Bildirim
Ingiltereden slim'i bugun aldım.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: LexisOrAlv
Evet arkadaşlar 229 Pounda Slim 250 GB + Alan wake + Modern warfare 2 + Just cause 2 aldım HMW Den,henüz açmadım dönünce açıcam RDR alıcam 35 pound fazla göründü ama alıcam yarına bide fifa 10 düşünüyorum , bilgilendirme oolsun diye açtım daha ne gibi bi oyun alabilirim ?
hayırlı olsun hocam bende ingiltereden alıyorum yaklaşık bir ay sonra kadar.ama benim ki 189 stg .Sen iyi fiyata almışsın o oyunlarlaiyi günlerde kullan
-
Kutuyu açtıkdan sonra bana pm atarsan memnun olurum. Ne gibi artıları eksileri var diye -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:22 > -
Valla bedava ya, hay ben bu gümrüğün.
Hayırlı olsun. -
FIFA 10 alma bennce 11 i bekle derim ... -
11 i beklemem diyosanda fifa 10 değilde wc al -
SS koy. -
Sakın FIFA 10 ya da WC 2010 alma. FIFA 11 çıkacak 2 ay sonra. Acelesi yok. Diğer oyunlarını oyna bol bol. -
Gümrük demişken aklıma geldi.Gümrükteki fiyat sınırı en son ne oldu?
Yurtdışından kargoyla gönderilen malın gümrükte takılmaması için ürünün 150 avrodan ucuz mu olması lazımdı? -
Bizimkilerde oyunsuz vs.. SLIM'e 850 TL istesinler. Ülkemizde de kapitalizmin doruklarına ulaşabiliyoruz... -
quote:
Orijinalden alıntı: Sea_wolf
Bizimkilerde oyunsuz vs.. SLIM'e 850 TL istesinler. Ülkemizde de kapitalizmin doruklarına ulaşabiliyoruz...
Adamlar ne yapsın o vergisi bu vergisi çöp vergisi nefes alsan vergi alıyolar gümrükte. -
ortalama 700tl'ye geliyor...az da değilmiş hani ama oyunlar süper -
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Valla bedava ya, hay ben bu gümrüğün.
Hayırlı olsun.
kardes siparişle getirtirsen ingiltereden gümrük ödemiyorsun sadece kargoyu ödüyorsun adamlar 40 poundluk hediye yazısı asıyor kutunun üstüne anlaşmalı hep e-bayden bakabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
Gümrük demişken aklıma geldi.Gümrükteki fiyat sınırı en son ne oldu?
Yurtdışından kargoyla gönderilen malın gümrükte takılmaması için ürünün 150 avrodan ucuz mu olması lazımdı?
Yurt dışından sipariş werirsen kargo ücreti ödersin gümrük ödememek için e-baydeki satıcılar kutunun üzerine 40 dolarlık yada poundluk hediye yazısı asıyor hocam -
SS isteriz Bari gözümüz doysun
-
quote:
Orijinalden alıntı: great_cnta
ortalama 700tl'ye geliyor...az da değilmiş hani ama oyunlar süper
572 tlye denk geliyor :D -
Anladık İngiltere'desin ve ucuza navale düzebiliyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertleo
quote:
572 tlye denk geliyor :D
o nası oluyo ? -
quote:
Orijinalden alıntı: yusei
quote:
Orijinalden alıntı: Mertleo
quote:
572 tlye denk geliyor :D
o nası oluyo ?
229 pound diyor ya yani sterlin sen ona 230 pound de .Pound kuru 2.5 tl 230 x 2.5= 575 e falan denk geliyor ki poundun kuru değişiyor bazen düşüyor bazen yükselior
Benzer içerikler
- kahraman konsol güvenilir mi
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- ps5 mario benzeri oyunlar
- xbox çocuk oyunları
- xbox 2 kişilik oyunlar
- witcher 1 remake
- witcher 4 ne zaman
- skyrim 6 ne zaman çıkacak
- god of war xbox
- hikayeli oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X