Şimdi Ara

Inglourious Basterds (2009) | Quentin Tarantino (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
2
Favori
20.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koobee24

quote:

Orijinalden alıntı: Narkolepsi

Kesinlikle izlemem gerek..

Tv'de fragmanını görmeden bikaç önce, Brad'in niye hiç tarih filmi yok diye düşünmüştüm. (varsa da ben bilmiyorum.) 2 gün geçti bi baktım, Hitler nein nein nein diye bağrıyor ardından Brad ow yes yes yes diyor. Dedim eyvallah..

truva vardı brad'in tarihi filmi.

Yuh nasıl unuttum bunu..

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

Açıkçası 2. dünya savaş filmleri, ABD, yahudi lobisi tarzı konulardan gına geldiği için ben çok sevmedim.
    Yine aynı sarmal içerisinden çıkan bir film. Ortada bir samimiyetsizlik var.

Bugünlerde sinemada güzel film yok ne izleyeyim diyorsanız gidip izlenebilir. (Ya da indirip)
    Ama çok büyük bir beklenti içerisinde olmayın.

bu filmi sıradan bir 2. dünya savaşı filmi olarak görmek yürek ister

büyük beklentiyle gittim,karşılığını aldım..

bu arada bikaç linkten indirdim ama hepsi sinema çekimi çıktı,normalini bulan olursa en yakın zamanda pm bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ´ Raéγ -- 28 Ağustos 2009; 2:12:11 >

• 2 gün önce izledim filmi.eğer tarantino'yu takip eden biriyseniz beğenmemeniz çok güç bence:).beğenmeyen arkadaşlar ya tarantino'nun fimlerini izlememişler ya da tarzını sevmiyorlar.şahsen film oldukça tatminkardı.sabırsızlıkla beklediğim bir filmdi,ki ne zaman sabırsızlıkla bir filmi beklesem genelde hayalkırıklığı olur-:) ; fakat bu sefer gerçekten memnun olmuş bir şekilde çıktım sinemadan.izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.özellikle sinemada
  • Arkadaşlar film sinema ya gidip izlenecek kadar güzel mi yoksa indirmek daha mı mantıklı bu ara iyi film çıkmıyor.
  • Arkadaşı Pulp Fiction-Rezervuar Köpekleri-Death Proof-Kill Bill filmlerini sevdiysen buna aşık olursun git izle sinemada özellikle filmin müzikleri mükemmel....
  • Cok güzel bir filmdi. Public Enemies , Ice Age den sonraki bu yaz gittiğim 3 . filmdi . Tarantino normal çizgisinden biraz çıkmış , az kan daha cok sanat yakın cekim calısmıs . Bence güzelde olmuş. Biraz da fantastik bir yapım olmuş özellikle sonuyla :D , Zaman geçirmek için çok hoş bir film + 3 saat filandı heralde baya uzun sürmüştü. Blueray i cıkar cıkmaz alınması gereken bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soultrex

Arkadaşlar film sinema ya gidip izlenecek kadar güzel mi yoksa indirmek daha mı mantıklı bu ara iyi film çıkmıyor.

Bana göre DVD'de izlenecek bir film.
    IMBD'de yine çoşmuş durumda fakat yakında görürüz hep birlikte puanı kesinlikle aşağı inecektir, ilk 250'den çıkacaktır.
    Suni bir pompalama var. Ama şu da var bu dönemde ortada gerçekten güzel bir film yok kesinlikle.

Vizyonda dolu çöpler arasında bir vaha gibi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

quote:

Orijinalden alıntı: soultrex

Arkadaşlar film sinema ya gidip izlenecek kadar güzel mi yoksa indirmek daha mı mantıklı bu ara iyi film çıkmıyor.

Bana göre DVD'de izlenecek bir film.
    IMBD'de yine çoşmuş durumda fakat yakında görürüz hep birlikte puanı kesinlikle aşağı inecektir, ilk 250'den çıkacaktır.
    Suni bir pompalama var. Ama şu da var bu dönemde ortada gerçekten güzel bir film yok kesinlikle.

Vizyonda dolu çöpler arasında bir vaha gibi. :)

Başlangıç puanı 8.0'di filmin. Tarantino'nun en büyük fanlarından biri olarak. Ah ulan ah sinemada izleyemiyorum ya içim gidiyor.

• Alt sıralara inebilir belki ama Top 250'den asla düşmez film.
  • Beklentiyle gittim filme ama umduğumu buladım ne yazık,İlginç herkes çok beğenmiş,ben beğenmedim filmi yarısında çıktım.Arada benim için zaman kaybı olrak düşündüm ayrıca, Valkyrie bence daha iyiydi.

Filim gereksiz şiddet ve konu hafifti bence, Konu anladığım kadarıyla böyle: naziler yahudileri öldürürler (ki bnc haklı nedenleride var,nekadar insanlık dışıda olsa,tasdik etmiyorum tabiki,humanist biriymdir biryere kadar o ayrı), amerika dan bir grup asker birliği oluşturulur,bunlar piskopattır kafa derisine kadar keserler,asıl amaçları (korku ortamı yaratmak)psikolojiktir.......
    Bu mudur senaryo? :S

Biraz geniş düşünmeyi,beyninizi geliştirmeyi öğrenin,holywood dan kurtarın kendinizi.

Ayrı açıkca nazi nefreti yaratmaya çalışan bir film(her 2.dünya savaşı abd filmi gibi),adamın yemek yiyişini bile tiksindirici hale getirmişler,ama bu çete çok coool demi beyler!? hitler hiç benzememiş,konuşmasıda olmamış nese böle şeyler....siz 10 vermeye devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 29 Ağustos 2009; 22:02:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Beklentiyle gittim filme ama umduğumu buladım ne yazık,İlginç herkes çok beğenmiş,ben beğenmedim filmi yarısında çıktım.Arada benim için zaman kaybı olrak düşündüm ayrıca, Valkyrie bence daha iyiydi.

Filim gereksiz şiddet ve konu hafifti bence, Konu anladığım kadarıyla böyle: naziler yahudileri öldürürler (ki bnc haklı nedenleride var,nekadar insanlık dışıda olsa,tasdik etmiyorum tabiki,humanist biriymdir biryere kadar o ayrı), amerika dan bir grup asker birliği oluşturulur,bunlar piskopattır kafa derisine kadar keserler,asıl amaçları (korku ortamı yaratmak)psikolojiktir.......

Biraz geniş düşünmeyi,beyninizi geliştirmeyi öğrenin,holywood dan kurtarın kendinizi.

Ayrı açıkca nazi nefreti yaratmaya çalışan bir film(her 2.dünya savaşı abd filmi gibi),adamın yemek yiyişini bile tiksindirici hale getirmişler,ama bu çete çok coool demi beyler!? hitler hiç benzememiş,konuşmasıda olmamış nese böle şeyler....siz 10 vermeye devam edin.

Valkyrie farklı bu farklı.Birincisi Tom Cruise çok sevdiğim bir oyuncu olmasına rağmen o filmdeki oyunculuğu beş para etmezdi bence.
    senin konu dediğin yer sadece 2.bölüm.Çoğu tartıştığım kişi çetenin filmde neden bukadar az göründüğünü söylüyor.çete 5 bölümde de aktif olsaydı
    hakkatten amerikan yanlısı nazileri kötüleyen bir film diyebilirdim ama bence böyle bir durum yok.bir sürü nazi öldü diye nazileri kötülüyor demek yanlış bence.ki tarihi bir filmde değil hayal ürünü bir konu ve bence harikaydı.Hitler konusunda sonuna kadar katılıyorum iğrenç bir Hitlerdi.(bana göre belkide tek eksik yanı buydu).Beyin geliştirme konusunda birşey söylemiyorum...seviyesiz bir ortam olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sallow

2 gün önce izledim filmi.eğer tarantino'yu takip eden biriyseniz beğenmemeniz çok güç bence:).beğenmeyen arkadaşlar ya tarantino'nun fimlerini izlememişler ya da tarzını sevmiyorlar.şahsen film oldukça tatminkardı.sabırsızlıkla beklediğim bir filmdi,ki ne zaman sabırsızlıkla bir filmi beklesem genelde hayalkırıklığı olur-:) ; fakat bu sefer gerçekten memnun olmuş bir şekilde çıktım sinemadan.izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.özellikle sinemada

budur. bazıları tarafından beğenilmeme sebebi.

• Tarantino sevenler için güzel film tarantino yapmış gene işiniayrıca lea seydoux filmin başında 5 saniye gözüksede yetti benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrathchild

quote:

Orijinalden alıntı: sallow

2 gün önce izledim filmi.eğer tarantino'yu takip eden biriyseniz beğenmemeniz çok güç bence:).beğenmeyen arkadaşlar ya tarantino'nun fimlerini izlememişler ya da tarzını sevmiyorlar.şahsen film oldukça tatminkardı.sabırsızlıkla beklediğim bir filmdi,ki ne zaman sabırsızlıkla bir filmi beklesem genelde hayalkırıklığı olur-:) ; fakat bu sefer gerçekten memnun olmuş bir şekilde çıktım sinemadan.izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.özellikle sinemada

budur. bazıları tarafından beğenilmeme sebebi.

Tarzınıda filmlerinide severim ama bu film de bişey eksik olmuş sanki

• Brad Pitt'in tipine bak.
  • Gitmeyi düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Beklentiyle gittim filme ama umduğumu buladım ne yazık,İlginç herkes çok beğenmiş,ben beğenmedim filmi yarısında çıktım.Arada benim için zaman kaybı olrak düşündüm ayrıca, Valkyrie bence daha iyiydi.

Sen beynini geliştir geniş düşün ve hergün birtane "Esaretin Bedeli" gibi filmler yap bizde izleyelim tamam mı

Oha yoruma bak:S (şikayet edildin ayrı mesele)

Burda böle yap falan demek kolay tabe:S tr de imkanlar belli,ayrıca benim 3 adet filim-kitap senaryom vardır,niye anlatıyorumki anlamıcak neyse hazırlıyorum bir şeyler yane.

Geniş düşün fln demişsin sanırım beni sağcı falan sandın ve solcusun ve gaza geldin 3sn de
    Yazık. uuuu

neyse bitti zaman kaybediyorum.

@özzer
    Haklısın ben birşey demiyorum, o sözüm geneldi zaten;) yane filmi sevenlere falan değildi öyle hakaret falan etmem ben hem:) Genel derken tr nin durumu-seviyesi ortada anladın sen hocam;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 1 Eylül 2009; 23:53:42 >

• ben hiç beğenmedim ya az kalsın uyuyordum çok iğrenç ötesi idi bence beklediğimin çok çok çok altında çıktı :S
  • quote:

filmin 2. yarısını izlemediysen böyle konuşmaya pek hakkın yok..

@LeanBack üstte arkadaşın dediği gibi bu film tarantino'yu ve tarzını sevenler için güzel bi film,onu sevmiyosan uyuman normaldir..

bu arada şu filmin linkini bulan kimse yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ´ Raéγ -- 2 Eylül 2009; 12:08:44 >

• Tarantino'yu sevmeyen ve tarzını beğenmeyenlerin filmin yarısında çıkması ya da uyuması normal.Ancak o uyukladığınız sahnelerin hemen hemen çoğunda insan ayrı bir haz alıyor.Örnek:Ben
    Filmin yarısından sonrasını da izlemeyenler neye göre yorum yapıyor o da ayrı bir konu.
    Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.