Bildirim
İNGİLİZCESİ BİLEN ARKADAŞLARIMDAN YARDIM İSTİYORUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PARDON LİNLTEKİ RESİMDE METİN DÜZELTTİM
http://img40.yukle.tc/image.php?id=2478Capture_2.jpg_____________________________ -
bilgisayarında zen oynatıcı bulunmuş power ı oynatıcıya tak play/pause düğmeleriyle klibi yerleştirebilirsin
4 saniye bekle yada klibi sil rescue mod çıktığı zaman play/pause düğmelerini koru sonra kaydetme modu çalışacak
yarım yamalak ama ben anladım

-
METİN ŞU :
Detach the Zen player from your PC , and ensure that it is turned off.
Connect the power supply to the player.
Hold down the Play/Pause button while inserting a paper clip into the Reset hole on your player.
Wait for 4 seconds or so, and then remove the paper clip.
Keep on holding the Play/Pause button till the Rescue Mode screen appears.
After the recovery mode has started, release the Play/Pause button._____________________________ -
1. zen playerı pcden koparın (ayırın) ve kapalı olduğundan emin olun.
2. güç kaynağını zen'e bağlayın.
3. reset deliğine kesilmiş bir kağıt parçası (VEYA KAĞIT MANDAL) sokarken play/pause tuşuna basık tutun.
4. 4 saniye kadar bekleyip kağıdı çıkarın.
5. Resque mode(kurtarma modu) menusu çıkana kadar play/ pause tuşuna basık tutun.
6. kurtarma modu çıkınca play/pause tuşunu bırakın.
çıkan menüdeki seçenekler:
Clean up (temizle): oynatıcınızı tarar ve geçersiz linkleri siler. (bu müzik dosyalarınızı etkilemez.)
Format (all): herşeyi siler. silmeden önce parçaların yedeğini al.
Reload Os/Firmware: firmwareini siler. eğer bilgisayara erişimin yoksa VE yeni yüklenecek firmware dosyen yoksa sakın silme.
Reboot: restart atar._____________________________ -
İLGİLENEN VE CEVAP YAZAN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN _____________________________ -
heee paper yazıo doru yaaa
-
buyur arkadaşım:
Onun kapatıldığı, Zen'e senin PCnin olduğu, ve garanti ettiği playeri ayırır.
Power supplya playeri bağla.
Aşağı tutma Play/ Pause, bir paperin, Reset'in, senin playerine delik açtığını kestiğini sokmaya kadar ilikler.
Bekle4 seconds, veya gibi, ve, paperi o zaman tekrar hareket ettir, kes.
Play'ı tutmakta tut, / Pause ilikler, Rescue oluncaya kadar screenin gözüktüğü biçim.
Recovery olduktan sonra, biçimin startedi var, Play'ı tekrar kiralar, / Pause ilikler.
proçeviri bukadar yapabilio

-
"İNGİLİZCESİ BİLEN ARKADAŞLARIMDAN YARDIM İSTİYORUM"
ingilizceyi boşverinde bu nasıl bir türkçe._____________________________ -
ben kendim çevirmedim program çevirdi ztn ii ingilizcem olsaydı bu sene çakmazdım 

-
quote:
Orjinalden alıntı: cezafather22
ben kendim çevirmedim program çevirdi ztn ii ingilizcem olsaydı bu sene çakmazdım

Programın adı ne dostum ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı