Şimdi Ara

Inglourious Basterds (2009) | Quentin Tarantino (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
2
Favori
20.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gitmeyen quentin tarantino hayranları koşa koşa gitsin diyorum

acayip sevdim filmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

filmden geldim şimdi.güzel film olmuş ama 8.7 biraz fazla gibi.en fazla 8 lik bir film.albay götürmüş filmi on numara oyunculuk çıkarmış kimse artık.brad den daha çok etkilemiş filmi

albay dediğiniz "yahudi avcısı" ise gerçekten çok iyi iş çıkarmış. diğer karakterlerden çok daha baskın durumda.
    ama sonunda kötü harcadılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 26 Ağustos 2009; 22:51:31 >
  • nayn nayn nayn nayn yes yes yes yes
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigehalil

quote:

filmden geldim şimdi.güzel film olmuş ama 8.7 biraz fazla gibi.en fazla 8 lik bir film.albay götürmüş filmi on numara oyunculuk çıkarmış kimse artık.brad den daha çok etkilemiş filmi

albay dediğiniz "yahudi avcısı" ise gerçekten çok iyi iş çıkarmış. diğer karakterlerden çok daha baskın durumda.

özellikle yemek yeme sahnesi feciydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: adigehalil

quote:

evet tam yahudi avcısı ama ha

• izledim. güzel filmdi. severdim tarantino'yu. oyunculuk güzel. ama mizahi yön ve brad pitt unsuru filmi güzel kılmada en önemli etken. yer yer sıktı beni, ama gayet güzel diyebilirim. 10 üzerinden 8 lik bir film bence.
  • 3 saatmiş galiba film ? 2 ara veriolardır heralde 3 saatlik film de
  • Şu an indiriyorum. %84 indi. 30 dakika sonra izlemeye koyulacağım. Yorumlara bakılırsa güzel bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

Şu an indiriyorum. %84 indi. 30 dakika sonra izlemeye koyulacağım. Yorumlara bakılırsa güzel bir film.

yazık ediyorsun filme git sinemada izle.
  • filmin daha ilk chapterı bitiriyor zaten olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrathchild

quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

Şu an indiriyorum. %84 indi. 30 dakika sonra izlemeye koyulacağım. Yorumlara bakılırsa güzel bir film.

yazık ediyorsun filme git sinemada izle.

Doğru söylüyorsun. Sinemaya gidip izlemek gerekli. Bu şekilde anlaşılmadı zaten
  • Arkadaşlar bende bir Tarantino hayranı olarak filmi bugün izledim geldim.Bir eleştirmenin dediği gibi ''Bizim Tarantino denen delinin marifetleri aynen sürüyor''Her zamanki gibi ayrıntılar ve uzayıp giden diyaloglar...Film bir ara iyice yavaşlıyor ama sonra yine ruhunuzu okşayan sahnelerle gönlünüzü fethediyor.Filmin adı Soysuzlar Çetesi ama bence soy''sus''lar çetesi olsa daha iyi olacakmışÇünkü çeteye çok fazla rol verilmemiş.Söylemek istediğim son 2 şeyden 1.cisi Nazi Albay Hans Landa’nın (Christoph Waltz) muhteşem oyunculuğu ve Brad Pittin aksanı ve kendilerini İtalyan olarak tanıtırken çenesini Marlon Brando gibi yapması(The Godfather).Filme 10 üzerinden 8,5 veriyorum.
    İyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 27 Ağustos 2009; 23:13:15 >

• Bugün izledim kesinlikle müthiş bi film

Özellikle final sahnesi etkileyici..tavsiye ederim herkese
  • Kesinlikle izlemem gerek..

Tv'de fragmanını görmeden bikaç önce, Brad'in niye hiç tarih filmi yok diye düşünmüştüm. (varsa da ben bilmiyorum.) 2 gün geçti bi baktım, Hitler nein nein nein diye bağrıyor ardından Brad ow yes yes yes diyor. Dedim eyvallah..
  • Açıkçası 2. dünya savaş filmleri, ABD, yahudi lobisi tarzı konulardan gına geldiği için ben çok sevmedim.
    Yine aynı sarmal içerisinden çıkan bir film. Ortada bir samimiyetsizlik var.

Bugünlerde sinemada güzel film yok ne izleyeyim diyorsanız gidip izlenebilir. (Ya da indirip)
    Ama çok büyük bir beklenti içerisinde olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narkolepsi

Kesinlikle izlemem gerek..

Tv'de fragmanını görmeden bikaç önce, Brad'in niye hiç tarih filmi yok diye düşünmüştüm. (varsa da ben bilmiyorum.) 2 gün geçti bi baktım, Hitler nein nein nein diye bağrıyor ardından Brad ow yes yes yes diyor. Dedim eyvallah..

truva vardı brad'in tarihi filmi.
  • Sinemada izledim gayet keyifli bir yapımdı Torrent düştümü
  • filmi indirdim ama altyazı bulamadım...ne zaman çıkar?
  • Fragmanından anladığım kadarıyla baya matrak bi film.
    Özellikle Hitlerin Nein , nein , nein Brat Pitt'in ow yes,yes,yes deme sahnesinde öldüm gülmekten
  • Filmi TS sürümü ile harcamayın bence, ya bekleyin ya da sinemada izleyin.

quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

Açıkçası 2. dünya savaş filmleri, ABD, yahudi lobisi tarzı konulardan gına geldiği için ben çok sevmedim.
    Yine aynı sarmal içerisinden çıkan bir film. Ortada bir samimiyetsizlik var.

Bugünlerde sinemada güzel film yok ne izleyeyim diyorsanız gidip izlenebilir. (Ya da indirip)
    Ama çok büyük bir beklenti içerisinde olmayın.

Aksine, büyük beklenti içine girin derim.Gayet güzel bir film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 28 Ağustos 2009; 1:15:03 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.