Şimdi Ara

İngiltere'demi yoksa Amerika'da mı yaşamak daha kolay ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler ?



  • Bana gore İngiltere daha guzel gorunuyor.Sut gibi bembeyaz kizlari yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abd

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uk
  • Kolay yaşamanın ülkeyle bir alakası yok. Amerika'da da, İngiltere'de de, Türkiye'de de, Kenya'da da rahat yaşabilirsin.


    Eğitim seviyen, maddi durumun, sosyal statün hepsi bunda etkendir. Amerika'da İngiltere'de milyonlarca işsiz ve evsiz insan var. Sokaklarda yaşıyorlar. Çöp karıştırıp karınlarını doyuruyorlar.

    Dil bilmeyip kaçak gidersen sen de öyle olursun zaten. Önemli olan adam akıllı kariyer yapıp ''davet edilmek''.
  • İngiltere'de daha çok güzel kız var
  • İngiltere'de daha rahat yaşarsın ama Amerika opportunity yo!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş bulmak amerika'da daha kolay diyorlar.
  • ingiltere
  • Amerika çok uluslu bir devlet olduğu için kolay kaynaşırsın insanlarına. İngilizler çok daha ırkçı olurlar zorluk çekersin
  • Amerika diye düşünüyorum sonuçta farklı kültürlerden çok fazla insan var ve aradığın her şeyi kolayca bulabileceğin bir ülke.
  • Amerika tabii ki. Hem sosyal açıdan(amerika'da amerikalı yok zaten) hem maddi olarak da ingiltere daha zorlu diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abd çok daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Magna_Carta

    Amerika çok uluslu bir devlet olduğu için kolay kaynaşırsın insanlarına. İngilizler çok daha ırkçı olurlar zorluk çekersin

    Tam tersi avrupa da en irkci olmayan en azından Türklere karsi hatta sempati besleyen ülke İngilizlerdir sadece İngiltere değil bütün Britanya ozellikle İrlanda dahil hepsi Türkleri sever. Sevmedikleri ülkeler İtalya,Almanya falandir hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD daha ucuzdur.Manhattan felan diye atlamayın hemen , ayrıca İngiliz kızları denmiş ABD'nin nüfusunun %90'ından fazlası beyaz olan şehirleri de var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yeah Science

    ABD daha ucuzdur.Manhattan felan diye atlamayın hemen , ayrıca İngiliz kızları denmiş ABD'nin nüfusunun %90'ından fazlası beyaz olan şehirleri de var.

    Örnek ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeBiDeX

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yeah Science

    ABD daha ucuzdur.Manhattan felan diye atlamayın hemen , ayrıca İngiliz kızları denmiş ABD'nin nüfusunun %90'ından fazlası beyaz olan şehirleri de var.

    Örnek ?

    Çok var.

    White Popoulated Cities in US yada istediğin eyalet yaz sonuçlar çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.