Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olan yardımsever ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar.Macbook bilgisayarımda sistem tercihlerim açılmıyor açılınca donuyor.Araştırdım ama bir türlü bulamadım.Şu iki linki buldum ama yabancı dilim zayıf ve çeviri siteleri berbat ediyor.Bana yardım edebilicek olan varmı ?
    https://discussions.apple.com/thread/1969355?start=0&tstart=0
    http://support.apple.com/kb/TS2298

• Şimdi ilk linkte,sende açılmayan sistem tercihlerine girip ordan ayar yaparak MobileMe tercihlerini kullanmanı sağlıcak bir çözüm yazılmış.(yani işine yaramıyor sanırım?)
    2.linkte de bir çözüm var ama tüm kayıtlı dosyaların silinicek yazıyor eğer yapabilirsen.Çözüm biraz uzun çevirip anlamaya çalışçam,başarırsam buraya yazarım

Edit:Bu şeyi hiç kullanmadım anlamam yani,sadece linktekileri okuyarak yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 3 Şubat 2012; 23:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Şimdi ilk linkte,sende açılmayan sistem tercihlerine girip ordan ayar yaparak MobileMe tercihlerini kullanmanı sağlıcak bir çözüm yazılmış.(yani işine yaramıyor sanırım?)
    2.linkte de bir çözüm var ama tüm kayıtlı dosyaların silinicek yazıyor eğer yapabilirsen.Çözüm biraz uzun çevirip anlamaya çalışçam,başarırsam buraya yazarım

Teşekkür ederim.2. çözüm için kutu içinden çıkan dvd lazım sanırım ama o cd olmadığı için o çözümüde kullanamıycam sanırım.En kötü yarın Mediamrkt gidip hallettiricem.Siz hiç uğraşmayın yardımınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Şimdi ilk linkte,sende açılmayan sistem tercihlerine girip ordan ayar yaparak MobileMe tercihlerini kullanmanı sağlıcak bir çözüm yazılmış.(yani işine yaramıyor sanırım?)

Teşekkür ederim.2. çözüm için kutu içinden çıkan dvd lazım sanırım ama o cd olmadığı için o çözümüde kullanamıycam sanırım.En kötü yarın Mediamrkt gidip hallettiricem.Siz hiç uğraşmayın yardımınız için teşekkür ederim

Rica ederim,denemek güzeldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.