Şimdi Ara

Inglourious Basterds (2009) | Quentin Tarantino (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
2
Favori
20.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragman güzel.Brad süper ya sırf onun için izlenir.
  • şu brad i hiç sevmem
  • Soysuzlar Çetesi
    21 Ağustos ta sinemalarda
  • tarantino'ya gıcık olsam da brad pitt'in performansı için izlenir gibi duruyor.
  • Yarın sinemalarda
  • Yarın geliyo..Cumartesi günü gidip sinemada izlemeyi düşünüyorum..İnş. güzel bi film olur da hayal kırıklığıana uğratmaz ..
  • Seviyorum Quentin Tarantino'nun filmlerini
  • Yarın gidip izleyeceğim, yorumlarımı yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Squirrel

Seviyorum Quentin Tarantino'nun filmlerini

Bende tam tersi hiç bi filmini sevmedim şu ana kadar ama bu güzel olabilir..
  • Bugün öğlen izlemeyi düşünüyorum ben de, film 2,5 saat bu arada.
  • Yakın zamanda gitmek istediğim filmlerden biri. Quentin Tarantino olur da izlenmez mi hiç? Reservoir Dogs havasında olursa harika ama olacağını zannetmiyorum. Daha bi' aksiyon olacak gibi. Çok merak ediyorum gerçekten. Brad Pitt'i de çok severim gerçekten. Burn After Reading hariç kötü filmini izlemedim. 10 Numara film olur gibi..umarım
  • Filmi izledim, geldim. On numara film yapmış yine Tarantino. Bazı sahneleri haddinden fazla uzatmış ama bu sahneleri izlerken sizin de karakterle birlikte sinirleriniz bozuluyor.
    Onun haricinde heyecanlı, komik, az aksiyonlu, kanlı, bol ölümlü bir QT filmi.

Anlamadığım bir yer var ama.

Donny ile Omar sinemada bilerek ölüme mi gittiler?
  • Film güzeldi ama her tarantino filmi gibi yine çok diyalog vardı Açıkcası diyalogların cok olması filmin hızını biraz kesti.
  • Filmi öğlen izledim ben de.Ortasında biraz sıkıcı olsa da sona doğru gayet güzeldi, beklentilerimi kesinlikle karşıladı Tarantino.8,5/10

Sonundaki Alman rütbelilerin sinemada katledildiği bölüm süperdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 21 Ağustos 2009; 23:32:22 >
  • Ben daha izlemedim ama dediğiniz gibi uzun diyaloglar varsa, Reservoir Dogs'a benziyor mu diye bir soru soracağım. İzleyenler bilir, mükemmel bir sonu vardır filmin. Eğer bu da öyleyse gerçekten izlenmeye değer.
  • bekliyoz bakalım
  • Yok mu bugün izleyen?

8.6/10 7,921 votes

Top250 #106
  • 9a kadar yolu var
    dün ben baktığımda 8.4'tü

filmin beğenmediğim tek yanı 13 gestepo subayını öldüren adam gibi piskopat bir karakter yarattıktan sonra adamın tek bir kelime etmemesi, aynı zamanda sopayla öldüren eli roth abimizin karakteri de çok geri plandaydı, bi nevi figüran gibi kaldılar, keşke daha fazla izleseydik bu psikopatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigknife

9a kadar yolu var
    dün ben baktığımda 8.4'tü

filmin beğenmediğim tek yanı 13 gestepo subayını öldüren adam gibi piskopat bir karakter yarattıktan sonra adamın tek bir kelime etmemesi, aynı zamanda sopayla öldüren eli roth abimizin karakteri de çok geri plandaydı, bi nevi figüran gibi kaldılar, keşke daha fazla izleseydik bu psikopatları

Katılıyorum, daha çok görsek iyi olurdu.

İncelemeler genelde A ve B yani çok iyi.
    http://www.traileraddict.com/tags/inglorious-basterds/reviews

Bir tane 0.5/5 veren var, Christoph Waltz'ın oscar adayı oyunculuğu bile 10 üzeriden 5 eder, dikkat çekmek için yapmış herhalde gerizekalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 23 Ağustos 2009; 3:22:46 >

• Film mükemmeldi özellik Tarantino'nun olması zaten baştan salya akmasını sağlıyor.Adam resmen sanat yapıyor millet de izliyor.Farklı bir tarz farklı senaryo biraz kara mizah ve mükemmel müzikle oyuncuların dans edişi işte bir Tarantino klasiği SOYSUZLAR ÇETESİ..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.