Şimdi Ara

Inglourious Basterds (2009) | Quentin Tarantino (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
2
Favori
20.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarantino'yu seven, her yaptığı filmi izleyen, çalışmalarını takip eden biri de pekala bu filmi beğenmeyebilir. Örnek: Ben

Sanırım bunun sebebi beklentimin çok daha yüksek olmasıydı ama kesinlikle Tarantino'ya yakışmadığını düşünüyorum.
    Tarantino'nun filmlerini karıştırıp versek birine (Tarantino'yu hiç bilmeyen ve tanımayan birisi) ve desek ki ilk dönem eserlerinden birisi hangisi olabilir diye sorsak "Inglourious Basterds" başlarda gelecektir bana göre.
  • Cevahirde 15:45 seansına geç kaldığımız için giremedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-Zee AKA Contecau -- 5 Eylül 2009; 18:32:51 >
  • Arkadaşlar neredeyse bütün sitelerde online türkçe altyazılı hali gelmiş.
    Fakat bu Türkçe Altyazıyı nereden bulmuşlar? Hangi siteden bilen var mı?

Aklıma başka bir şey geldi.
    Acaba birisi bu çeviriyi yapıp bu online film sitelerine satıyor olmasın sakın?

Çünkü hepsindeki çeviri aynı ama txt dosyası ellerinde belli ki.
    Hepsi kendine göre videonun içine gömmüş.

Fontlar, renkler farklı.

Ama siteleri birbiriyle hiç alakası yok gibi ya da bütün o çok farklı siteleri tek bir yer yönetiyor gibi.
    Çok ilginç gerçekten de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.089 -- 5 Eylül 2009; 23:49:47 >
  • Tarantino'yu bilmeyen bu film hakkında yorum yaparsa 5/10'un üzerine çıkamaz. Ama bu adamın tarzını seven biri (ben) olarak verdiğim not:

8/10
  • bugün türkçe alt yazı ile izledim. tarantino filmlerini severim, bu filmide sevdim. konuşma sahneleriyle beni kendine bağlayan az filmlerden biri diyebilirim. genelde çok konuşma geçiyorsa kapatır çıkarım veya uykum gelirdi.

ilk başta Adolf Hitler'i çok yanlış tasvir ettikleri için biraz sinirlendim ancak bu filmin zaten ciddi bir yapım olmadığı bilerek devam ettim. Son kısımlarda ise gittikçe sinirlendim ve son sahnede aşırı derece Nazi'lerin tarafını tutmaya başladım.

Nedendir bilmem ama bu film bana direk Nazi tarafına hak vermemi sağladı. Heralde bu dünyada Naziler kadar şanssız başka askerler yok. Dünyada ne kadar insan varsa maaşallah hepsi nazilari süper şekilde bilip, o günleri yaşayıp nefret ediyor onlardan.

___

neyse genel olarak filme bakarsak film basit bir nazileri karalayan yapımdan başka hiçbirşey değil.

eğlencelide sayılır ama çok ahım şahım birşey değil film. izlenebilir.

benim puanım 7/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofistike Sinist -- 7 Eylül 2009; 18:27:50 >

• abartmayın şu filmi,izledim bu kadar övülmeyi hakeden bir film değil.
  • IMDB 35 sirada

8.7/10 52,574 votes
    Top 250: #35
  • Tarantino'nun hiç bir filmini beğenmedim şu ana kadar, bunuda yakında izleyecem çok büyük beklentiye girmiyim ben..
  • İnanılmaz bir filmdi. Tarantino klasiği zaten ne denilebilir ki.

Omar Ulmerin Hitlerin kafaya şarjör boşalttığı sahne mükemmeldi
  • Tarantinonun kendisinden de filmlerinden de hazzetmem ama bu filmi bir baska yapmis. Belki ilk kez (benim bildigim) tarihe el atmasindandir belki de nazilerin kaka oldugu her filmi begenmemdendir.

Ama gercekten apayriydi. Kesinlikle sinemada izleyin..

Soru: Basinda mike myers in adi gecti ama ben kendisini goremedim, ya da taniyamadim mi desem. Kimi oynuyodu o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derZyklus -- 8 Eylül 2009; 18:02:46 >
  • Arkadaşlar sinemaya para ve zaman ayıramam şu sıralar. Filmleri gece izlerim normalde. Ama bu filmi gerçekten çok merak ediyorum. TS versiyonunu izlesem çok mu yazık ederim filme?

Bu gece izleyesim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Arkadaşlar sinemaya para ve zaman ayıramam şu sıralar. Filmleri gece izlerim normalde. Ama bu filmi gerçekten çok merak ediyorum. TS versiyonunu izlesem çok mu yazık ederim filme?

Bu gece izleyesim var.

Herhangi bir filmi TS izleyince yazık etmiş olursun zaten bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Arkadaşlar sinemaya para ve zaman ayıramam şu sıralar. Filmleri gece izlerim normalde. Ama bu filmi gerçekten çok merak ediyorum. TS versiyonunu izlesem çok mu yazık ederim filme?

Bu gece izleyesim var.

Herhangi bir filmi TS izleyince yazık etmiş olursun zaten bence.

Katılıyorum. TS film izlemeyeli çok çoook uzun zaman oldu. Ama bu filmi izle diyor içimden bir ses, merak ediyorum.

• R5 çıksa keşke
  • alman subay landa rolündeki aktör resmen döktürmüş.filmin sonunu beğenmediğimi söyleyebilirim.
  • Evet kül yutmaz modundaydi :)
  • OYUN İÇİNDE OYUN OLAN Bİ FİLM...

Yahudilerin Filistinlilere yaptığı katliamı düşünmeden bu filmi seyredersek eğer film hakkında daha objektif bi görüşe varırız...
    Bence film seyredilesi filmler ve arşivlenmesi gereken filmler arasında...
    İnsanı sıkmıyor... Hele filmin ilk bölümü çok etkileyici....(Yahudilere karşı antipatiklikten kurtularak seyredin ama)...
    Brad pitt filmin içinde aslında o kadar da çok bi rol üstlenmiyor...

Alman subayı eleman iyi oynamış...

Sonuç olarak:

Heralde bu filmin senaryosunu yahudi biri yazmıştır. diye düşündürdü...

Ama film kesinlikle seyredilmesi gereken bi film...
  • Valla helal olsun. Çok sağlam olmuş film. Ben çok beğendim.
  • Yarın gitmeyi düşünüyorum bende.Yorumlar güzel.
  • Kızla gidilir mi bu filme?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.