAYLANMADI DİYOR HERŞEY VAR BAKİYE FELAN YETİYOR SİTEDE BİRAZ ARAŞTIRDIM 3D SECURU EN EZ 24 SAAT İÇİNDE ACILACAKTIR YAZIYOR TAM OLARAK ANLAMADIM KARTI 24 SAAT SONRA MI KULLANABİLECEGİM ?

Ben 34 saat beklemistim acilmasi gec oluyor 3d secure için ing bank felan oluyor yardimi banka 1 2 gun bekletiyor yani

• arkadaşlar sorum olacak ininal kartı paypala tanıtıp amazondan sıkıntısız alışveriş yapılıyor mu bir de bilyoner nesine gibi iddaa sitelerde kullanabilirmiyim hesabı?
  • Konusu açılmışken sorayım
    1.Paypal da kart alım komisyon aylık işletim vs. ücretleri ne kadar?
    2.Paypal için herhangi bir kredi kartı vs. ihtiyaç var mı?
    3.Paypaldaki paramızı çekebiliyormuyuz veya çekebiliyorsak nereden çekebiliyoruz?
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

quote:

BEYLER İNİNAL KART ALACAGIM NEREDE SATILIOR MU KART KESİN BİLGİ VEREBİLECEK VARMI BAZI MİGROSLAR SATMIYORUZ DİYOR

Not: Ben migrosdan almistim. Komisyonu fazla geldi bana. 10 tl lik yukletiyosun 9 lira falan kaliyor. 10 liralik e-pin alamiyosun

18 yaşının altında olanlar alabiliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

quote:

quote:

İninal icin gerekirse 5 yaşında olun gene alırsınız.
    Paypal kart için 15 yaşını doldurmak gerekiyor.

• arkadaşlar bu ininal kart ve paypal kartı biri bana anlatabilir mi?*
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnlTrn12

arkadaşlar sorum olacak ininal kartı paypala tanıtıp amazondan sıkıntısız alışveriş yapılıyor mu bir de bilyoner nesine gibi iddaa sitelerde kullanabilirmiyim hesabı?

Paypalı onaylatıp amazondan alışveriş yapabilirsin ama iddaa sitelerinde kullanamazsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

quote:

quote:

İninal icin gerekirse 5 yaşında olun gene alırsınız.
    Paypal kart için 15 yaşını doldurmak gerekiyor.

Paypal nasıl ve nereden alınır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.