Şimdi Ara

İngilizcesi Ağır Olmayan Seri Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce anime izleyen dostlar var ise; ingilizcesi ağır olmayan, yeni ingilizce izleyen, insanın hevesini kırmayacak seri önerilerinize açığım.

• Shounen animeleri,komedi animeleri,harem animeleri

Youtubeda anime clipleri var on dakikayı geçmeyen

Ayrıca uğraşmak istemeyenler için ideal
  • İngilizcen B1+ seviyesinde ise genel olarak anlarsın. Arada da sözlük kullanırsan iyi olur,animelerden öğrendiğim çok fazla kelime var.
    Shounen, bazı romantik komedi animeleri olabilir izlemek için . Çoğu animeninki basit oluyor genelde ama bazen ana karakterler hafif edebiyat yapınca anlayamıyorsun, en zorlandığım yahari ore no seishun love come wa machigatteiru idi.
  • Eski animelerde kullanılan dilin ağırlığı genellikle anlamak için çok kolay oluyor bazen bilmediğin kelimeleri japoncasına aşina durumun varsa 2 dili zihninde birleştirirsin anlaması daha da basitleşir

Eski + Shounen tavsiyemdir
  • Eski+ shounen demişsin öncellikle teşekkürlerimi sunuyorum narutoyu izledim varsa eski ve shounen örnek paslarsan harika olur :)
  • Hazır böyle bir konu varken sorum için yeni konu açmayayım.

İngilizce altyazılı anime izleyen arkadaşlar, hangi sitelerden izliyorsunuz? Tavsiye verebilir misiniz?
  • Ryuzaki Hideki kullanıcısına yanıt
    Eski bir konu var muhtemelen işini görür

https://forum.donanimhaber.com/anime-indirme-siteleri-ve-online-izleme-siteleri--74258075

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flean -- 18 Temmuz 2019; 16:57:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ryuzaki Hideki kullanıcısına yanıt
    Animekayo adlı siteden tüm bölümleri toplu bir şekilden indirip izliyorum,kolay oluyor. kissanime.ru var izlemek için ama reklamlar +18di,biraz rahatsız ediyor.
  • Hunter x Hunter ın eski versiyonu.
  • İngilizce alt yazı ile izlemeye bende başladım. Bazen çok rahat anlarken bazen hiçbir şey anlamıyorum. Yukarıda arkadaşların dediği gibi eski serileri izlemek iyi bir başlangıç olabilir.

Dragon Ball
    Hokuto no Ken

tavsiyemdir.

İzler misiniz bilmem ama DxD, Rosario to Vampire tarzı ecchi+harem animelerinin de dili gayet basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 30 Temmuz 2019; 7:16:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.